Jump to content
BulForum.com

Какво у хората ви дразни?

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply
  Midex said:
Мен пък ме дразни FiXeR - щот' не е пораснал още. А кат' порасне сигурно ще ме дразни повече. :pirate

Пак ме превари, ама аз пък първо му писах :P И всички като него също се опитват да ме дразнят. Ама не им се давам B)

neponasqm gluposta 6toto ot neq idva vsi4ko i tapotiqta i visokomerieto i ograni4enosta i nevejestvoto ......abe vsi4ko

ii onaq misal 4e po- umniq vinagi otstapva e edna prostotiq....

v toq svqt gluposta e na po4it ,za6toto umat i otstapva ....tva trqa da spre

Shalome said:
drazni me ot4aqnieto i lipsata na samo4uvstvie .....napravo me vbesqva

мене пък ме дразнят хората с прекалено голямо самочувствие без покритие, когато някой такъв трябва да се справи с някъв проблем и тогава си проличава че е въздух по налягане а аз само си седя отстрани е си гледам сеира :wir

дразнят ме и дребнавите хора (буквоядците) :woot

Дразни ме самочувствието без покритие , простотията, която определно не ходи по гората... и двуличието ...

Сигурно има още много неща, които ме дразнят, но въпреки всичко гледам преди да съдя другите , да погледна първо към себе си...

Дразнят ме хора които пред мен говорят едно а пред останалите друго/подмавжачи/! ;) Не обичам хора които се мислят за повече от това което са.МРАЗЯ И ДА ПОЛУАВАМ ТЪПИ отговори/наистина не е лесно да си тъп/!!!!!!!!!!!!!!! :sayjin

hmm ist3k, a kak mislish ,4e se spravqt ve4no mrynkashtite s problemite?

Gledam pove4eto se draznqt ot samo4uvstvieto na drugite , koeto sa precenili kato prekaleno .....a ne e li tva poradi nedostig na sobstveno samo4uvstvie i mai si e nqkakav vid zavist :)

виж ся имах предвид тези който са "въздух под налягане", да имаш малко повече самочувствие от това което си е добре това помага да вървиш напред и да се развиваш :)

Shalome said:
hmm ist3k, a kak mislish ,4e se spravqt ve4no mrynkashtite s problemite?

пък това не го разбрах, само ще кажа че те "вечно мрънкащите" си решават трудно проблемите или изобщо не могат, те за това са и "вечно" мрънкащи

работел съм в зала и обикновенно клентите могат да разчитат да им помагам за всичко, обаче на някое мрънкало дето през 5мин нещо не му е наред и времето му свършва по рано а и може да "изяде" някой и друг рестарт :evil

ist3k said:
....................

пък това не го разбрах, само ще кажа че те "вечно мрънкащите" си решават трудно проблемите или изобщо не могат, те за това са и "вечно" мрънкащи

......................

е аз пък съм вечно мрънкащ и съм си решил почти всички проблеми. мога да си ги реша всичките - с мрънкане. ако мрънкам достатъчно дълго на някой ще му писне и ще ми свърши работата! ядосах ли те вече?

мрънкането е просто метод да постигнеш целите си. овладява се между 3-тата и 25тата година на живота.

Дразнят ме супер много работи. :devil

Мразя някой да се прави на компетентен. Тачно за 2 минути му затварям устата. Не понасям лиготията, мрънкането и отчаянието. Не обичам някой да оспорва нещо с мен( просто с мен не може да се спори ). Е т`ва са нещата, които най-бързо ме изкарват от строя. :sayjin

SiLvEr40 said:
Дразнят ме супер много работи. :devil

Мразя някой да се прави на компетентен. Тачно за 2 минути му затварям устата. Не понасям лиготията, мрънкането и отчаянието. Не обичам някой да оспорва нещо с мен( просто с мен не може да се спори ).

i kak mu ya zatvaryash ?

Всичко бих приел у един човек.Неговите предимства и недостатъци - да не забравяме, че никой не е съвършен.Само едно единствено нещо ме дразни - ПОЗЬОРСТВОТО.Защо по дяволите повечето хора се мъчат да подражават на някой??? <<<--БЪДИ КАКЪВТО СИ, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО???-->>>

Мен спе4иално ме нервят говеда дет се мислят за кой знае какви

и са некви super отворени а са яко смешни подивяват ме :angry1

и както е писал ве4е Yorki-бади какафто си подяволите

не се прави на някаф геи,като за например аз на никаф не се правя

а моми4етата ме харесват а тея дет са праят на пи4ове на интересни

и подарзават тея дето наистина са ядат един голям знаете кокво :lol:

и такаси е бади себе си не се праи на газ не подапзаваи другите и сте си super

:woot ;)

Keitaro said:
Мен спе4иално ме нервят говеда дет се мислят за кой знае какви

и са некви super отворени а  са яко смешни подивеват ме :angry1

и както е писал ве4е Yorki-бати какафто си подяволите

не се прави на някаф геи,като за например аз на никаф не се правя

а моми4етата ме харесват а тея дет са праят на пи4ове на интересни

и подарзават тея дето наистина са ядат един голям знаете кокво :lol:

и такаси е бади себе си не се праи на газ не подапзаваи другите и сте си super

:woot  ;)

e tova e kef - polovin stranica izrechenie bez 1 zapetayka i bez 1 pravilno napisana duma !!!

Yorkie said:
Всичко бих приел у един човек.Неговите предимства и недостатъци - да не забравяме, че никой не е съвършен.Само едно единствено нещо ме дразни - ПОЗЬОРСТВОТО.Защо по дяволите повечето хора се мъчат да подражават на някой??? <<<--БЪДИ КАКЪВТО СИ, ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО???-->>>

Справка аватар и ник :P

Аз не понасям хора, които лъжат, които лицемерничат и които се преструват че ти съчувстват за дадено нещастие, а в същност изобщо не им пука! Аз лично смятам че съм открит човек и обичам и хората срещу мен да бъдат такива!

Аз пак вече мразя хора като Nibelung де се чудят как да ти намерят

грешките!!!!! :angry:

:throw:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...