chasti Posted August 25 Share Posted August 25 Тировете почнаха ли да карат със 100? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25 Share Posted August 25 Не съм обърнал внимание. Май с 90 си караха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 25 Share Posted August 25 Някой от вас сладури мъче ли я тая игра? Има ли шанс да се засечем по пистите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26 Share Posted August 26 Аз не. Но имам един приятел, който доста се е зарибил. Ригове, волани, педали. Ти няма ли да сглобиш някой риг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Wednesday at 10:33 AM Share Posted Wednesday at 10:33 AM 20 hours ago, w00x said: Аз не. Но имам един приятел, който доста се е зарибил. Ригове, волани, педали. Ти няма ли да сглобиш някой риг? На този етап не. Лаптоп и волан са напълно достатъчни. Нито имам времето, нито мястото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Friday at 12:06 PM Share Posted Friday at 12:06 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted Sunday at 05:51 PM Share Posted Sunday at 05:51 PM Абе, само на мен ли ми се струва, че като сложиха скоростните камери - движението е станало малко по-цивилизовано? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Sunday at 05:55 PM Share Posted Sunday at 05:55 PM Не си само ти. Супер спокойно си шофират всички по магистралата. Само гастарбайтерите се пънат, но те вероятно не знаят за засичането на средната скорост. Дано на границата им връчват честитките. Имаше и няколко с БГ регистрация, които много бързаха, но те сигурно са били спрели на някоя бензиностанция и са решили, че може. Като онзи с патерицата, който бях споменал по-горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Sunday at 06:21 PM Share Posted Sunday at 06:21 PM Интересно, ще трябва да го имам това предвид като дойда в България след три седмици. Навсякъде ли се прилага или само по магистралите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted Sunday at 07:13 PM Share Posted Sunday at 07:13 PM 51 minutes ago, Godfather said: Интересно, ще трябва да го имам това предвид като дойда в България след три седмици. Навсякъде ли се прилага или само по магистралите? По магистралата има участъци, които мерят средна скорост, а в града са сложили скоростни камери по някои булеварди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Sunday at 07:51 PM Share Posted Sunday at 07:51 PM 1 hour ago, Godfather said: Интересно, ще трябва да го имам това предвид като дойда в България след три седмици. Навсякъде ли се прилага или само по магистралите? Почти цялата магистрала Тракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Sunday at 08:11 PM Share Posted Sunday at 08:11 PM Благодаря и на двамата, доста полезна информация! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted Sunday at 08:25 PM Share Posted Sunday at 08:25 PM 2 hours ago, w00x said: Дано на границата им връчват честитките. До колкото знам, пътна полиция проверява всеки автомобил за винетки и фишове при напускане на нашата територия. На мен също ми направи впечатление, че се кара с ограниченията и боклуците край магистралата бяха изчистени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Sunday at 09:44 PM Share Posted Sunday at 09:44 PM Да, но проблемът е, че за да им се връчи фиш, трябва да е излезнал в няколкото часа, които ще им отнеме да стигнат границата, след извършване на нарушението. Това в случай, че карат с превишена скорост при прибиране към държавата си на местоживеене, а не при отиване към Турция. Така или иначе, докато търсех картата, видях че нарушенията започват да се отчитат от 1-ви Септември. Явно повечето каращи нормално не са го разбрали този момент. Възможно е тези, които все още бързаха, да са били наясно и да са си "взимали", докато може. Важното е, че по магистралата се кара много по-спокойно и то едва 2 седмици след като обявиха мярката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 16 hours ago, w00x said: Важното е, че по магистралата се кара много по-спокойно и то едва 2 седмици след като обявиха мярката. Така е, когато ГЕРБ управляват @Antares къде стационарни камери за скорост в Пд? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 17 minutes ago, chasti said: @Antares къде стационарни камери за скорост в Пд? https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/slagat-kameri-za-skorost-na-sedem-mesta-v-plovdiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 50 minutes ago, chasti said: Така е, когато ГЕРБ управляват @Antares къде стационарни камери за скорост в Пд? Да, да. Точно заради ГЕРБ е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 12 hours ago, chasti said: Така е, когато ГЕРБ управляват На Шиши вече ГЕРБ ли му викат? Не знаех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts