Jump to content
BulForum.com

bratmito

Members
 • Content Count

  1230
 • Joined

 • Last visited

About bratmito

 • Rank
  Дървен Философ
 • Birthday 04/09/1989

Contact Methods

 • AIM
  Skype nick: danail89
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  236295927

Profile Information

 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Hardcore/Punk/Oi!/Ska/Rock(последните по-малко).<br />Китара,електроника
 1. За колко време пристига писмо/обикновенна тарифа/ по пощата между два града на територията на страната?
 2. Препоръчайте ми комедийни сериали/нещо не ангажиращо/.За ориентир падам си по: IT Crowd The Big Bang Theory The War At Home Coupling Allo Allo South Park Two and a half men Married With Children ...........
 3. Какво прави жената в леглото след секс? -Пречи!
 4. Между педофили: -Проходи ли-разкарвай я!
 5. Аз мога да си изрежа лепенка от стара гума и да я лепна с хелмитекс.Въпроса е,че вкъщи разполагам с гореизборените лепила,а утре няма да имам много време да ходя по магазини и да лепя с бавно съхнещо лепило.
 6. Мога ли да залепя гума на колело със секундно лепило(коноколит)?Имам също и Поксипол както и някакво "Херкулес" - универсално лепило,но за него пише,че лепи кожа,дърво,хартия корк.С кое ще стане най-добре,също и най-бързо (за около час)?
 7. От гората се чуваше девически смях,който премина в женски.
 8. От 2 дена съм абонат и за сега съм доволен. Някой знае ли докога точно платените телевизии ще са безплатни?
 9. Един си паркирал колелото пред народното събрание и портиерът на входа му прави забележка. -Годсподине,как може да си оставяте колелото тук.Минават депутати,министри.... -Е добре де,ще го заключа.
 10. http://www.sherdog.net/forums/f7/i-got-mar...nd-pics-877461/ Следващите 120 страници с коментари също не са за изпускане!!!
 11. Как се прави аборт в Сомалия? -Дърпат франзелата рязко. Как правят мексиканска вълна в Сомалия? -Въртят хляб над публиката. Какво е "преяждане" в Сомалия? -Непозната дума.
 12. sunny 5 Май, 2008 в 11:55 am Гъмжи от глупости в този текст.Първо че атеистите са лоши хора и в затворите всички хора са атеисти.Това, че Зевс бил еднакъв с християнския Бог показва колко повърхностни и лековати са неговите знания за Християнството и неговата история. Като започнеш първо с Христос и неговото необикновенно раждане и се завърши до ден днешен с хилиядите чудодейни оздравявания икони и статуи които изпускат кръвна плазма,сълзи или вода и никой неможе да ги опровергае.За атеистите всичко това остава без отговор.Те са готови да приемат, чудото, че просто така е станало от нищото т
 13. Това беше първото ямсто където проверих.Големи кутии има само пластмасови,а металните са с размери на кутийка от парфюм STR8.
 14. Къде в Пловдив се продават метални кутии,по възможност алуминиеви с размери горе долу колкото на едно DVD/видео?Без дупки и празна от вътре.Ако някой знае и цени да сподели.
×
×
 • Create New...