Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

SS24 said:
Някой да знае как се казва песента от сериала Шотландски Боец на Queen?С тази песен сериала започва винаги, а аз незнам как се казва. Ако някой знае моля да ми каже.

Princes of the universe - Queen.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  CrAzYChild said:
nqkoi sha moje li da mi kaji kak se kazva taq pesen pls :) eto vi da chuete :)

pesenta

Ееее кеф ми напрай пич серизоно :)

песента е на Magic Affair - Omen III ,ако искаш испей целия текст ама го научи и ми прати акапелата ,мале какво ще забъркаме...:)

Малко късно видях че има пусната тема за тва ама както и да е ,нече е била на място ...

Моля който знае да ми каже името и изпълнителя на една песен в която се пее нещо от сорта на : Еса бока линя, уна бока линя Еса бока линя, уна бока линя..........

CrazyHorse said:
Моля който знае да ми каже името и изпълнителя на една песен в която се пее нещо от сорта на : Еса бока линя, уна бока линя Еса бока линя, уна бока линя..........

Ritmo Dynamic - Callinda

Снощи в Инфинити пуснаха една гръцка песен някъде около 1 часа. За съжаление не знам никакви други подробности, ако някой е бил и знае как се казва, да казва, защото много ми хареса. :)

Аз пък търся една нова песен. Единственото което се сещам от припева е "see the fire burning" ама гуугъл не ми помогна особено. Нова е такава песничката :)

Дочо : мерси тва е песента :)

Имам една молба за една песен. Знам кои е изпълнява и как се казва но я няма никаде ама абсолютно никаде ако някои може да ми даде линк за нея ще съм му благодарен песента се изпълнява от Red Cafe - School of Hard Knocks. Мога да кажа само че е брутален HIP-HOP Вопще Red Cafe правят страшен HIP-HOP. Може сами да се уверите. Мерси Предварително :P

bl8 said:
Аз пък търся една нова песен. Единственото което се сещам от припева е "see the fire burning" ама гуугъл не ми помогна особено. Нова е такава песничката :)

Martin Solveig - Rocking Music :confused

Някой да знае как се казва 1 песен започва с "Чиик Чиик" Мисля че на сръбски се пее..бях в Приморско и там я пускаха в 1 дискотека..а и другата май се пее някво брррч за някво прасе става дума май :P който може да помогне... :rolleyes:

Edit: Много ви благодаря :D

I`GoT`Da`PoWeR said:
Някой да знае как се казва 1 песен започва с "Чиик Чиик" Мисля че на сръбски се пее..бях в Приморско и там я пускаха в 1 дискотека..а и другата май се пее някво брррч за някво прасе става дума май  :P който може да помогне... :rolleyes:

Първата 100% е Adrian Copilul Minune & Lepa Brena - Ghici, Ghici (Пее се на румънски и сръбски ;) )

gerry^^ said:
Ъм...как се казва песента на Army Of Lovers, с която Черно Фередже се будалкат?

И още нещо-Don't Cry на Guns'n Roses нямаше ли някакъв кавър?

Army of lovers - I give my life

За кавъра не знам... :unsure:

Търся една песен. Мисля че има нещо общо с Али Джи пее се нещо от сорта "буяка буяка" :)

Данке предварително

Fenix said:
Търся една песен. Мисля че има нещо общо с Али Джи пее се нещо от сорта "буяка буяка" :)

Данке предварително

Песента се казва Mr. Beat Feat. General Levy - Incredible ;) Но в момента не мога да ти дам линк :wacko:

Търся едно хоро на виевската фолк група.Мисля че е някакъв микс защото пеят различни народни певци един след друг.Песента е доста дълга може би около 10-15 минути.Някой сеща ли се как се казва и евентуално от къде мога да си я дръпна.

10х предварително

Вчера бях в Джоса и там като пускат разни хаусчета чух едно парче което много ми хареса но за съжаление не му знам името.Така че ако може някой да ми помогне.Единственото отличително в парчето е че по някое време спира основния биит и се вкарва мотив с много як бас и мотива е леко меланхоличен и мелодичен не е някакъв бърз.Мерси ако някой се сети по това описание макар и скромно

Някой може ли да ми каже как се казва новата песен на Snoop Dogg в нея май се пеее в припева "фемали и т.н." не съм сигурен дали е така :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...