Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 11/25/2013 at 6:56 PM, w00x said:

Ами, 1000 нето стартова.

медец :)...Какво трябва да знам. :D

On 11/25/2013 at 7:47 PM, galaxi said:

Ти в Чикаго ли беше?Не ми казвай,че си отишъл в щатите ,което за мен е трудното,а после ревеш да се върнеш в БГ.Поне се замисли за Канада.Между другото тук на родна земя пак няма да те огрее слънцето освен ако действително не четеш и учиш много или си НЕЧИЙ човек :)) .Но тогава пак ще си със шансове за навънка и то за много по-добра реализация.Лично мнение.

това със реализациите и шансовете - по хорските седенки. 90, че и нагоре % са реализираните камионджии и лимозинаджии...айде нЕма нужда ;) 

On 11/25/2013 at 11:18 PM, w00x said:

Мдам. Защо? Последния път като погледнах имаше кандидатствал само 1.

Къде отиват тогава всички тези млади дихатели, които се бълват всяка година от университетите? :blink:

On 11/25/2013 at 11:04 PM, w00x said:

Английски писмено и говоримо, и WIndows по-задълбочено.

Само толкова?  :JC_golly:

Че на мен за прост продуктов аутдор мениджър ми искат повече(без да броим двата чужди езика, дет се подразбират)...

On 11/26/2013 at 5:47 AM, kotora said:

Абе за 1000лв нетно в Пловдив си е рай :) Това е над средната за града и като си живееш в апартамент става медец :lol:

Баси, а ако живееш в къща ко става? Медеца се пресича ли? :lol:

Да, медец е, ако имаш СОБСТВЕН апартамент. Иначе пак си мислиш дали да не се пробваш за лимозинаджия. То и там ще взимаш жълти стинки, ама техните са по жълти от нашите... :lol:

Понякога влизам в зоната и започвам да пиша толкова бързо, че неизбежно си представям как съм хакер и свалям защитите на Пентагона. Естествено, както всеки уважаващ себе си филмов хакер, обявявам на глас как и кой файъруол съм заобиколил и със задоволство праскам Enter :D

Issues...

On 11/26/2013 at 8:11 AM, PSYCHOSIS said:

Issues...

LOL пропуснал си хапчетата тази сутрин? :lol:

On 11/25/2013 at 11:18 PM, w00x said:

Мдам. Защо? Последния път като погледнах имаше кандидатствал само 1.

На седмица, месец или откакто фирмата съществува е имало общо 2-3 кандидата?

On 11/26/2013 at 5:26 AM, Grimjaur said:

Само толкова?  :JC_golly:

Че на мен за прост продуктов аутдор мениджър ми искат повече(без да броим двата чужди езика, дет се подразбират)...

Ами ела кандидатствай като е "само". :) Поне 100 човека са минали на тия тестове вече. Още 200-300 са окапали на телефонното интервю като започнат да ми сричат на Английски език.

On 11/26/2013 at 8:36 AM, djadomraz said:

На седмица, месец или откакто фирмата съществува е имало общо 2-3 кандидата?

За активността на обявата. 4 седмици.

Такъв мазол съм надул в коремната област, че почти няма дреха, която да ми става :(. Ебаси макята

едит: съквартиранта се прибира в БГ и няма да успеем да изпием 1000 бири до НГ. Жалко. Това от средата на септември :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...