Jump to content
BulForum.com

FUN Само за +18

break

Recommended Posts

Вижте на какво клипче попаднах само. Click me :D Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. :)

breakneck said:
Вижте на какво клипче попаднах само. Click me :D  Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват грозни жени, препоръчвам да не гледа. :)

Айдееее ше чистя клавиатурата. :)

НЕ искам да съм на мястото на това кръстче. :bgrin:

ЕЕЕЕЕ Баси моржа!Тая може да си вкара гърдите в джобовете :sick Тая тема не тряя да е 18+,а Гнусари+. :sick

Незнам за другите ама на мен лично ми вкара много голям смях това кюфтенце :)

breakneck said:
Вижте на какво клипче попаднах само. Click me :D  Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. :)

ebahti i p...kata,hahahah tq taq nqma opravqne be :hump: ujas ,otkade q izkopahte :laughing:

На мен ми стана повече смешно отколкото гнусно въпреки , че не е хубаво да се смеем на чуждото нещастие .

Хахаха тая щом може да си вдигне циците с ръцете , значи ще може да стане национална шампионка по вдигане на тежести ........ а пък не искам да си помислям кво ще ти се случи ако ти изгърми един тукат ?!?

breakneck said:
Вижте на какво клипче попаднах само. Click me :D  Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. :)

За тва гадже на видеото бих казал:You sexy motherfucker....:). :bgrin:

Super яко много ме зарадва ... ако имате още такива ги дайте насам а за предложението за Гнусари+ ко па шъ рече ? Ко толкова гнусно има аз или съм кьорав или гнусотията не ми праи впечатление ...

Бахахаха! :D

Като го видях това се сетих за една песен на Контрол: "Видях аз щастието, беше 100-150 кила..." :lol: Ама тая като я гледам май е надхвърлила 150-те... Иначе...ни ма кефи :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...