Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 12/12/2010 at 8:41 AM, Antares said:

Да, но климатика ми нещо не работи като хората и през нощта измръзнах... Май ще си общувам с Гадин :]

Да, бе... няма да е за йедене и пиьенье...., нали !?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 12/12/2010 at 10:05 AM, gado said:

Да, бе... няма да е за йедене и пиьенье...., нали !?

Нали знаеш магарето защо го викат на сватба? :)

ПС: Откога филтрите на климатиците се чистят с прахосмукачка? Аз моите ги свалям и ги мия... освен да говорим за различни неща...

On 12/12/2010 at 10:10 AM, djadomraz said:

ПС: Откога филтрите на климатиците се чистят с прахосмукачка? Аз моите ги свалям и ги мия... освен да говорим за различни неща...

И ние мием нашите филтри. Да не би да има предвид от онези ароматизатори за климатици, но не виждам смисъл в това....

On 12/12/2010 at 10:10 AM, djadomraz said:

Нека де..., нека ! Ние като сме топлотехници...., не сме ли хора !? Найш кви кинти се взимат за нови филтри ? Не, че нещо...., ама пущините не се водят консуматив или резервна част... и пада сериозно дране за доставянето на нови такива....

П.с. Ти продължавай да си ги чистиш по старомодният начин... на чешмата - за да не ти се наложи да разбереш от собствен опит колко могат да струват тези неща ;)

On 12/11/2010 at 7:20 PM, djadomraz said:

Elegant Blue е уникален. Евала на Килъра че го е намерил :)

Готин е, но прекалено много се взирах аз докато различа разни работи, та го смених и сега съм коледен.

On 12/12/2010 at 8:41 AM, Antares said:

Да, но климатика ми нещо не работи като хората и през нощта измръзнах... Май ще си общувам с Гадин :]

На климатик ли спиш? Лигльо... Когато не отвориш прозореца зимаска да спиш на свеж въздух...

On 12/12/2010 at 11:14 AM, w00x said:

На климатик ли спиш? Лигльо... Когато не отвориш прозореца зимаска да спиш на свеж въздух...

Ти какво искаш? Да му измръзне "поколението" ли? То кога не е 28 градуса в стаята е студено!

On 12/12/2010 at 10:34 AM, gado said:

П.с. Ти продължавай да си ги чистиш по старомодният начин... на чешмата - за да не ти се наложи да разбереш от собствен опит колко могат да струват тези неща ;)

Аз като човек без въображение забелязах ТИ къде ги изми и помня че преди теб съм виждал други твои колеги да правят същото... иначе първата година въобще не съм ги свалял

On 12/12/2010 at 11:14 AM, w00x said:

Ха! :lol: Ти ли го каза? Господин "Вънка е 10 градуса, но аз съм с палто и шал"!

On 12/12/2010 at 11:33 AM, Psihara^^ said:

Ха! :lol: Ти ли го каза? Господин "Вънка е 10 градуса, но аз съм с палто и шал"!

Това, че се презастраховам за остатъка от деня, не означава, че ми е било студено.

On 12/12/2010 at 12:43 PM, RaptoR said:

Абе вие и двамата сте "фани единия - прасни другия" laughing.gif

Пълни лигльовци !

Баш Ангел, баш на мен да ми говори за термична лиготия... Все едно да взема да се присмивам на Атанас, че го е страх от пещери :D

On 12/12/2010 at 2:27 PM, Antares said:

Баш Ангел, баш на мен да ми говори за термична лиготия... Все едно да взема да се присмивам на Атанас, че го е страх от пещери :D

А! Те фактите говорят сами по себе си. Аз спя на отворен прозорец, а ти на климатик :P

On 12/12/2010 at 2:40 PM, w00x said:

А! Те фактите говорят сами по себе си. Аз спя на отворен прозорец, а ти на климатик :P

Това е щот си истински мъж !

Със синът ми гледахме днес един трейлър от Джурасик парк 4, където голямата битка ще бъде между Каршародонтозавър и Спинозавър. А най-интересното е, че двата динозавъра са живели по - едно и също време в Африка и тази битка сигурно е била напълно реална. Какво ли ще е да има машина на времето и да можем да сме свидетели на сблъсъка на най-големите хищници живяли някога - Каршародонтозавър VS Спинозавър?

http://prikachi.com/images/265/2751265S.jpg

On 12/12/2010 at 2:52 PM, gado said:

Това е щот си истински мъж !

Именно!

@Antares: Ти иван не го гледай какво пише. Палтото ми беше разкопчано, а шала провесен. И ми беше топло. Просто така бях излезнал, но какво ли се обяснявам...

On 12/12/2010 at 3:26 PM, charmock said:

Със синът ми гледахме днес един трейлър от Джурасик парк 4, където голямата битка ще бъде между Каршародонтозавър и Спинозавър. А най-интересното е, че двата динозавъра са живели по - едно и също време в Африка и тази битка сигурно е била напълно реална. Какво ли ще е да има машина на времето и да можем да сме свидетели на сблъсъка на най-големите хищници живяли някога - Каршародонтозавър VS Спинозавър?

http://prikachi.com/...65/2751265S.jpg

От тая битка на спинозавъра му паднаха 2 зъба и вече са при мен. :)

П.П. Ти кога ще минеш насам, че имам един подарък паяк-медальон за сина ти и един подарък строматолит-гущер за жена ти. :))

On 12/12/2010 at 3:50 PM, djadomraz said:

Галя да дойде да си вземе чашите. Верно от метро са и са от кутия черно джони, но са същите

Ако има нещо с диаманти...аз ще се нагърбя да ги взема :D :D :D

е велик! Щом успя да ме откъсне от ZBrush-а за 2 часа...

On 12/12/2010 at 3:50 PM, djadomraz said:

Галя да дойде да си вземе чашите. Верно от метро са и са от кутия черно джони, но са същите

Галя искаше шапка.

On 12/12/2010 at 3:26 PM, w00x said:

Именно!

@Antares: Ти иван не го гледай какво пише. Палтото ми беше разкопчано, а шала провесен. И ми беше топло. Просто така бях излезнал, но какво ли се обяснявам...

Значи това доказва,че освен Истински Мъж... си и гъзе !

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...