Jump to content
BulForum.com

Коя книга прочетохте последно?

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Наркотиците: Почти всичко за тях

prd-1477.jpg

Автор: Юлиян Караджов

Държавната власт

335.jpg

Автор: Янаки Стоилов

Фючър проджект.

Канабис Наука и политика

1332.jpg

Автор: Юлиян Караджов

"Narkoticite" i "kanabis nauka i politika" - kak sa teq knijki stryva li si 4eteneto ima li niakvi intersni fakti. Daite nqkvi otzivi pls.

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
"Изкуството на войната"- Сун-Дзъ

Аз също я прочетох скоро, но ми се стори доста странна..А пък Наполеон взаимствал яко много от нея.На теб какво ти е мнението?

СИДХАРТА на Херман Хесе.

Много е добра. Променя животи. ;)

Сидхарта не беше ли едно от имената на Буда? или се бъркам...

Иначе Херман Хесе е един от малкото, които са оставили наистина трайни следи в съзнанието ми.

На мен напоследък ми се налага да чета само образователни неща, а пък още колко ме чакаааааааааааат...:cry

V momenta sam se zaribila s knigi za okultnoto i 4eta na takava tematika a poslednata e na Liana Antonova -"prozorec kam kosmosa" i sam se zaredila i s drugi neini knijki :D

Probvai s tova: http://books.bg/book.php?ISBN=954607604

ako te vleche tova:

Маккена жонглира с най-различни идеи - от квантовата физика, молекулярната биология и генетиката, но и от източните религии и И Дзин, за да развие една крайно своеобразна теория за времето

az si e kupih ot dvoetajnata knijarnica na glavnata knigata rulez mnogo.

• 3 weeks later...

Сега съм на Орденът на тамплиерите и Масонската ложа :punk супер зарибена е!!!!!!

Иначе страшно ми харесаха "Мъртвите сибирски полета''; "Наследникът от Калкута"; "Домби и син" и "Червено и черно" :ghost

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...