Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся една песен от OSTs на "Pimp My Ride" ,но не знам как се казва!

Ако някой има списък на песничките ще съм благодарен да го сподели! :)

Някой ако знае песничката от "Смокинг" (Tuxedo) с Джеки Чан от края на филма, денс много готин, от сцената, когато са на парти в имението на Големия Лош .

А бе търя, една песен дето я чух на едно купонче, обаче естествено не питах на кой е и как се казва. Спомням си само, че се пееше нещо от сорта: "... ти превърна ми душата в твоя пленница..." Не мога да се сетя нататък текста. Ако някой я знае, поне да каже как се казва, а аз ще си я намеря.

Благодаря предварително...

Днеска, който е гледал Шоуто на Дейвид Копърфийлд по НОВА ТВ, може би се сеща, за песента, която пуснаха след като се освободи от усмирителната риза в самия край на шоуто.Беше една... много тежка песен.Чувал съм я по доста филми и др. но не мога да се сетя за нито един :)

Едни малки цингета пееха това - Тупур дя дя... тупур дя... тупур тупур.... тупур дя дя... тупур дя... лаки бум... Циганска работа :)

Сигурен съм, че я знаете :)

Едни малки цингета пееха това - Тупур дя дя... тупур дя... тупур тупур.... тупур дя дя... тупур дя... лаки бум... Циганска работа :)

Сигурен съм, че я знаете :)

Малките кристалчета и Хабиби - Як мотору (среща се като Yak motorou или Zagardak)

Ima edna pesen na Method Man & Texas - Say What You Want (live).Az samo na video klip q namerih de.V datata q ima.Tq pesenta si e na Texas,no Method Man zapochva da pee v nachaloto neshto koeto Texas ne pee v neinata pesen.Ima li Method Man svoq pesen ili pesen na Wu-Tang Clan,ot koqto da e vzel teksta ili rityma,koito pee v tazi pesen s Texas?

Ima edna pesen na Method Man & Texas - Say What You Want (live).Az samo na video klip q namerih de.V datata q ima.Tq pesenta si e na Texas,no Method Man zapochva da pee v nachaloto neshto koeto Texas ne pee v neinata pesen.Ima li Method Man svoq pesen ili pesen na Wu-Tang Clan,ot koqto da e vzel teksta ili rityma,koito pee v tazi pesen s Texas?

Дам има такава песен Method Man - Judgement Day :)

А бе търя, една песен дето я чух на едно купонче, обаче естествено не питах на кой е и как се казва. Спомням си само, че се пееше нещо от сорта: "... ти превърна ми душата в твоя пленница..." Не мога да се сетя нататък текста. Ако някой я знае, поне да каже как се казва, а аз ще си я намеря.

Благодаря предварително...

Няма значение, че никой не ми помогна да си я намеря, защото аз сам я намерих и се казва Луд съм по теб и е на Деси. Надявам се поне, още някой да си я дръпне, защото песента въобще не е лоша. Има и вариант на сръбски, който също е доста добър ( да не кажа и по - добър).

Абе някой да знай как се казва саундтрака на 24(не Break sTuff na Limp Bizkit) и кой го изпълнява?

PS:Също е и саундтрак на "Първична Сила"

Не е и на Crystal Method

Абе някой да знай как се казва саундтрака на 24(не Break sTuff na Limp Bizkit) и кой го изпълнява?

PS:Също е и саундтрак на "Първична Сила"

Не е и на Crystal Method

The Union Underground - Across the Nation KLIK

tursq edin mnogo mazen kuchek-v nachaloto nekuv se izvikva tateeeeeeeeeeee-samo tva znam.

nadqvam se che ima nqkoi koito slusha takava musika

Sushto taka shte sum mnogo blagodaren ako nqkoimi kaje pesenta na edna reklama(ne se seshtam za kvo beshe)ama e ot predi mesec nqkude.Vutre pee nqkva jena"I wanna be a evil......"Pesenta mi se struva che e nekva mnoo stara.thanks

Eartha Kitt - I wanna be evil

и аз я търсих преди време, но за съжаление така и не намерих версията от рекламата. На спирала Oriflame ;) Успех! А ако ти попадне, свирукай!

Има я в data.bg, само че е I want to be evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...