gadniqt Posted Friday at 08:25 PM Share Posted Friday at 08:25 PM Ами едвали някой ще го остави да се пенсионира като Доган, изпусне ли още малко кокала и ще го налазят, даже и неговите ........трудни години му предстоят, трябва да бяга с 200 към Дубай :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Friday at 09:02 PM Share Posted Friday at 09:02 PM (edited) 4 hours ago, chasti said: Асен да отговаря Да не би Желязков да му подписал пълномощно за управление? Edited Friday at 09:05 PM by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Saturday at 02:44 PM Share Posted Saturday at 02:44 PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted Sunday at 04:21 PM Share Posted Sunday at 04:21 PM По-горе гледам някой е получил полюция, понеже може да използва AI. Същият този НЕ интелект, който говори по-зле и от столипинсковски мангал. И на всичкото отгоре му вярва! Само да кажа, че мой приятел от детство. Инженер по ядрена физика. Човек с десетина защитени полезни образци и няколко патента. Попита НЕ интелекта с какво име да кръсти НЕ желания си, но дългоочакван (от жена му и единствено дете) син. Име, което да не съществува в никой инемнник. Няма да споменавам името, което НЕ интелектът даде и с, което този иначе изключително уважаван от мен човек кръсти сина си. Този пич вече не ми е приятел, защото загуби около милион позиции в моята сто бална система. Факт е обаче, че всеки който гълта помията на НЕ интелекта и я приема за чиста монета, спешно трябва да се подложи на вазектомия за да се самоотстрани от генетичния басейн на човечеството! Гу`син червено сако. Ти да не би да си мислиш, че НЕ интелектът не е податлив на политкоректни въздействия!? Честно! Аре после пак да се чудиш, що някакви хашлаци са крещели по теб - Пеееерааааасссссс..... Просто си Смотан! Проблемът, че наистина не го осъзнаваш, обаче е само твой! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Sunday at 11:01 PM Share Posted Sunday at 11:01 PM 6 hours ago, gado said: Аре после пак да се чудиш, що някакви хашлаци са крещели по теб - Пеееерааааасссссс..... Никога не съм се чудел. Аз винаги съм знаел. Първична завист от това, че съм по-красив и спретнат. Превъзходство до такава степен, че кара някои хора просто да се върнат в каменната епоха с изразните си похвати. Същите, като и всеки тук, който ме е наричал така под една или друга форма. Завоалирано или не. Това не ме прави такъв, нито пък прави тях (вас) по-красиви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Monday at 12:53 AM Share Posted Monday at 12:53 AM Оправяйте страната... Имате 5 до 10 години. Жената Филипините не сака, я тука в тая диярийна яма също не сакам вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted Monday at 03:01 AM Share Posted Monday at 03:01 AM 2 hours ago, DON_CHEFO said: Оправяйте страната... Имате 5 до 10 години. Жената Филипините не сака, я тука в тая диярийна яма също не сакам вече. Стефчо, ква диярийна яма бе човек? Оранжевия още една година не е изкарал на власт, а му остават още три. Нещо ми се струва да не те е разочаровал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Monday at 04:24 AM Share Posted Monday at 04:24 AM (edited) 1 hour ago, Godfather said: Стефчо, ква диярийна яма бе човек? Оранжевия още една година не е изкарал на власт, а му остават още три. Нещо ми се струва да не те е разочаровал? По-добре от всеки син миндил . На вашия резил най-големия успех е, че обръща хастара на Перито. Edited Monday at 04:26 AM by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Monday at 07:25 AM Share Posted Monday at 07:25 AM Искаш да кажеш, че в момента си по-добре във всеки аспект, отколкото беше предишните години, откакто си там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Monday at 04:52 PM Share Posted Monday at 04:52 PM (edited) 9 hours ago, w00x said: Искаш да кажеш, че в момента си по-добре във всеки аспект, отколкото беше предишните години, откакто си там? От 2019та всичко тръгна на долу.... Годината не е случайна. Edited Monday at 04:57 PM by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Monday at 05:16 PM Share Posted Monday at 05:16 PM Ама сега по-добре ли е от 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 и 2024 според теб, или по-зле? Това питах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Monday at 05:34 PM Share Posted Monday at 05:34 PM (edited) 33 minutes ago, w00x said: Ама сега по-добре ли е от 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 и 2024 според теб, или по-зле? Това питах. Не много ясно. На никой от 250те милиона не му е. Освен на хорицата в сената и 0.1 процента.. Богаташите. Ма Тръмпи ли мислиш, че е виновен за това? Edited Monday at 05:50 PM by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted Monday at 05:55 PM Share Posted Monday at 05:55 PM Според теб кой е? И не случайно тегавината започва през 2019. