Jump to content
BulForum.com

Ice Age 2

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Има ли вероятност да го качат в нет-а с бг озвучаване и евентуално кога може да стане това ... ?

Fibaman said:
Има ли вероятност да го качат в нет-а с бг озвучаване и евентуално кога може да стане това ... ?

След няколко месеца, когато излезе по видеотеките на DVD.

w00x said:
Наистина филма беше забавен, но очаквах повече хумор. Много повече...

Да, филма не беше кой знае какво. Въпреки, че 1вата част рулираше отвсякаде :punk тука не беше така. Имаше само 3-4-5 яки сцени и това беше. И аз имах по-големи надежди.

Като цяло 6/10

Мен филма си ме кефи, Дори и смешните сцени да са били малко, все пак е много по-добър от някои съвременни комедий и анимаций. Отдавна не се бях смял толкова от сърце и го препоръвам сърдечно на всички.

"Викай ми Скарид"

Dragon Slayer said:
По кината сега е на англииски нали? (не съм гледал първата част, а искам да знам дали на български или на англииски да я сваля)

не в кината е на български и с си заслужава гледането :punk :punk :punk

Аз пък се размазах от смях,едвам изленах от киното. Смешните моменти са 3 или 4 пъти повече от първата част (по мое мнение). Да не говорим, че героя дето прави филма (катеричока) го даваха през цялото време и беше по луд от всякога. Голям филм ,много съм доволен :lol: Не съм очаквал,че ще има толкова смях,бях се притеснил, че този тип анимацийки започват да се изчерпват,но за всеобща радост не съм прав :D

Билета е 3лв .... и си заслужава напълно цената.Филмчето беше уникално снощи го гледах ....още като се сетя за ония опосум дето викаше "I believe i can fly....".Тази сцена просто ме накара да се смея 5мин сигурно :P :D :D :P Филмът е супер :lol:

Дам много зарибено филмче, най-много ми хареса края.. горката катеричка :D

Филма е неземен.Как съм са смял не е истина :laughing: .Тая катерица ма размаза.Да не говорим за изказванията на Сид"викай ми Скарид",или "щом леда издържа 10 тонен мамут и 9 тонен опусум няма страшно" :laughing: :laughing: .Не е изтина просто

Днеска го гледах и 3-те лева си струваха наистина :). Вярно че имаше само някои яки моменти ( като изключим тея с катерицата, те бяха всички яки :) ), но определено сценката накрая с жълъдите направи филма направо незабравим... АХАХАХАХААА!!! Кви очи беше направила тая катерица :) :D :P :laughing: :lol: :laughing: .

Мдаа, филмчето е веднъж... Сцената с пираните е незабравима, и изобщо катерицата направи яките кунг-фу моменти... Ама не забравяйте и двата опосума - бяха много добри, говориха като цветнокожи от гетото и вкараха допълнителен колорит във филма... Мноо нареждаха...

намерих Ice Age 2 The Meltdown на ts xvid hustle с немски и руски субтитри , ако някой му се превейда от немски на бг или от руски на бг да пише да му ги пратя! :) ся свалям !

tuk e линк-а към торент-а , а в архива са субтитрите !

Eeee! И 3 лв. си заслужават! Филмчето беше супер яко. :lol: :punk

Малко прехвалено ми беше от всичките коментари тук - не е чак толкова по-добро от първата част, но си заслужава. ;)

Според мен е по-добро от първата част и повече се смях на него отколкото на единицата.

Ха филмчето е жестоко към стомаха ми, че не спря да ма боли през цялото време :lol: Само в началото малко проблеми със звука, ма айде от нас да мине, а дублажа на БГ е супер готин :) Аве струва си трите жълтици ...

Дублажът наистина е супер, защото вчера като го гледах от локалния и с тоя превод половината смешни неща се губеха ["Викай ми Скарид"=>"Наричай ме Кид" ] и там... за "момчето намерило своята патка..." беше буквално преведено и съвсем не беше патка,а...забравих вече какво животно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...