Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Здравейте!

Днес по радио Energy чух едно клубно парче...в текста се пееше destination unknown.Мисля,че е новичка,много е свежа.

Благодаря!

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

търся една песен на една мадама дето я въртят по МТВ. текста е следния: if you like me than funk you, if you dont like me then fuck you.

Deyan said:
Здравейте!

Днес по радио Energy чух едно клубно парче...в текста се пееше destination unknown.Мисля,че е новичка,много е свежа.

Благодаря!

Alex Gaudino ft Crystal Waters - Magic Destination.mp3

тарся една песен която я пускат по нова телевизия рекламата на CSI От местопрестаплението вегас ако някои я знае ще е супер

UzITo said:
Имам към 22 парчета някои оригинални саунтраци другите съм ги търсил допълнително ще ги кача в дата и ще едитна после поста .

http://store1.data.bg/uzkobuzko/You%20got%...20got%20served/

пуснал съм да се качват 22 са общо изчакай да се качат и сваляй на воля :)

10x a lot pi4 :)))

Търся една песен, днес по Катра Фм имаха класация за най-шантавите песни правени някога. Искам да попитам за тази която беше на 1-во място. Пееше се... абе безмислици точно. Мъжки глас и само припява ъдъ-дъ-дъ-дъ блъ-блъ-блъ и т.н. Знам,че обяснението е супер шантаво, ама дано някой да ми помогне :D.

UzITo said:
http://www.vbox7.com/play:69aedc0b

От това клипче , което е beatbox искам да питам някой може ли да ми каже каква е песента започва от 3 мин 50 сек до края някакво техно и мелодията която я изкарва я знам ама точно конкретно песента коя немога да се сетя някой може л ида помогне :wacko:

D-Devil666Hell said:
Присъединявам се към молбата - много кефи тва парче.Имам чувството,че съм го чувал ама много смътно си спомням.Така че хора,помагайте...

На мен ми звучи като темата на Mission impossible, която я има в изпълнение на Adam Clayton i Larry Mullen, както и като кавър на Лимп Бизкит - Take a look around

app said:
тарся една песен която я пускат по нова телевизия рекламата на CSI От местопрестаплението вегас ако някои я знае ще е супер

The Postal Service - Such great heights :unsure:

Blitz_krieg_1941 said:
Търся една песен, днес по Катра Фм имаха класация за най-шантавите песни правени някога. Искам да попитам за тази която беше на 1-во място. Пееше се... абе безмислици точно. Мъжки глас и само припява ъдъ-дъ-дъ-дъ блъ-блъ-блъ и т.н. Знам,че обяснението е супер шантаво, ама дано някой да ми помогне :D.

El Chombo - Chacarron ? :P

Днес чух по радиото една песен, пееше я някаква я жена на нещо като испански език .. в припева се пееше Ниня Ниня не знам си кво.Песента беше некъв денс ... Ако некой го знае, да помага

Sandro said:
Днес чух по радиото една песен, пееше я някаква я жена на нещо като испански език .. в припева се пееше Ниня Ниня не знам си кво.Песента беше некъв денс ... Ако некой го знае, да помага

Los Cacos - Nina, piensa en ti :P

Олеееееееееее! Nitro,Благодаря!!! Лудница! :P

Blitz_krieg_1941 said:

Или пък ElFeel 65 - Blue ;)

Deyan said:
El Chombo - Chacarron ? :P

Да!!! Тази е! Оле, велик си майна!!! :punk

Raging Fire said:
търся една песен на една мадама дето я въртят по МТВ. текста е следния: if you like me than funk you, if you dont like me then fuck you.

ае бе няма ли кой да помогне :cry

Тарся една старичка песен на Savage Garden . Клипа се разправяше за някакав карнавал на улицата . Ако някой се сеща да пише . Мерси !

SnaKeTo said:
Тарся една старичка песен на Savage Garden . Клипа се разправяше за някакав карнавал на улицата . Ако някой се сеща да пише . Мерси !

Savage Garden - The animal song :confused

ludoto_mimi said:
The Who - Who Are You?

не е и тази тази песен е на онази реклама дето започва с разбит самолет а аз искам онази на другата реклама :unsure:

Xeon said:
Значи от това клипче:

http://www.vbox7.com/play:7a86b0b0

ми трябва песента,която звучи около 40 сек. :rolleyes:

Ако говорим за първата песен - това е Dr. Kucho - Hallelujah ;)

a pi4ove tarsq edna pesen ot edna reklana po btv mislq 4e be6e na nqkva voda i se pee6e ne6to Fresh you body i nqkva zdrava melodiq sled tva :0 ama da znaete ne e onaq s delfina stil alive li kva e

ne e tq ako nqkoi znae za kvo govorq da mi kaje kak se kazva pls ... mersi predvaritelno :sayjin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...