Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Пак е заспал някой резняк :ph34r:

До колкото видях,при изпреварване му се е изместил товара,не е бил закрепен добре :huh: п.п.камиона наистина е с турски номера...

До колкото видях,при изпреварване му се е изместил товара,не е бил закрепен добре :huh: п.п.камиона наистина е с турски номера...

Е сигурно защото товара не е изчислен да се изпреварва на второкласни пътища коли с по 140-50кмч...

eto porednata katastrofa v plovdiv no na takova mqsto kadeto do sq nee stavalo

tva e to4no 10 m sled koleloto na vasil aprilov i luben karavelov po posoka vhoda za koli na VMI to

eto i snimkite razbirase

kolata e idvala ot tepeto i shofiora e karal na zig zag s nad 100km ii edno ot darvetata e bilo negovo a na snimkite vijdate resulatata. v kolata sa bili trima dushi koito se vijdat na ednata snimka po to4no HPIM1211.jpg

a ka4estvoto nee ot nai hubavite stoto ne iskah mnogo da polzvam svetkavicata da ne zemat da kajat nesto snimal sam i s aparat i s telefona pak tva e koeto izleze

snimka1

snimka2

snimka3

snimka4

snimka5

snimka6

snimka7

snimka8

snimka9

Ми то хубаво ама това е форума www.evrocom.info и не сички са на ГГБИТ та да могат да видят снимките ;)

Едит:Да бе верно ся работят линковете. :blink: Извинявам се :)

Ми то хубаво ама това е форума www.evrocom.info и не сички са на ГГБИТ та да могат да видят снимките ;)

Аз съм на евроком и нямам проблеми.

nesto sam stanal magnit za katastrofi eto oste edna na pestersko to4no predi krustovisteto s vasil aprilov hodih si platsam neta i kvo da vida kato izlizam edna sinia lada i tva reno deto se vijda na snimkata ladataa e idvala ot moita strana i dokato se priblija i pusna telefona da snimam ladata zapali i se otdrapna nazad za da osvodi dvijenieto ladata be6e samo s ogunat kalnik dokato renoto kakto vijdate dosta pomlqno nqmah vazmojnost za pove4e snimki stoto teq dvete sa v dvijenie napraveni dokato zaobikalqh renoto nqmashe kade da spra za da napraq pove4e snimki

snimka1

snimka2

tva e ot men

В събота вечерта на кръстовището на Васил Априлов и БГлевард България е имало тежка катастрофа някой да има снимки или инфо , че един приятел е бил в едната кола ... искам разбера кво е станало .... катастрофата е била към 12 часа през ноща едната кола е била фордче

• 2 weeks later...

вчера на кръстовището на Мария Луиза и Източен,Опела нацелва линеика със включени лампи.

а тази другата линейка е дошла да прибере клиентите на ударената линейка.

DSC01833.JPG

снимка 1 снимка 2

Вчера пък каква катастрофа видях. Снимки нямам, но и да имам, не са за публикуване. Какво правят тия малоумни хора не знам!

• 2 weeks later...

А между другото тея рокери къде се събират?Те не всички са рокери де.Аз видях скутерчета,симсонки и балканчета,но все пак някой знае ли?

А между другото тея рокери къде се събират?Те не всички са рокери де.Аз видях скутерчета,симсонки и балканчета,но все пак някой знае ли?

Ами май на Бачково,ама не съм сигурен... :)

по повод горните снимки...днес имаше една злобна катастрофа на бул "Санкт Петербург" точно на разклонението за лаута...там има един светофар и на него се бяха засекли май някакво комби и мотоциклетист.

Та някои да има подробности за това ? Като че ли мотора беше изгубил битката с колата...

по повод горните снимки...днес имаше една злобна катастрофа на бул "Санкт Петербург" точно на разклонението за лаута...там има един светофар и на него се бяха засекли май някакво комби и мотоциклетист.

Та някои да има подробности за това ? Като че ли мотора беше изгубил битката с колата...

Като каза зверска :bgrin: и се сетих че имамам снимки и клипове от изваждането на една тигра паднала

в Марица миналата година :woot :punk

.jpg

:punk :excl:

.jpg

ПС малко олд тоя краш ама сега ми изпадна да му постна пикс иначе случката е с благополучен край за водачката

B)

• 3 weeks later...
Като каза зверска :bgrin: и се сетих че имамам снимки и клипове от изваждането на една тигра паднала

в Марица миналата година :woot :punk

.jpg

:punk :excl:

.jpg

ПС малко олд тоя краш ама сега ми изпадна да му постна пикс иначе случката е с благополучен край за водачката

B)

Тва да не беше една мадама кадето паднала в Марица с колата, излезнала и доплувала до брега??

Тва да не беше една мадама кадето паднала в Марица с колата, излезнала и доплувала до брега??

Щом случката е приключила с благополучен край, значи е доплувала до брега :)

Преди няколко дни снимах резултат от опитът на някакъв да мине между дърво и магазин...

ford4no.jpg

кръстовището до Мебелна къща в Тракия

t_f1cbb3c03a5932feea044556103b24ee.jpgСъщата катастрофа,под друг ъгъл :woot Само вижте следите от задните гуми,все едно го е врътнал на ръчна...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...