Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

kotora said:
Половината от тука сте за психиатър.

Воглаве с тебе....

Мое и да успея да дойда на джумбиша...ама пък да не пия...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами до преди половин час бях на глюкоза, бре човек!Мога да пия, естествено, това няма да ме спре, ама не искам да ме пратят за по-дълго в болница.Стигат ми 4 часа мизерия и след това една банка глюкоза в къщи.Сега няма да пипна химия поне един месец.

Какво ти се е случило? Натравяне?

Като стана въпрос за липсващи половинки - миналата година и аз бях като вас, само, че не бяха дни а месеци - 4 месеца! Първия месец беше кофти, но по-нататък посвикнах. Тази година ми се случи за 10 дена и не ми направи кой знае какво впечатление.

Ако се чувствате добре, не се безпокойте - ще го преодолеете!

Ако даден експеримент е успешен - нещо в апаратурата се е повредило!

олее чувствам се като в 9ти клас хахахха

всеки следобед по 3-4 цхаса в октоо ... доволно количество бира , и нещтичко за пушене :) старите приятели с мен ... бивши гаджета под път и над път :D :D :D

единствената разлика са дисекциите , които ми изкривяват деня понякога

олеее не ми се беше случвало скоро , като ме питат как съм , и аз кажа добре , наистина да го мисля :D ... party all the time

kotora said:
Половината от тука сте за психиатър.

Това, приятелю, си е пълна илюзия. Не знам кое те е накарало да мислиш по този начин. Не си прав, не сме половината за психиатър. Може и да сме повече, може и да сме по-малко от половината. Но истината, обгърната от цялата тази илюзия относно психиатъра е, че един психиатър няма да е достатъчен. Но нали има приказка, която умните хора са казали - всеки луд с номера си. А тук повечето сме си с цяла програма ;)

PiTT BuLL said:
Yorkie точно така човече, като се събуждаш сутрин си пускай дива музика да ти вдига настроението и да не ти пука, все пак живота продължава, отдай се на нещата който те радват , а не си ги правил от доста време, разпускай на 100 % и се забавлявай , живота е кратък за да се затваряме в себе си ;)

днес кафето е суууупер , пожелавам всеки който пие кафе , да му е хубаво като моето ,

Лек и като гледам може би и слънчев ден на всички :punk

Не може да не ти пука, не си от камък бате. Има време и това ще стане, вече 5-та оферта отхвърлям за 2 месеца и не знам защо... верно съм се издухал...

По темата: Допреди 2 дена никой не можеше да ме убеди, че Plazma е по-качествен от LCD, ама като гледам какви JVC-та дойдоха от К & К, почвам да се замислям :)

__smirnoff__ said:
Това, приятелю, си е пълна илюзия. Не знам кое те е накарало да мислиш по този начин. Не си прав, не сме половината за психиатър. Може и да сме повече, може и да сме по-малко от половината. Но истината, обгърната от цялата тази илюзия относно психиатъра е, че един психиатър няма да е достатъчен. Но нали има приказка, която умните хора са казали - всеки луд с номера си. А тук повечето сме си с цяла програма ;)
Или както каза веднъж farrell - "всеки номер с лудия си" :)

Границата между интелекта и лудостта е ръба на бръснарско ножче и се определя по-скоро от предразсъдъците на самите хора. Всеки от нас има своите кътчета в мозъка, пълни с идиотски идеи, просто на малко им стиска да го покажат. Ако разкрия някои от мислите и идеите, които понякога прелитат през мозъчето ми - сигурно доста хора биха ревнали за осмирителна риза и бяла тапицирана стая... И съм уверен, че доста от хората са така. Просто не всеки е достатъчно силен да го признае и на самия себе си ;]

Иначе последно време съм твърде раздразнителен и гневлив, това ми минава през главата...

като спомена бялата стая - понякога ми се е искало да си имам една стая, цялата някакви такива меки работи по стените, само че не бяла, а черна. И да си влизам вътре, когато нещо не ми е кеф и да си се блъскам, блъскам... докато целия ми гняв и негативно настроение останат по стените на тази стая, те да стават все по-черни и по-черни... И после да си седна на дивана спокоен, да гледам новините, да си заспя като спокоен пич. Ех мечти, мечти...

sandman said:
Как така?

Кихнах...А бях без противогаз...Имам късмет, че не беше оловен азид или живачен фулминат - сега само с добро(надявам се) щяхте да ме споменавате.От тук нататък нямам право на грешки.

Grimjaur said:
Кихнах...А бях без противогаз...Имам късмет, че не беше оловен азид или живачен фулминат - сега само с добро(надявам се) щяхте да ме споменавате.От тук нататък нямам право на грешки.

А на здраве (и живот) :)

Дано да няма други такива инциденти.

Пак е събота и пак съм на работа :) яко, а?

/me is listening (Bulgarian National Radio - Horizont) using Screamer Radio v0.3.8

Минава ми през главата, че хората в бранша явно не си знаем цената:

https://www.bulforum.com/index.php?showtopi...entry1495084841

Защо всеки селянин, на който мама и тати са от някое диво село и са минали да го изс*рат в София, израснал е със самочувствието на столичанин, ми се прави на велик и ми възхвалява София, която даже боклука не може да си оправи O_o?

А, да се похваля-> epenis.gif

__smirnoff__ said:
моят пък няма и 8 санта :blush:

Карай ве то и с малка пишка става mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

опс сетих се за един стих от декамерон mhihi.gifmhihi.gifmhihi.gif

Малко путе с къдрав мъх , где да дяна своя плъх?

Слушай Бачо ти добре

по средата на мъха има дупка за плъха.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...