Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Salida said:
И е особено гадно, когато особено много дни са особено гадни...

Особено права си ... в момента се намирам в няква такава въртележка на особено гадни и особено отвратителни дни ...

Keitaro said:
Как може да има толкова тъпи и дразнещи хора? :blink:

Абе едно е да си тъп и дразнещ, ама да не се усещаш, а съвсем друго е да си тъп и дразнещ и да го правиш нарочно и целенасочено към един, или повече хора :wacko:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не мога да разбера защо всички се мъчат да си усложняват живота. Казвам го във всички аспекти от живота - любовта, работата...

взимат на предвид фактори които изобщо не би трябвало да бъдат зачитани. не може ли всички да бъдем айляци и да пием биричка с приятели по цял ден и да бъдем истински щастливи по този.. простичък начин?!

afx said:
Не мога да разбера защо всички се мъчат да си усложняват живота. Казвам го във всички аспекти от живота - любовта, работата...

взимат на предвид фактори които изобщо не би трябвало да бъдат зачитани. не може ли всички да бъдем айляци и да пием биричка с приятели по цял ден и да бъдем истински щастливи по този.. простичък начин?!

Тва е няква утопия, дето ти се върти в главата :) То може айлящина, ама хубавото, както почнало така и свършило за съжаление.То със сичко е така, затва просто чакай да дойде айляка и не си губи времето :)

nа някой да му се намира един патлак? :P тряаа ми за съвсем малко :blink: колкото да се гръмна :( и му го връщам после :bgrin:

farrell said:
nа някой да му се намира един патлак? :P тряаа ми за съвсем малко :blink: колкото да се гръмна :( и му го връщам после :bgrin:

нали беше намерила себе си?ко стана тоя път?да не се изгуби?

знам как да стана най богатия човек на планетата-ще изобретя хапче за различните настроения на жените.значи водиш някоя на кафе-зима си хапчето и сичко е ок,на кино-пак така...всички ще са доволни и щастливи.

иначе си мисля че искам да се занимавам с йога :blink:

frodo said:
нали беше намерила себе си?ко стана тоя път?да не се изгуби?

знам как да стана най богатия човек на планетата-ще изобретя хапче за различните настроения на жените.значи водиш някоя на кафе-зима си хапчето и сичко е ок,на кино-пак така...всички ще са доволни и щастливи.

иначе си мисля че искам да се занимавам с йога :blink:

шом така съм обадила,тряаа така да е било,ама нещо d gun ne moa da si namera :( :lol: i dai malko hap4eta nasam,kato gi naprai6 :D :P

бях на open air в сопот

към 24:00-01:00 започна да започва и тъкмо се отправяме към едни пичове които въртяха огън

и зе че заваля , след малко спря , аде пак до сцената , тоя път доста по яко заваля и мълния прекъсна тока нямаше нито музика нито светлина

след време дойде светлината , но колоните бяха разформировани

и така бях до сопот само лафче да си правя

но с толкова мн хора се запознах , че хич не съжелявам :)

видях най-големия водопад на родопите - сливендолското падало. нищо особено - една вода пада от едни скали. райското пръскало е къде-къде по-високо!

болят ме краците, което доказва че не си измислям и не съм сънувал даже!

7:26 часа сутрина, а аз отново ненаспан отивам на работа... Ъ-х-а-х почвам да издивявам...

ПП: Днеска някой, пожелание да се наспи и заради мен... Моля ви :(

през главата ми минава как мразя да съм на диета точно, когато един клиен донесе мостри на всички шоколадови изделия, които произвежда-два големи кашона + две големи кутии.

мисля си колко ми е хубаво всичките ми колеги да размятат сладки неща пред очите ми, а аз да се правя, че не ги виждам :bgrin:

За какво изобщо е трябвало да измислят шоколада....

Май забравих да спомена, че от днес се опитвам и да не пуша...

И точно в този момент през главата ми минава, че чувствам ноктите си удивително изострени и съм готова да извършвам доста грубовати неща с тях

"храним ли се здравословно?"-реклама w абв!!wtf???не разбира се-друсам се и така ми е добре :bgrin:

мисля си ,що винаги влизам и пиша тука когато съм дробара :blink: :D :bgrin: :tongue

farrell said:
"храним ли се здравословно?"-реклама w абв!!wtf???не разбира се-друсам се и така ми е добре :bgrin:

мисля си ,що винаги влизам и пиша тука когато съм дробара :blink: :D :bgrin: :tongue

аз не се храня здравословно - основно плющя пица в последно време. в работата ми се занимавам с компютри, а в свободното си време ... се занимавам с компютри и музика (ползвам софтуерни синтезатори.. така че - пак с компютри) :D

по възможност излизам, в смисъл не съм от хората които водят асоциален живот и им харесва, и когато се срещам с човешки същества извън дома, или са разни изнервящи ме клиенти или шеф... или с приятели - пия бира и ям фалафели/пица.

:) Хората също така казват че един мъж като се ожени, качва килограми - май не ме чака нищо добро.

нека добавим че по ред причини - нямам желание за живот и допълнително се стресирам. преди имах малко по-ясни мечти, а сега вече всичко ми е размито и със лека щипка отчаяние.

мисля че все пак съм запазил чувството за хумор, но една птичка ... :)

колкото до тебе - изгуби се съвсем от хоризонта.. явно си поела по някакъв друг твои си път примесен с голяма доза психоактивни вещества ... съвети без нищо в замяна не давам :P

farrell said:

Ми...принципно мога да те уредя, ама после лошо за тоя, на чието име е регистрирано. Виж в Събота откриват ловният сезон. Тук наблизо в с. Скутаре ще трепят патпадъци, гургулици и още нещо...ама не помня. Ако се дегизираш може да те огрее, гургуличке форумна. :lol:

Мисля си, че ако напиша, че в противен случай ще трябва да чака сезона за "патки заспали" кака farrell ще ми се обиди....

Що всички си мислят, че могат да ми крещат за щяло и нещяло. Баси...аз съм им виновен за тяхните си проблеми...аман от шефове. Искам и аз да съм шеф. :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...