Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през... Политиката

Recommended Posts

Ами едвали някой ще го остави да се пенсионира като Доган, изпусне ли още малко кокала и ще го налазят, даже и неговите ........трудни години му предстоят, трябва да бяга с 200 към Дубай :-)

• Replies 10.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

1273

• plameni

1128

• w00x

1033

• ARPAnet

958

Top Posters In This Topic

Posted Images

По-горе гледам някой е получил полюция, понеже може да използва AI. Същият този НЕ интелект, който говори по-зле и от столипинсковски мангал. И на всичкото отгоре му вярва!

Само да кажа, че мой приятел от детство. Инженер по ядрена физика. Човек с десетина защитени полезни образци и няколко патента. Попита НЕ интелекта с какво име да кръсти НЕ желания си, но дългоочакван (от жена му и единствено дете) син. Име, което да не съществува в никой инемнник. Няма да споменавам името, което НЕ интелектът даде и с, което този иначе изключително уважаван от мен човек кръсти сина си. Този пич вече не ми е приятел, защото загуби около милион позиции в моята сто бална система.

Факт е обаче, че всеки който гълта помията на НЕ интелекта и я приема за чиста монета, спешно трябва да се подложи на вазектомия за да се самоотстрани от генетичния басейн на човечеството!

Гу`син червено сако. Ти да не би да си мислиш, че НЕ интелектът не е податлив на политкоректни въздействия!? Честно!

Аре после пак да се чудиш, що някакви хашлаци са крещели по теб - Пеееерааааасссссс.....

Просто си Смотан! Проблемът, че наистина не го осъзнаваш, обаче е само твой!

6 hours ago, gado said:

Аре после пак да се чудиш, що някакви хашлаци са крещели по теб - Пеееерааааасссссс.....

Никога не съм се чудел. Аз винаги съм знаел.

Първична завист от това, че съм по-красив и спретнат. Превъзходство до такава степен, че кара някои хора просто да се върнат в каменната епоха с изразните си похвати.

Същите, като и всеки тук, който ме е наричал така под една или друга форма. Завоалирано или не. :)

Това не ме прави такъв, нито пък прави тях (вас) по-красиви. :D

2 hours ago, DON_CHEFO said:

Оправяйте страната... Имате 5 до 10 години. Жената Филипините не сака, я тука в тая диярийна яма също не сакам вече. 

Стефчо, ква диярийна яма бе човек? Оранжевия още една година не е изкарал на власт, а му остават още три. Нещо ми се струва да не те е разочаровал? :lol:

1 hour ago, Godfather said:

Стефчо, ква диярийна яма бе човек? Оранжевия още една година не е изкарал на власт, а му остават още три. Нещо ми се струва да не те е разочаровал? :lol:

По-добре от всеки син миндил ;). На вашия резил най-големия успех е, че обръща хастара на Перито. ;)

Edited by DON_CHEFO

9 hours ago, w00x said:

Искаш да кажеш, че в момента си по-добре във всеки аспект, отколкото беше предишните години, откакто си там?

От 2019та всичко тръгна на долу.... Годината не е случайна. 

Edited by DON_CHEFO

33 minutes ago, w00x said:

Ама сега по-добре ли е от 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 и 2024 според теб, или по-зле? Това питах.

Не много ясно. На никой от 250те милиона не му е. Освен на хорицата в сената и 0.1 процента.. Богаташите. Ма Тръмпи ли мислиш, че е виновен за това? 

Edited by DON_CHEFO

Чакай чакай, как не е по-добре? Е буквално вчера ми попадна някакъв туит за супер дупер евтин бензин. Спрени войни, хазната се пълнела от митата, хората били уморени от толкова Winning :D 

1 hour ago, ARPAnet said:

Чакай чакай, как не е по-добре? Е буквално вчера ми попадна някакъв туит за супер дупер евтин бензин. Спрени войни, хазната се пълнела от митата, хората били уморени от толкова Winning :D 

Ми бензина от 7 кинта почти сега е 4.2 примиума, а беше 2.9 през 2020. Има още бая да пада, че да стане евтин. Хазната ше се напълни на 33ти Февруари. 

6 hours ago, w00x said:

Според теб кой е?

И не случайно тегавината започва през 2019.

Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема. В Канада не искам и да знам как е. Сигурно е двойно. 100 бона гросс на W2 са НИЩО. Отвори zip recruiter и виж колко обяви има на и над 100 бона. Поне чуй от човек дето живее тука и ги плаща тия данъци и тн ;). 

13 hours ago, DON_CHEFO said:

Ми бензина от 7 кинта почти сега е 4.2 примиума, а беше 2.9 през 2020. Има още бая да пада, че да стане евтин. Хазната ше се напълни на 33ти Февруари. 

Искаш да кажеш, че президента ви си измисля? Тцктцк :D 

9 hours ago, DON_CHEFO said:

Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема.

Да, правил съм си тези сметки от различен ъгъл и да, 100К $ отдавна не са това което бяха. Дори в Европа 100К $ отдавна спряха да бъдат "Уау".

Но и заради това от години слушаме за заплати от по 300-500К във FAANG например. Тези които правят пари отдавна подминаха 100К, сега там се качват тези които догонват. 

И честно казано, част от нещата за които говори са сред "твърдите" политики на републиканците. Майчински, здравни застраховки и начина им на работа, и т.н. :)

13 hours ago, DON_CHEFO said:

Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема. В Канада не искам и да знам как е. Сигурно е двойно. 100 бона гросс на W2 са НИЩО. Отвори zip recruiter и виж колко обяви има на и над 100 бона. Поне чуй от човек дето живее тука и ги плаща тия данъци и тн ;). 

На мен тия неща са ми ясни. Аз също гледам и чета разни неща.
Въпросът ми беше друг.

11 hours ago, ARPAnet said:

Искаш да кажеш, че президента ви си измисля? Тцктцк :D 

Да, правил съм си тези сметки от различен ъгъл и да, 100К $ отдавна не са това което бяха. Дори в Европа 100К $ отдавна спряха да бъдат "Уау".

Но и заради това от години слушаме за заплати от по 300-500К във FAANG например. Тези които правят пари отдавна подминаха 100К, сега там се качват тези които догонват. 

И честно казано, част от нещата за които говори са сред "твърдите" политики на републиканците. Майчински, здравни застраховки и начина им на работа, и т.н. :)

100 процента... Кат всеки политик 

7 hours ago, w00x said:

На мен тия неща са ми ясни. Аз също гледам и чета разни неща.
Въпросът ми беше друг.

Нямам идея как да ти отговоря. Всички са дебили, но от демократа по-голяма чума няма. 

3 hours ago, chasti said:

Преди 2 години какво му е било удобно :D 

Ей такива принципни и последователни хора трябва да управляват!

image.png.934b6d8c89250a7ca60ae774fdf65f98.png

Ти всъщност разбра ли от какво е бил впечатлен?

Да взема, че да сложа цитата:

"Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане"