Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 2/6/2012 at 8:31 AM, w00x said:

Хубаво ама с какво да ги сложа тия туристически обувки? С шушляковия панталон? Разбира се, че това как изглеждаш се определя от дрехите ти. Съдържанието няма значение за визията.

products_7706_233571318big_93.jpg

Това ще отива на шушляковият ти панталон.

Пичове, вече през къра я карате. Не ми казвайте, че НИКОЙ от вас не го е еня как изглежда като излезе от тях. Естествено, че ми се иска да съм с готини обувки и дрехи. Тва нито е ерес, нито е откриването на топлата вода.

Друг е въпроса, че зимата съм си с боти и газя горе-долу в киша и гьолове.

On 2/6/2012 at 9:19 AM, mordeath said:

Това ще отива на шушляковият ти панталон.

Nigga' please. Не ми прехвърляй безвкусните си предпочитания. Носи си ги ти тия.

On 2/6/2012 at 9:28 AM, Antares said:

Ангеле, ако имаш комплекси за визията ти - дрехите няма да ти помогнат ;)

Защо трябва да имам комплекс? Дай ако нямам комплекс да тръгна джаста праста.

On 2/6/2012 at 9:33 AM, DON_CHEFO said:

Пичове, вече през къра я карате. Не ми казвайте, че НИКОЙ от вас не го е еня как изглежда като излезе от тях. Естествено, че ми се иска да съм с готини обувки и дрехи. Тва нито е ерес, нито е откриването на топлата вода.

В тая среда тук, това, че те интересува как си облечен означава, че си обратен.

Трябва да се носиш неглеже, за да подчертаеш мъжествеността ти и как не ти пука за мнението на околните, защото си пич.

On 2/6/2012 at 10:06 AM, w00x said:

В тая среда тук, това, че те интересува как си облечен означава, че си обратен.

Не е задължително...има и друга категория, която отдавна се нарича "конте". :))

On 2/6/2012 at 10:12 AM, Midex said:

Не е задължително...има и друга категория, която отдавна се нарича "конте". :))

Кое му е лошото? Аз не мога да си го позволя иначе и четката ми за зъби щеше да е Армани, Гучи или Фере...и на йота нямаше да ми дреме коя марка може да ми предложи сходно качество, на по-ниски цени. 99,99% от пишещете тука го искат същото...само дето НЕ искат да си го признаят...сякаш е нещо срамно :D :D

On 2/6/2012 at 10:19 AM, DON_CHEFO said:

Кое му е лошото? Аз не мога да си го позволя иначе и четката ми за зъби щеше да е Армани, Гучи или Фере...и на йота нямаше да ми дреме коя марка може да ми предложи сходно качество, на по-ниски цени. 99,99% от пишещете тука го искат същото...само дето НЕ искат да си го признаят...сякаш е нещо срамно :D :D

Някъде да съм написал, че е лошо? А иначе теб си те знам - и ти се вписваш в същата категория още откакто питаше за оня часовник за няколкостотин долара, дето те развих да не си го купуваш, докато първо не си купиш ферарито. :))

On 2/6/2012 at 10:15 AM, Grimjaur said:

Има още една категория - обличане със собствен стил. А не като розово слонче.

И ти в частност защо реши, че аз си нямам собствен стил? И кой се облича като розово слонче?

On 2/6/2012 at 10:23 AM, Midex said:

Някъде да съм написал, че е лошо? А иначе теб си те знам - и ти се вписваш в същата категория още откакто питаше за оня часовник за няколкостотин долара, дето те развих да не си го купуваш, докато първо не си купиш ферарито. :))

Аз си взех друг...пак на Ф1 тематика :)

Гледам тука в офиса една телевизия с ХД концерти, и дават концерт на онва леке джъстин бибър. Та както го дават, и камерата снима публиката, и там едно момиченце, на видимата възраст 9-10 години, пее с цяло гърло, и реве та се къса... Виждал съм и друг път такива фенки, че и фенове, и ми е много интересно - защо по дяволите реват на умряло? И какво ги кара да изпитват толкова силни "чувства", щото според мен една емоция, ако ще и адреналин да е, не мисля, че могат да докарат такива истерични ревове и сълзи...

On 2/6/2012 at 10:37 AM, __smirnoff__ said:

Гледам тука в офиса една телевизия с ХД концерти, и дават концерт на онва леке джъстин бибър. Та както го дават, и камерата снима публиката, и там едно момиченце, на видимата възраст 9-10 години, пее с цяло гърло, и реве та се къса... Виждал съм и друг път такива фенки, че и фенове, и ми е много интересно - защо по дяволите реват на умряло? И какво ги кара да изпитват толкова силни "чувства", щото според мен една емоция, ако ще и адреналин да е, не мисля, че могат да докарат такива истерични ревове и сълзи...

Защо се учудваш, тази истерия я има още от времето на Елвис Пресли и Бийтълс...ако щеш - огледай се на нашите поп-фолк концерти как в публиката дечица на по 10-15 години пеят екзалтирано с изпълнителите, знаейки всяка една една дума във всяка една от песните. Така че нищо ново под слънцето. :))

да де то ми е ясно, виждал съм го многократно, но откъде идват всичките тези сълзи :D въпросната девойчица, която ме накара да се замисля, ревеше на умряло, все едно някой я коли. На чалга концерти чак такъв рев не съм виждал :)

On 2/6/2012 at 11:12 AM, __smirnoff__ said:

да де то ми е ясно, виждал съм го многократно, но откъде идват всичките тези сълзи :D въпросната девойчица, която ме накара да се замисля, ревеше на умряло, все едно някой я коли. На чалга концерти чак такъв рев не съм виждал :)

Емоция. Радостта от очакването.

On 2/6/2012 at 11:22 AM, __smirnoff__ said:

бах тая емоция :laughing:

Ами зависи как възприемаш музиката и изпълнителя. Тия малките момиченца са "влюбени" в него и затова така реагират. Не че музиката му е толкова прочувствена.

Емоции. И не, способни са да докарат сълзи. Не на всеки, но човек не бива да генерализира по себе си.

П.П. Ванка, леко справяне със зимата ти желая. Вече и в 9gag ви има:

2392772_460s.jpg

Далеч по добри песни имаха Nightwish, поне по мое мнение. Примерно за тази е една от най-любимите им:

http://www.youtube.com/watch?v=RyFeN7t2kJg

Те, както и Dissection са бандите, които искрено съжалявам, че никога няма да мога да видя на живо :(

РеРед: Иначе много сериозно мисля да си организирам пътешествие до Прага с цел Agalloch...

Какво е станало с Найтуиш???

Гледам Ангел пак е изригнал.... tounge.gif

--------------------------------

Какво ще кажете за това в менюто на следващата сбирка?

387721_219000711519473_213952252024319_488701_110463482_n.jpg

devil.gifdevil.gifdevil.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...