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted Monday at 06:19 PM Share Posted Monday at 06:19 PM Чакай чакай, как не е по-добре? Е буквално вчера ми попадна някакъв туит за супер дупер евтин бензин. Спрени войни, хазната се пълнела от митата, хората били уморени от толкова Winning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Monday at 08:04 PM Share Posted Monday at 08:04 PM 1 hour ago, ARPAnet said: Чакай чакай, как не е по-добре? Е буквално вчера ми попадна някакъв туит за супер дупер евтин бензин. Спрени войни, хазната се пълнела от митата, хората били уморени от толкова Winning Ми бензина от 7 кинта почти сега е 4.2 примиума, а беше 2.9 през 2020. Има още бая да пада, че да стане евтин. Хазната ше се напълни на 33ти Февруари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted yesterday at 12:12 AM Share Posted yesterday at 12:12 AM 6 hours ago, w00x said: Според теб кой е? И не случайно тегавината започва през 2019. Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема. В Канада не искам и да знам как е. Сигурно е двойно. 100 бона гросс на W2 са НИЩО. Отвори zip recruiter и виж колко обяви има на и над 100 бона. Поне чуй от човек дето живее тука и ги плаща тия данъци и тн ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted yesterday at 10:05 AM Share Posted yesterday at 10:05 AM 13 hours ago, DON_CHEFO said: Ми бензина от 7 кинта почти сега е 4.2 примиума, а беше 2.9 през 2020. Има още бая да пада, че да стане евтин. Хазната ше се напълни на 33ти Февруари. Искаш да кажеш, че президента ви си измисля? Тцктцк 9 hours ago, DON_CHEFO said: Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема. Да, правил съм си тези сметки от различен ъгъл и да, 100К $ отдавна не са това което бяха. Дори в Европа 100К $ отдавна спряха да бъдат "Уау". Но и заради това от години слушаме за заплати от по 300-500К във FAANG например. Тези които правят пари отдавна подминаха 100К, сега там се качват тези които догонват. И честно казано, част от нещата за които говори са сред "твърдите" политики на републиканците. Майчински, здравни застраховки и начина им на работа, и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 13 hours ago, DON_CHEFO said: Един от тримата ютюбъри дето си позволявам да гледам на тая тема. В Канада не искам и да знам как е. Сигурно е двойно. 100 бона гросс на W2 са НИЩО. Отвори zip recruiter и виж колко обяви има на и над 100 бона. Поне чуй от човек дето живее тука и ги плаща тия данъци и тн ;). На мен тия неща са ми ясни. Аз също гледам и чета разни неща. Въпросът ми беше друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 11 hours ago, ARPAnet said: Искаш да кажеш, че президента ви си измисля? Тцктцк Да, правил съм си тези сметки от различен ъгъл и да, 100К $ отдавна не са това което бяха. Дори в Европа 100К $ отдавна спряха да бъдат "Уау". Но и заради това от години слушаме за заплати от по 300-500К във FAANG например. Тези които правят пари отдавна подминаха 100К, сега там се качват тези които догонват. И честно казано, част от нещата за които говори са сред "твърдите" политики на републиканците. Майчински, здравни застраховки и начина им на работа, и т.н. 100 процента... Кат всеки политик 7 hours ago, w00x said: На мен тия неща са ми ясни. Аз също гледам и чета разни неща. Въпросът ми беше друг. Нямам идея как да ти отговоря. Всички са дебили, но от демократа по-голяма чума няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Преди 2 години какво му е било удобно Ей такива принципни и последователни хора трябва да управляват! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts