Jump to content
BulForum.com

Как да си свалим маце от evrocom.info

Recommended Posts

Dreamer said:
{{Nati}}, ако става дума за мейл, за теб, значи съм едни гърди пред другите ;) :) :D

Освен да си напрайм във форума и ние някакъв 'експеримент' с разни двойки като The Beauty and the Geek... или няколко мъже да ухажват една девойка (:P) и да видим кой ще сполучи... и обратното хехе...

Защо не? Би било забавно :))). Ще сме първи измежду форумите с тази идея :))). Може даже да я патентоваме и после като вземем парички да я изпием задружно :PPP

P.S. Като гледам ще трябва да има някой да ви пази да не се изпотрепете за едната глупост :))))) хахахах По-спокойно момчета :)

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Давайте... събирайте кандидати и кандидатки ;) Без мен де...

Иначе сега усетих, че въобще не съм напред с материала ;) Ти хем си имаш icq-то в профила, хем с него се намира лесно и мейла ти.. тц тц...

breakneck said:
Toва е идея. :) Даже ако трябва един цял подфорум в Тя и Той и там да могат да си лафат без да виждат темите извън този подфорум. А останалите ще могат да четат без да пишат там. И само бай модер/админ ще контактува с тях. :D А какви ще са мисиите ще се обсъжда в Тя и той. Ама всъщност така като си помисля, няма как да стане, зщото винаги има начин да се погледне извън форума. :)

А иначе по темата: Еми това всеки чатаджия в мирката със стаж (плюс няколко месеца стаж във форуми) трябва да го знае това. :D

Да аз предлагам на тези хора им чукнем една среща и аз лично ще им подаря по една тухла :D Тогава така ша се свалят взаимно че няма накъде да ходят ;)

Не разбирам понякога защо искате да затваряте теми като тази, които разтоварват без да натоварват някой с излишно напрежение и не пречат на никой. Не виждам глупости в нея и не виждам наистина с какво ви пречи :)

Иначе чат-флирта е доста често срещан мвжду 12 и 15 години :) после човек осъзнава, че няма много смисъл :) А за хората от форума, кво ви пречи. Поствате много време, излизате на няква среща, запознавате се, става работата и след 1-2 годинки си сменяте Member Title на ... "Already Married" :) и никой повече не ви закача ;)

snejko said:
Теб те знаем.....геронтофил такъв:)

в такъв случай аз с мойте погледи към 23+ съм си направо некрофил.....

snejko said:
Теб те знаем.....геронтофил такъв :)

Това пък какво значи? Простете за невежеството. Упс..не спазих правило номер 1 (да се правя на умен)

:D

sandman said:
Това пък какво значи? Простете за невежеството. Упс..не спазих правило номер 1 (да се правя на умен)

:D

Под геронтофилия се разбира сексуално влечение към възрастни (в смисъл стари) хора.

alchemy said:
Под геронтофилия се разбира сексуално влечение към възрастни (в смисъл стари) хора.

Мда.. определено не значи: влечение към по-възрсатни от теб (в смисъл по-големи) :P

Dreamer said:
Иначе сега усетих, че въобще не съм напред с материала ;) Ти хем си имаш icq-то в профила, хем с него се намира лесно и мейла ти.. тц тц...

Въпросът е, дали посочения e-mail в icq е от тези e-mail-чета, които биват проверявани редовно :) и най-вече дали момичето е чак толкова заблудено, че да чете писма от непознати :) кой знае дали не се крие някое вирусче в тях :P

{{Nati}} said:
Въпросът е, дали посочения e-mail в icq е от тези e-mail-чета, които биват проверявани редовно :) и най-вече дали момичето е чак толкова заблудено, че да чете писма от непознати :) кой знае дали не се крие някое вирусче в тях :P

Ако момичето виси по форумите много и поне малко поглежда тук там, ще знае, че вирусчетата изпратени на пощата и в abv.bg, mail.bg, mail.com, gmail.com, yahoo.com, hotmail.com и разну други такива .com сървъри, няма да навреди, освен ако не ги сваля през POP3 на компютъра си преди да ги прочете или пък не отваря файлове с име Love_Me.txt.

w00x хахах ами да ти кажа честно имам и такива приятелки, на които, колкто и да им обясняваш, колкото и да четат пак си остават невежи спрямо техниката :))) цитирам една от хакерките в класа ми ( момичето обича да се рови из интернет, да се интересува ама пак е много зле) "О, Нати а пък да знаеш взех си ново pc, което е с 80 GHz-ов процесор и съм му инсталирала AdoPe-то ама после като си коригирам снимките и ми слага друго отзад след точката (има предвид разширението) и ми ги отваря само AdoPe-то,а като реша да отворя няколко наведнъж и ми блокирва всичко" няма ти цитирам бисерите относно интернет ...

Де го чукаш, де се пука... Егати темата :))

Предложението за Big Moderator... опа Big Brother никак не е лоша - с удоволствие бих затворил част от хората в една тема и може и да я отварям :))

The`ScorpioN said:
Предложението за Big Moderator... опа Big Brother никак не е лоша - с удоволствие бих затворил част от хората в една тема и може и да я отварям :))

Идеята никак не е лоша :))) аз съм за :punk :D Обаче, не мислите ли, че е леко няма да се получи :confused , определено няма да го има моментът на пълната изолация :angry:

Аз вече имам практическа идея за такава тема. Но ще го оставя да ми втаса в главата до другата седмица (или до когато отново влезна в интернет)...

Аз предлагам ето тези 10 човека. :D Тъкмо ще пишат повечко и ще има какво да четем. ;)

{{Nati}} said:
Идеята никак не е лоша :))) аз съм за :punk :D Обаче, не мислите ли, че е леко няма да се получи :confused , определено няма да го има моментът на пълната изолация :angry:
Може да не се получи пълна изолация, ама ако им се резне и възможността за РМ и почти никакъв шанс няма да имат да гледат и да знаят какво става отвън. :)

breakneck said:
Аз предлагам ето тези 10 човека. :D Тъкмо ще пишат повечко и ще има какво да четем. ;) Може да не се получи пълна изолация, ама ако им се резне и възможността за РМ и почти никакъв шанс няма да имат да гледат и да знаят какво става отвън. :)

Хахаха - да ве защо немога да пращам ЛС? :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...