Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся ретро хит , доста ретро :) . Пее се нещо от сорта " Now I have to say godbye for this summer , I will send you all my love every day through letters , see you еди кво си там :P " help

ЕДИТ:мда ,тя е. 10Х Сабрина

Пуснаха я по Радио 1 днеска ,докато си цъках брууд и ми остана в акъла . Тананиках си я наум цял следобед :)

Търся ретро хит , доста ретро :) . Пее се нещо от сорта " Now I have to say godbye for this summer , I will send you all my love every day through letters , see you еди кво си там :P " help

Трябва да е Jason Donovan - "Sealed With A Kiss"

Търся една песен където се пее Casablanka ili Castablinken(нещо от тоя сорт) в припева

Тая песен е на Jessica Jay - Casablanka ... Убеден съм, че нея имаш предвид :)

Песен с името CasablanCa имат още : Gipsy Kings, Albina, Bertie Higgins ... Успех!

Ne znam dali posta e za tuk no ne vidqh po-podhodq6to mqsto... Zna4i tursq TEKSTA na Simon and Shaker - Freshness. Qko house par4e e. Tursih v google ama ne mojah da go namerq. 10x predvaritelno :)

Търся една песен, ама направо се побърквам, че не мога да се сетя как се казва и на кой е.

Стара е, пее жена, пее се нещо от сорта: "...won't you give up so soon.....(samo tova se seshtam kato smislena 4ast ot tekstai posle)...na na, nana nana,na na, nana nana " :wacko: Help.

Edit: Ne e Roxette - the look

@Fibaman Златен си

Търся една песен, ама направо се побърквам, че не мога да се сетя как се казва и на кой е.

Стара е, пее жена, пее се нещо от сорта: "...won't you give up so soon.....(samo tova se seshtam kato smislena 4ast ot tekstai posle)...na na, nana nana,na na, nana nana " :wacko: Help.

Edit: Ne e Roxette - the look

Taylor Dayne - I'll Be Your Shelter :)

Търся една френска песен, такава една - спокойна. Преди доста време "Клуб НЛО" бяха направили кавър на нея, пееше се нещо от сорта: Здравей,...... имаш ли пари за хляб,,,,,,,, и така ден след ден. Клипа беше: варвят тези от НЛО и я пеят. Леко меланхолична една такава. Интересува ме кавъра и оригинала. Знам, че данните са доста оскъдни, но ако бяха по-солидни щях да си я намря сам. :)

Търся си една песничка в нея се пее "edna jena bez imе do tebe sqda a v 4a6ata s tekila sylzite padat edna jena bez imе ...."

Есил Дюран - Нашата Песен

Ако някой ми измъкне линк към Fangoria - Adios и ще го позлатя :).

Вчера сутринта слушах по Радио1 една песен, която има ритъм за стриптийз. Пее една жена и прилича на En Vouge - Free your mind (в смисъл, че пак е с такъв дрезгав глас един) . Песента е стара, но много известна. Мисля, че в заглавието има нещо си "Stop" :blink: Знам, че обяснението е много тъпо, но все пак се надявам, че някой ще се сети :)

Вчера сутринта слушах по Радио1 една песен, която има ритъм за стриптийз. Пее една жена и прилича на En Vouge - Free your mind (в смисъл, че пак е с такъв дрезгав глас един) . Песента е стара, но много известна. Мисля, че в заглавието има нещо си "Stop" :blink: Знам, че обяснението е много тъпо, но все пак се надявам, че някой ще се сети :)

Единственото което ми идва на ум е Sam Brown - Stop ,ама не се доближава много до обяснението ти..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...