Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

За пореден път се убеждавам, че едно от най-секси нещата, които могат да накарат момиче (визирам себе си) да се разтопи и да и се прииска кекс, е мъж, който готви (или поне се старае да ти помогне в кухнята). Мммммммммммм :love

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Жалко за всички губещи същества от женски пол, че не са около теб като готвиш, наистина !!! Момичета, съединявайте се... :punk

1 прекрасен ден в Марково.. :music

Абе,душа.../gal4enceto/...не ти ли се изгаря много косата като си я правиш такава нафърфалякана :wacko: да де,на такива "фафли"...

Утре пак работа дамн ит :ph34r:

intense said:
Абе,душа.../gal4enceto/...не ти ли се изгаря много косата като си я правиш такава нафърфалякана :wacko: да де,на такива "фафли"...

Утре пак работа дамн ит :ph34r:

Важното е да не го правиш често, ако абсолютно всеки ден си вафлирам косата (или изправям), т.е. ако я обработвам термично с преса, естествено, че ще се проскубя. Просто не прекалявам. Веднъж на седмица примерно. Или ако я вафлирам, а не изправям, тя така или иначе си държи 8-9 дни. Поне моята, защото е доста суха и не се омазнява лесно. Мога да те вафлирам ако искаш, само кажи.

gal4enceto said:
Мога да те вафлирам ако искаш, само кажи.

Това звучи като жаргон на бг мафията:

"-Шефе, саму кажи и шъ гу вълфлиръми тоя..." :lol:

На работа съм, правим лаф, колегата е донесъл лаптопа и вместо да сервирам, пиша тук, чудя се какво да правя. Макар че после като дойде шефът на Стъклен свят и наистина свят ще ми се завие... :angry1

Аз снощи си кадаифирах косата... Тоест легнах си с мокра, намазана с балсам, коса и... сега ми е къдрава като кадаиф :]

Пфф... мразя мързеливите дни. Цял ден те боли глава, мързи те да направиш едно кафе, от което да спре да те мързи и... те мързи...

И понеже ме е обхванал мързела - не ми се прави нищо. Мога да яхна коча и да отлетя някъде да си троша костите и ставите, но не... ще седя пред компютъра, ще дебна по форумите като ястреб за мнение, за което да се заям и... нищо...

Дано успея да се преборя с тоя затворен кръг...

Ред: Пфффхахахахахаххахахаха, знам, че ще повторя нещо казвано и преди, знам, че ще повторя нещо, което и аз съм казвал преди, това е толкова изтъркано вече, но... Иване, ти си кретен! :rofl:

Баси странното. Има хора в хотела, но никой не дойде да закусва. Още не сме вдигнали блокмасата, защото чакаме някой заблуден клиент да хапне... А е вече обяд. Каня форума да дойде да обядва тук :) (шега). Ще ми се да имах тази оторизация.

gal4enceto said:
Каня форума да дойде да обядва тук :) (шега).

Ний сме тъпи, прости селяни и от бъзици не разбираме ;)

Толкова гадни ли се готви в тоя хотел?!

Редакция:ОЛЕЛЕЕЕЕ НЕ!!!!!!!!!!

Гледам бетата на Firefox и се плясвам по челото:

Има я на какви ли не езици: албански, кюрдски, сръбски, монголски, МАКЕДОНСКИ, но няма на български... Mozilla ни се подиграват!

PSYCHOSIS said:
Бих дал 2000 лв за upgrade, само и само да видя GRID на ultra high настройки! Това е най-красивият racer, да не кажа най-красивата игра въобще! Все още не мога да се концентрирам върху състезанието и вместо това зяпам околностите, сенките, отблясъците, пушека. Да не говорим за звука - мравки ми лазят по гърба, когато минавам през тунел.

И което е още по-хубаво - играта не е само графика. Идеята за кариера е много добра, управлението на колите не е дървено, няма никакви тунинги-мунинги и настройки -СУПЕР!!! Само ако ги нямаше омразните дрифтове...

След като прочетох тоя пост си свалих играта и въпреки,че не мога да я пусна на Ultra high ми изглежда мега красива...Управлението е супер,кариерата също, а кво да кажа за така наречените FLASHBACKS...абе супер игра!!! :punk

sk8er said:
След като прочетох тоя пост си свалих играта и въпреки,че не мога да я пусна на Ultra high ми изглежда мега красива...Управлението е супер,кариерата също, а кво да кажа за така наречените FLASHBACKS...абе супер игра!!! :punk

Браво бе, ся ще ме накарате да я сваля :lol: Стига че от утре съм в сесия :lol: Требе се учи :crazy:

Antares said:
Аз снощи си кадаифирах косата... Тоест легнах си с мокра, намазана с балсам, коса и... сега ми е къдрава като кадаиф :]

Пфф... мразя мързеливите дни. Цял ден те боли глава, мързи те да направиш едно кафе, от което да спре да те мързи и... те мързи...

И понеже ме е обхванал мързела - не ми се прави нищо. Мога да яхна коча и да отлетя някъде да си троша костите и ставите, но не... ще седя пред компютъра, ще дебна по форумите като ястреб за мнение, за което да се заям и... нищо...

Дано успея да се преборя с тоя затворен кръг...

Ред: Пфффхахахахахаххахахаха, знам, че ще повторя нещо казвано и преди, знам, че ще повторя нещо, което и аз съм казвал преди, това е толкова изтъркано вече, но... Иване, ти си кретен! :rofl:

ааа а аз си мислех че само мене ме мързи да се движа в неделя :bgrin:

Мога да ви кажа, че GRID не е и на половина толкова яка, колкото е Pro Street! Поне по мое мнение!

Eleutherios said:
Сесия - SUX :tongue :zzz

2та част от подписа ми :lol: -->> Насладете се, custom made :P

Мдаааа кофти е

Eleutherios said:
Браво бе, ся ще ме накарате да я сваля :lol: Стига че от утре съм в сесия :lol: Требе се учи :crazy:

Късно си се сетил чадо :lol: :lol:

Така да ми се спииии

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...