Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Някой да се сеща за една нова песен тип хаус-денс, в която има съвсем леки ориенталски мотиви (тарамбучки някви) един глас, който припява на някакъв език, различен от английски и има един много отчетлив мотив правен на синтезатор? Днес бях в Айсберг-а и много ма нарадва таз песничка, беше някъв ремикс мисля и го пускаха през 15-20 мин :D

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Някой да се сеща за една нова песен тип хаус-денс, в която има съвсем леки ориенталски мотиви (тарамбучки някви) един глас, който припява на някакъв език, различен от английски и има един много отчетлив мотив правен на синтезатор? Днес бях в Айсберг-а и много ма нарадва таз песничка, беше някъв ремикс мисля и го пускаха през 15-20 мин :D

Offer Nissim - Celebrate ... почти винаги като мина покрай Айсберга върви тя ... дано говорим за едно и също парче

Хмм търся парчета за стрип (все още нямам пилон в стаята ;) ) :) Нещо от рода на You can Leave your Hat on , Justify my Love и Jump Around (My Name is Earl :laughing: ) ?

AC\DC - The Jack :rolleyes:

@THE AGENT мерси Ваньо, за същата песен става въпрос :)

някой може ли да ми намери хаус парчета без вокал. мерси предварително :)

Какво по-точно ти трябва? Прогресив, минимъл, трайбъл, електро, воукъл.. нещо меланхолично, нещо енергично, нещо по дийп... нещо комерсиално, нещо некомерсиално... :unsure:

Търся ретро песен, пускат я много често по Радио 1, днес я чух 2 пъти за 50 минути. Жалкото е, че помня само една реплика и тя е в края на припева - "...to live in harmony...". А дано редовните слушатели, та не само, да се сетят. ;)

И тва ми е стара надежда:

Значи нямам много големи надежди да се намери тая песен, ама нека пробваме. Песента е класическа, пускат я често по Радио 1 в тая рубрика "минути за класика". Започва с нещо като камбанен звън... не, от звънчета по-скоро, защото нежно такова. (малко наподобява на Хари Потър саунтрака biggrin1.gif ). После се добавя пиано мисля и малко цигулка, но не съм напълно сигурен.

Що е то? ph34r.gif

:rolleyes:

Търся ретро песен, пускат я много често по Радио 1, днес я чух 2 пъти за 50 минути. Жалкото е, че помня само една реплика и тя е в края на припева - "...to live in harmony...". А дано редовните слушатели, та не само, да се сетят. ;)

Мога да ти помогна само за първото. The Beloved - "Sweet harmony"

Прослушай я, да видиш дали е тя

Мога да ти помогна само за първото. The Beloved - "Sweet harmony"

Прослушай я, да видиш дали е тя

Не е тя. Сега си спомням, че припева почваше с НЕЩО ПОДОБНО на "I want to be with you" или нещо такова, обаче тва want и you съм почти сигурен, че ги имаше. :bgrin:

И тва ми е стара надежда:

:rolleyes:

Сашо пробвай с Erasuse - Always или Alphaville - Sounds Like A Melody почти 100% сигурен съм че е една от 2те

Скоро я чух тая песен, ама не знам нито кой я изпълнява, нито заглавието. пее се: na na na na na na, excuse me mister officer turn around. Пускаха я в сървайвър 2 , когато имаше едни сумо борби

Сашо пробвай с Erasuse - Always или Alphaville - Sounds Like A Melody почти 100% сигурен съм че е една от 2те

Тая е, мерси Ванка. :)

eric b and rakim -I know you got soul

Само че това е някакъв ремикс които така и не намерихме преди време имаше цяла тема за тази песен и се мъчехме да я намерим но без успех :(

благодаря, и аз ще го потарся :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...