Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата (Нова тема)

Veno

Recommended Posts

• Replies 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз не. Но имам един приятел, който доста се е зарибил. Ригове, волани, педали.

Ти няма ли да сглобиш някой риг?

20 hours ago, w00x said:

Аз не. Но имам един приятел, който доста се е зарибил. Ригове, волани, педали.

Ти няма ли да сглобиш някой риг?

На този етап не. Лаптоп и волан са напълно достатъчни. Нито имам времето, нито мястото. 

Не си само ти. Супер спокойно си шофират всички по магистралата. Само гастарбайтерите се пънат, но те вероятно не знаят за засичането на средната скорост. Дано на границата им връчват честитките.

Имаше и няколко с БГ регистрация, които много бързаха, но те сигурно са били спрели на някоя бензиностанция и са решили, че може. Като онзи с патерицата, който бях споменал по-горе.

51 minutes ago, Godfather said:

Интересно, ще трябва да го имам това предвид като дойда в България след три седмици. :) 

Навсякъде ли се прилага или само по магистралите?

По магистралата има участъци, които мерят средна скорост, а в града са сложили скоростни камери по някои булеварди.

1 hour ago, Godfather said:

Интересно, ще трябва да го имам това предвид като дойда в България след три седмици. :) 

Навсякъде ли се прилага или само по магистралите?

Почти цялата магистрала Тракия.

175475374291475.png

2 hours ago, w00x said:

Дано на границата им връчват честитките.

До колкото знам, пътна полиция проверява всеки автомобил за винетки и фишове при напускане на нашата територия. 

На мен също ми направи впечатление, че се кара с ограниченията и боклуците край магистралата бяха изчистени. 

Да, но проблемът е, че за да им се връчи фиш, трябва да е излезнал в няколкото часа, които ще им отнеме да стигнат границата, след извършване на нарушението. Това в случай, че карат с превишена скорост при прибиране към държавата си на местоживеене, а не при отиване към Турция.

Така или иначе, докато търсех картата, видях че нарушенията започват да се отчитат от 1-ви Септември. Явно повечето каращи нормално не са го разбрали този момент. Възможно е тези, които все още бързаха, да са били наясно и да са си "взимали", докато може. :D 

Важното е, че по магистралата се кара много по-спокойно и то едва 2 седмици след като обявиха мярката.

16 hours ago, w00x said:

Важното е, че по магистралата се кара много по-спокойно и то едва 2 седмици след като обявиха мярката.

Така е, когато ГЕРБ управляват :rolleyes:

@Antares къде стационарни камери за скорост в Пд?