Jump to content
BulForum.com

Black Friday

Stefani876

Recommended Posts

1 hour ago, Godfather said:

То ресторанта хубаво е топ, ама я обяснете на чуждоземеца какво трябва да означава "вечеря на тъмно"? :lol: :rofl:

Тъмно е, което ти обостря останалите сетива и така усещаш храната по-добре :) 

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply
14 minutes ago, kotora said:

Тъмно е, което ти обостря останалите сетива и така усещаш храната по-добре :) 

:Facepalm: Тва трябва да е поредната уникална глупост. Значи в тъмното могат да ти сложат нещо изглеждащо като купчина лайна, но ако на вкус са го докарали, ще става за превъзнасяне. :lol:

13 minutes ago, Godfather said:

:Facepalm: Тва трябва да е поредната уникална глупост. Значи в тъмното могат да ти сложат нещо изглеждащо като купчина лайна, но ако на вкус са го докарали, ще става за превъзнасяне. :lol:

Абе за да е на първо място надали слагат лайна :) 

Just now, kotora said:

Абе за да е на първо място надали слагат лайна :) 

То оставаше и да слагат. Ама плейтинга на едно ястие е не по-малко важно от вкуса му, когато говорим за висша кухня. Как ще гледаш в тъмното какво точно ти поднасят? Визуалното възприемане на майсторски приготвено ястие е не по-малко важно от вкуса му. Това е изключително силно застъпено във всички топ-кухни в света. И не, на мен не ми трябва тъмнина за да си изострям вкусовите рецептори, това е уникална маркетингова глупост. :lol:

34 minutes ago, Godfather said:

https://www.tenebris.bg/

28 minutes ago, Godfather said:

А, това вече е по-разбираемо. Като "социален експеримент" все пак е приемливо и е ясно, че няма претенцията да е за всеки.

Не е. Големият проблем е с резервациите. Най - ранната дата е за 30 декември... Когато си идваш, трябва да направиш резервацията от Канада.

Тази година от емаг са доста организирани. Нещата, поръчани в петък, вече дойдоха с някаква фирма Sameday. Четох, че още вчера разни хора са си получили покупките от BF. Impressive.

Аз както винаги ще чакам 2 седмици. Може би ако бях оставил евтиния монитор Филипс щеше да дойде, че бяха пуснали фактури, ала бала, но иначе винаги си чакам.

1 hour ago, Sothbiss said:

Тази година от емаг са доста организирани. Нещата, поръчани в петък, вече дойдоха с някаква фирма Sameday. Четох, че още вчера разни хора са си получили покупките от BF. Impressive.

Ако се предлага от някой магазин може доставката да е от тях. Аз като поръчах керхер-а видях, че го доставят тези, които го предлагат. 

17 hours ago, Sothbiss said:

Не знам кви ги вършат, но в събота получих една пратка! И в неделя още една! Викам бе вие верно ли в неделя - да, господине... 

Аз по-напред в темата миналата година писах, че ми звъняха в неделя, явно и тая година е така.

5 hours ago, jozo said:

Аз по-напред в темата миналата година писах, че ми звъняха в неделя, явно и тая година е така.

Еи мани, ми чувам, че Емаг собствена куриерска дирма спретнали... Ма нещо не сработила като хората 

Преди месец и нещо единия колега беше поръчал гуми за колата, дойде някаква мадама от напълно безизвестна куриерска фирма, да не е била тяхната. Всички онлайн магазини взимат от 5 лв. нагоре за 1 брой гума, тея донесоха 4-те за 5 лв.

Да, явно тая куриерска фирма дето не я знаех е Sameday. Те, щяли да ми донесат пратката утре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...