Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Песента е хаус и не е нова. Женичка пее, по едно време намилаше яко някви рими. Малко преди припева, мисля, пееше нещо feel like falling down ili samo keep falling down ili samo falling down ili i am falling down не мога да се сетя :( :wacko:

Търся гръцка песен, в която се пее Aporo memena.

И на мен гугъл така ми каза, ама песента е що-годе популярна, а не мога да я намеря лесно. Не съм се ровил сериозно, но все пак предвид колко безизвестни и нечувани песни има един прост сърч в ДЦ++ би трябвало да даде резултат, ама цък. :(

според мен песента е на Terzis - Aporo

Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря .

Аве хора . Отивам аз в някфо кафе да пия по бира . И по едно време се заслушвам в музуката . Звучеше едно яко и непознато парче за мен . Мисля че песента се казва " I miss you " , но незнам . Тя е денс/хаус . Много е яка такава . Ако някой е има и знае изшпълнител и името на песента неда да ми прати едно ЛС или да пише тук . Благодаря .

да не е някъв кавър на everything but the gir-missing?l

абе има няква песен вчера в колата я слушах маи по радио сити беше , имаше части от извесното ни на всики парче "everybody dance now" много ми хареса но другото не успях да го запомня ако някой я знае да свирка :bgrin:

абе има няква песен вчера в колата я слушах маи по радио сити беше , имаше части от извесното ни на всики парче "everybody dance now" много ми хареса но другото не успях да го запомня ако някой я знае да свирка :bgrin:

Bob Sinclar - Rock This Party :)

Търся си цялата руска опера Княз Игор... Ако се сещате WarenG - Prince Igor където една жена пеее за някакъв булевард (или аз така само чувам) и много ме кефи точно тоя вид "КЛАСИКА". Та ако някой има идея от къде може да си намеря цялото изпълнение на тази мадама ще е супер...

Sade - And I miss you

Значи търся 1 доста стара песен на Софи Маринова припева е: "Как да те прегърна с ласкави(или нещо такова) ръце като плаче в мене моето сърце..как да те целуна с искрени очи...като в душата болката горчи".Мелодична е доста. Ако някой каже :beerchug

Една песен ми хареса вече няколко пъти я чувам по кафетата. Техно, но не много бързо по-скоро чил аут и женски глас, който казва : "I wanna talk with you in my hand" или нещо подобно. Много ще съм ви благодарен ако някой се сети.

Знаете ли на кого е "Love bytes" и къде да я намеря? В DC-то нещо я нямаше...

И също една испанска песен, в която се пее "когато спреш да плачеш" - "cuando te no yores" или нещо подобно?

И също една испанска песен, в която се пее "когато спреш да плачеш" - "cuando te no yores" или нещо подобно?

qed - love bites (radio edit).mp3

Love BItes e на Deff Leppard - това е оригиналът ;)

Една песен ми хареса вече няколко пъти я чувам по кафетата. Техно, но не много бързо по-скоро чил аут и женски глас, който казва : "I wanna talk with you in my hand" или нещо подобно. Много ще съм ви благодарен ако някой се сети.

"I had a talk with you in my head..." ?

Asle Bjorn ps. Leya ft. Anne K - Lucky You ?

Значи търся една песен нещо като хаус, но няма кой знае колко общо. :bgrin: Пее мъж с тънък глас, като се чува почти и само припева и много малко друг текст. В припева се пее "Tell me whyyyyyyyyyyyyyyyyyy" и така задържа на y. :) Мелодийката е много весела такава.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...