Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Покрай абитуриенските ходих на 2 пъти в мармалад,там чух едно парче,което е ремикс на The Prodigy - Out of space.Много ми хареса песничката,ама не знам как се казва.Помогнете.

:)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Как се казва новата на Goo Goo Dolls? Въртят я по VH1.

"Stay with you" би трябвало да е! Първата песен в листа на новия им албум!

" he he he mambo aeeeeeeea you make my heart move" нещо такова се пее в една песничка. Някой да знае как се казва???

Покрай абитуриенските ходих на 2 пъти в мармалад,там чух едно парче,което е ремикс на The Prodigy - Out of space.Много ми хареса песничката,ама не знам как се казва.Помогнете.

Пробвай с Cut & Run - Outta space

ей ся на полувремато на мача върви няква песничка-нещо ole ole ole...някой знае ли я?

Celebrate The Day (FIFA World Cup Germany 2006) - Herbert Groenemeyer

The Time Of Our Lives - Il Divo, Toni Braxton (Води се "The Official Song Of The 2006 FIFA World Cup Germany") ?

Тарся една чалгия в която се пее нещо от сорта "нека всичко мое баде и твое" ала бала пее мъж.

Как се казва песента, която е към рекламата на "смях в залата" по БТВ.
Аз пак да попитам :huh:

Търся една песе. НЕ съм сигурен как се казваше точно. Мисли, че или беше next generation или rock generation. В нея се пееше нещо за смесването на POP с рок и рап, ако не се лъжа. Някой да знае как се казва???

Tърся една нова чалгия, в припева и се пее на руски...

Да не е "Щастлив финал" на Екстра Нина?

Знаете ли една песен, в която се пее нещо "a devastating revolution..."?

Никой ли не се сеща? :( Една такава ритмична е, пуснаха я преди 2-3 дни в Шоуто на Слави като беше едно малко момиченце Пирина. Имам я и на компютъра, ама от 10GB музика като не знам нито заглавието, нито изпълнителя, е малко кофти...

Търся една песен която е само инструментал и по принцип тя и Robert Miles- Children са единствените инструментални песни които пускат толкова често по радиото...ако някой има предложения да казва :tongue

Търся няколко песни:

1. Намерена

2. Някакъв кючек "Кажи баба тенкю"

Tърся една нова чалгия, в припева и се пее на руски...

Емилия - Изгори ме с устни?

Търся основната песен от саундтрака към филма "Балкан-кан".

Благодаря предварително.

Как се казва песента която присъства на повечето уестърни и филми със престрелки? Тъкмо когато 2-мата герои са 1 срещу друг с сламки в устите и на секунди преди да извадят пищовите и да се гръмнат ... Мисля ,че е и саундтрак на "Имало едно време на запад".Няма начин да не се сещате мелодията - Използва се в почти всеки филм от жанра ... Няма текст само музика , брутална е ... Хелп ми плийз :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...