Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Няма да стане, братче ; ), там вече са питали за тая песен и никой незнае как се казва, а сега виждам, че в темата им за"търся една песен, но не знам как се казва" не е писано от 2 месеца.Ай ако някой знае как се казва, ще го позлатя. ; )

Песента, която търсите е : Woody Rivers - Essence Of House

Може ли линк към нея ?

Току що чух песента/original mix/ (едвам я намерих), текста е интонацията на текста са същите, но основното, което ме кефи от сета на Дабъл Ди беше мелодийката, няква сменена е.Ако ми кажете къде да ъплоадна, да я чуете, щото от онея промени в плей.евроком.нет не съм ъплоадвал и ся не моа си го напрая. ; )

Ами има 3 версии:

Essence Of House (Original Mix) Чуй

Essence Of House (Progressive Mix) Чуй

Essence Of House (Dark Dub) Чуй

Darki Dub мисля е желаната от вас версия

vinyl машина :)

иначе аз съм писал 1 път мейлче на Double D и той ми писа името на песента която търсих ;)

Ами има 3 версии:

Essence Of House (Original Mix) Чуй

Essence Of House (Progressive Mix) Чуй

Essence Of House (Dark Dub) Чуй

Darki Dub мисля е желаната от вас версия

Невярвам да са целите :D.. Дай ми Линк на ЛС, ако може.

И ICQ-то или Скайпа ти, ако не те затруднявам.

Има една песен дето много я пускат по Сити, но не знам как се казва. Гласа е много подобен на Елена Папаризу (ясно е че жена пее :) )

"to all the heroes, to Russia, we celebrate their nations...." имаше нещо подобно, но сега на мога да го възпроизведа. Някой сеща ли се?

@jop4423 , Благодаря.

Има една песен дето много я пускат по Сити, но не знам как се казва. Гласа е много подобен на Елена Папаризу (ясно е че жена пее :) )

"to all the heroes, to Russia, we celebrate their nations...." имаше нещо подобно, но сега на мога да го възпроизведа. Някой сеща ли се?

Много правилно :)

Helena Paparizou - Heroes

Търся парчето, което се появява при отварянето на това . Долу в ляво си пише изпълнителя и са дадени 3 песнички, но точно тази я няма :( Затова ,ако някой може да помогне, да заповяда :P

az tarsq edna pesen koqto mislq 4e e soundtrack na Пърл Харбър,oba4e nemoga da se setq nito imeto na pesenta nito na izpalnitelkata,nqkoi moje li da mi pomogne? :blink:

Тук има саънтраци на Пърл Харбър

Търся на едно парче на red hot chili papers. Пее се " Tell me baby what's your story? ... Tell me lover are you lonely? Някой знае ли как се казва???

EDIT: 10x Stardus7

Търся на едно парче на red hot chili papers. Пее се " Tell me baby what's your story? ... Tell me lover are you lonely? Някой знае ли как се казва???

Песента се казва Tell Me Baby и е от новия им албум

Търся парчето, което се появява при отварянето на това . Долу в ляво си пише изпълнителя и са дадени 3 песнички, но точно тази я няма :( Затова ,ако някой може да помогне, да заповяда :P

Yeti - Last Time You Go

Toва е песента точно от сайта. За по-пълна незнам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...