Jump to content
BulForum.com

SomeoneElse

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

About SomeoneElse

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 06/10/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Китара, метъл, туй-онуй
 1. Когато идваха да ме връзват миналия месец, аз доплатих останалото до края на месеца на самите техници (при мен се падна...7 лв), с уговорката след това да си плащам на касите нормалната сума за съответния план. А за това каква тарифа искаш, се казва отново на техниците, те след това се обаждат и казват на съответния адрес какво да "пристига"
 2. Като нов абонат вчера за пръв път си платих на каса и там ми дадоха карта за цифровия приемник, защото преди това нямах. Интересно ми е, че единствената разлика, в сравнение с преди да имам карта е, че вече имам каналите ORT и France24 (?!). Порно каналите така или иначе си липсват, с или без карта, независимо какви родителски настройки направя от менюто на приемника. Не че ме и интересуват чак толкова (при положение, че имам интернет ), но ми е чудно друго: Ако за момента всички канали, за които по принцип трябва да се доплаща са "отключени", защо ми дадоха тази карта? Не че се оплак
 3. Извинявайте за вероятно повтарящия се и не много адекватен въпрос, но някой може ли да каже как стоят нещата с аналоговата телевизия за момента? Питам конкретно - при прекарване на интернет и телевизия на повече от един телевизор, какво прекарват на допълнителните телевизори - пускат ли им аналогова само, или изискват и на тях да слагат цифрова (съответно и повече пари)?
 4. Потвърждавам. Ето какво се случи при мен миналата вечер:
 5. Хайде и аз съм от новите. Първо, и аз да споделя, че качеството на bTV и БНТ1 e ужасяващо на аналоговата, а уж са ефирни... И другото... Като пусна Speedtest виждам това: А съм си в Пловдив (иначе като пусна тест до Пловдив показва ~ 100 miles.) Някой друг така като мен?
 6. Аз почти приключих с DCC (и всякаквите разновидности на отделните фирми на двамата шефове). Минах на N3, но сега все още ми остава гадното чувство, че другия месец от някъде ще се появи някой "служител", който да ми иска модема и цифровия приемник. А на кой трябва да ги върна, казва ли ти някой, смееш ли да питаш
 7. Да, снощи бях буден по това време и точно между 2:20 и 3:00 нямаше нито интернет, нито телевизия (и цифрова, съответно). Т.е. по някакъв начин бяхме физически отделени...не ми се иска да изпозлвам думата "отрязани". Днес, поне при мен, не е прекъсвало нищо и скоростите и пинга са добри. Да видим до кога.
 8. Аз днес нямах нет от около 12 на обяд до не знам кога, защото към 16ч излязох и се прибрах преди около час, а вече имаше интернет. Платих на "нова" каса на 28 август.
 9. Това с Plovdiv24 ми мирише доста. След като вече е имало известия от сорта на тези, които показа pcworm...по някаква проста логика би означавало, че интернета стига до нас през "новата" фирма - ТВ САТ КОМ, или каквото беше там, т.е. с новите офиси и с новия телефон. Преди да се появи банерът на сайта Plovdiv24, те редовно си пускаха новини за "войната между операторите" и т.н, но после нищо. Когато преди около седмица цъфна банерът (за който получават пари), отново имаше проблеми, но те си мълчаха. Просто си пазят парите и тази цялата публикация ми намирисва на купена статия, отново с цел прив
 10. При мен още нищо не се е оправило...Същата лайняна история е като вчера... Дори Skype се разкача през 30 секунди...
 11. Ето скоростите при мен по това време на денонощието за 15-левовата тарифа. По принцип от Замунда и Арена свалям с около 2,2 MB/sec , което е около 17,6 Мb/sec.
 12. Като си говорим за пари - днес (вчера вече) отидох да си платя сметката и ми взеха само 20 лв за Кабелна + Цифрова + Интернет. На касовата бележка фигурират само кабелна + цифрова. Касиерката каза, че това било компенсация за проблемите с интернета през този месец.
 13. Не е само в Асеновград. Аз съм в Каршияка в Пловдив и днес все на кръгъл час интернетът ми спираше за по 10-30 минути, както каза. А през нощта е било така през цялото време, съдейки по графиката на скоростта в торент програмата ми.
×
×
 • Create New...