Jump to content
BulForum.com

Най - красива кола

Psihara^^

Recommended Posts

Аз също не смятам, че Мерцедес са единствените коли, както други смятат например, че БМВ са единствените коли...или Ауди са единствените и незаменими...и т.н., и т.н. Просто...нормалните лобита в тази област (както и във всяка друга), където се преплитат различни интереси, а в нашия случай най-вече - лични вкусове. :rolleyes:

Много фирми произвеждат прекрасни автомобили и не може да се отрече, че една от най-утвърдените в световен мащаб е точно Мерцедес. За потвърждение помествам един от топ-моделите, който за мен е изключително красив, от която и страна да го погледнеш.....:love ...... efb9660013f30b16.jpg

On 1/26/2010 at 9:30 PM, host said:

За мен върха на кича... тук едно страхотно творение на съвременния автомобилизъм

FORD FOCUS WRZ 2009

Кич - това горното?? Само защото е златисто жълт? Хммм...

А фокусът не е лоша кола, дори и на визия, обаче ти си прекалено стандартен. :)

• Replies 707
  • Created
  • Last Reply

А това не е точно Мерцедес. Това е Макларън Мерцедес при това много сериозна доработка на швейцарска, ако се не лъжа, тунинг къща.

За мен върха на кича... тук едно страхотно творение на съвременния автомобилизъм

FORD FOCUS WRZ 2009 - Rally Britain Shot in Action426137101202864374212645413977aj4VAZIPIwto8OH9Dvx.JPG

Под v3 Def не ми работят нито бутоните за влагане на снимка, нито за показване на спойлер?!?! и за емотиконите също!?

Въобще не разбрах какво искаш да кажеш, и да точно това, че е златист и, че въздуховодите и всичко му е преувеличено ;)

Lambo Countach - ето това си е класически Хипер автомобил, не просто супер >

lamborghini-countach-red-front-angle-st.jpg

(бъг-а явно е при мен, какъвто и скин да пусна все не работят тия бутони)

On 1/23/2010 at 1:06 AM, Midex said:

Аз също не смятам, че Мерцедес са единствените коли, както други смятат например, че БМВ са единствените коли...или Ауди са единствените и незаменими...и т.н., и т.н. Просто...нормалните лобита в тази област (както и във всяка друга), където се преплитат различни интереси, а в нашия случай най-вече - лични вкусове. :rolleyes:

Правилно, ФЕРАРИ са. хахахах. :D

epcp_0908_05_z+ferrari_458_italia+interior_steering_wheel.jpg

Да се включа тънко в темата :)

Най-красивата кола за мен(и най-голямата ми мечта откъм автомобилна гледна точка) определено е F430

http://iduniversity.files.wordpress.com/2008/11/ferrari-f430-spider-1.jpg :)

На второ място е(за щастие) доста по-реално осъществима за покупка красавица,а именно BMW E46 M3

http://www.karcraze.com/pics/IMG_0455.jpg :wub:

On 1/27/2010 at 5:51 PM, xXx said:

На второ място е(за щастие) доста по-реално осъществима за покупка красавица,а именно BMW E46 M3

http://www.karcraze.com/pics/IMG_0455.jpg :wub:

Не знам защо но като гледам фаровете на това BMW правя асоциации с човек на който му е излезнал ечемик на долния клепач. Май някакви подобни асоциации правя и с по-новите модели но там заболяването трябва да е по-тежко защото деформациите са по-големи :lol:

Edit: host, по-добре е това, но и това страда от някакво заболяване на очите от вътрешната страна. И нослето му е малко голямо или само му е излезнала някаква пъпка та се е подуло такова...

Иначе ето ти пример за красиво BMW. Класика в жанра и наистина уникално красиво:

clear.jpg

От по-новите - ей това е от красивите (според мен):

jonsibal_GTS_Hood09_001.jpg

....но след него всички по-нови страдат от някакво "заболяване" или поне аз правя подобни аналогии.

ПС: Кога ще пробваме да избистрим красотата на BMW-тата на по бира с теб? Така през форума взе да ми омръзва да пиша 1 и също :P

On 1/27/2010 at 8:17 PM, INCINERATOR said:

Как става хавата с "изобразяването" на снимки във форума?

слагаш [img] преди картинката и [/img] след нея

(нарочно направих скобичките удебелени за да не го третира като маркировка)

sport-classic-1-2.jpg

On 1/26/2010 at 9:30 PM, host said:

Lambo Countach - ето това си е класически Хипер автомобил, не просто супер >

Това отвратително крило отпред го няма на оригиналния автомобил, иначе съм съгласен - и на мен ми е от любимите.

(бъг-а явно е при мен, какъвто и скин да пусна все не работят тия бутони)

Изтрий си всичките кукис и ще се оправят проблемите.

Citroen WRZ in Action - не уникална карасота ситроена ама не е и грозен, шот-а обаче е невероятен.

181711623411583137361264677165c8aZx7fTEY3NsSom82f8_m.JPG

+

2010 Vorsteiner V MS Aerodynamic Package BMW 3 E92 Coupe

114954957859628825126467728749Z2wHQYbIj5AGGmoX4n_m.JPG 145796308711736709081264677338QpaKA3Zwwf1rBWPkgOBX_m.JPG

Vanquish далеч не е най-красивият Aston Martin :) С тези фарове изглежда толкова тъжен.

Ето още нещо британско:

Lotus-Exige-Scura-8.jpg

Прилича ми на психо-пчеличка :punk

On 1/28/2010 at 1:11 PM, PSYCHOSIS said:
Vanquish далеч не е най-красивият Aston Martin :) С тези фарове изглежда толкова тъжен.

Абе...тъжен, тъжен...колко да е тъжен...а и така ще ме развесели ако е мой, ама не става, мамицата му и финанси. :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...