Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Има 1 стара песен на U2 ,където се пееше It's all right , it's all right , all right , she moves the mysterios way :unsure: или поне на мен така ми се причува . Ако някой знае името плс да обади :)

ЕДИТ:10Х Michal

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Има 1 стара песен на U2 ,където се пееше It's all right , it's all right , all right , she moves the mysterios way :unsure: или поне на мен така ми се причува . Ако някой знае името плс да обади :)

Mysterious Ways

как се казваше оная песничка където пеят ...everything's reaaaal...in the world tonight...

C-block - Everything's good ?

Защо ли все си мисля ,че тази песен е на Хисарския поп, освен ако Коцето сланинката и Хисарския поп не са един и същ човек :P

И 2мата я пеят...не знам на кой е оригинала...май на Хисарския поп, ама и Константин Стефанов(Коцето Сланинката) има запис. Мен ми трябва поне единя варянт с чуваемо качество.

Аз търся "Yasha Yasha Yaaaasha, Yasha и моряааака" ?

То с тия кръчмарските хич не ми помагате, :lol: ама все пак, ако някой случайно се сеща...

Аз пък търся една песен в която не се пее нищо, има много як биит. Нова е. Днес докато минавах покрай бирфеста я чух. Незнам как да ви я обясня - инструментал, нова. =(
The Drill - The Drill , само за това се сещам.

Не е тази, някаква по-нова е =(. Трябваше да я запиша...

Абе.. Търся 1 песен, но не знам как се казва! :( На клипа някво малко момче кара колело, а по време на песента някой подсвирва... Е та ако може някой да ми каже как се казваа.. Или да ми даде линк към нея... А тя ми трябва, защото преди няколко дни бях в Турция и бях в най - голямата водна дискотека в света.. (Беше 1 кораб. Сложно е :) ) И там слушах някакъв неин мегамикс! Предполагам, че беше от 2мата диджей... Но това са само предположения.. Та ако някой може и напрао към микса линк да даде.... :) :)

П. С. Ако някой ме разбере - евалата му праа!

За Love Generation става въпрос.. Благодаря!

И ме интересува.. Коя е песента, която звучи в края на всеки мач от световното?! :) Много е известна, но уви :(

Някой да знае как се казва песента от рекламата на Адидас, че много ме кефи??? :confused

И 2мата я пеят...не знам на кой е оригинала...май на Хисарския поп, ама и Константин Стефанов(Коцето Сланинката) има запис. Мен ми трябва поне единя варянт с чуваемо качество.

Аз търся "Yasha Yasha Yaaaasha, Yasha и моряааака" ?

То с тия кръчмарските хич не ми помагате, :lol: ама все пак, ако някой случайно се сеща...

Батка аз ги имам на хисарския поп. Ся дръпнах и на Коцето Сланинката , търси в дц++ в хъба на евроком - там с хубаво качество са тия дето са с име Константин Стефанов . Ако не намериш кажи ще ти ги ъплоудна . 4 мноо здрави хита - Дай си сърцето, една цигара , малка къща и защо са ти коси побелели друже :punk Имам дори и компилацията 3в1 на първите 3 песни :)

За Love Generation става въпрос.. Благодаря!

И ме интересува.. Коя е песента, която звучи в края на всеки мач от световното?! :) Много е известна, но уви :(

Според мен питаш за Pet Shop Boys - Go west

И на мен ми е странно, ама верно тая песен пускат, или някакъв нейн кавър.

@NRG_God Ъплоудни и ми кажи как се пишеш в хъб-а. И искам само нормалната версия, не тая тройната, ако може.

Според мен питаш за Pet Shop Boys - Go west

И на мен ми е странно, ама верно тая песен пускат, или някакъв нейн кавър.

@NRG_God Ъплоудни и ми кажи как се пишеш в хъб-а. И искам само нормалната версия, не тая тройната, ако може.

Ами навсякъде се пиша така , за да ме откриват по-лесно. Само ,че в ДЦ++ слагам едно (Ggb1t) отпред. Айде идвай в хъба и виж кои ще ти свършат работа препоръчвам ти и "Отвори ми майко" на Коцето сланинката .

Абе една песничка слушах, която е по основната тема от Бригада само че малко по клубно звучи и има текст :) Мислех си че по мелодийката от Бригада ще я намеря ама нещо не се справих... Айде помогнете!

Абе една песничка слушах, която е по основната тема от Бригада само че малко по клубно звучи и има текст :) Мислех си че по мелодийката от Бригада ще я намеря ама нещо не се справих... Айде помогнете!

?

Имаше една песен,в която се пее: "Are you ready, Are you ready for love - Yes I am ooooooo" или нещо подобно. Някой да знае как се казва???

Търся една руска метъл песен помня, че текста беше "Я СВОБОДНЫЙ" май и песента се казваше така но не помня на кой беше. :unsure:

Мерси предварително !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...