Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 9/26/2015 at 3:56 AM, RaptoR said:

Вьиполняйте правильна движения!

Аз съм още на бирата, ама ти трябва вече да ги вьйполняваш правилните движения, мисир с мисир. :lol:

Заради концерта беше затворен целия център. Вчера беше кошмар придвижването из София, по моя маршрут, на най-натоварените места, където обикновено се виси 5мин максимум, вчера съм висял по около 20. И това в 7 вечерта. Не ми се мисли в около 5-5:30 кво е било...

20130227-FLTMHYBAOCR-1361973289.jpg

И дойде Дришльо Кришнаров...СРАМ

Ако действително магистралният път е бил затрътен заради Чукундур гиби, значи сме ударили нестигнати дъна.....

On 9/25/2015 at 9:15 PM, w00x said:

Не виждам ирония аз. Човека си изразява позицията.

Ти четеш ли го въобще тоя форОм?!

On 9/25/2015 at 10:28 AM, PSYCHOSIS said:

Трудно ми е да повярвам, че не си уловил иронията в горното твърдение, затова ще допусна, че прилагаш контра-ирония.

А вие? Аз го чета и направо не мога да повярвам какво прочитам.

Освен Виден, който се опитва да ми обясни отново нещо без да знае къде се намира. Това го вярвам.

On 9/26/2015 at 4:35 AM, Grimjaur said:

Заради концерта беше затворен целия център. Вчера беше кошмар придвижването из София, по моя маршрут, на най-натоварените места, където обикновено се виси 5мин максимум, вчера съм висял по около 20. И това в 7 вечерта. Не ми се мисли в около 5-5:30 кво е било...

Това ли е била причината за моето "приятно" изживяване вчера? :online2long:

Reveal hidden contents

On 9/26/2015 at 7:58 AM, w00x said:

А вие? Аз го чета и направо не мога да повярвам какво прочитам.

Освен Виден, който се опитва да ми обясни отново нещо без да знае къде се намира. Това го вярвам.

Работата става interstellar... Ангеле, представи си, че аз изобщо не съм писал.... 

On 9/26/2015 at 12:05 PM, w00x said:

Няма как да стане. Ти за пореден път се прояви. :)

Аз? 

Не мога....... Няма възможност за визуализиране на такъв фейспалм...  :moon:

Ангеле, скучен си ве, майна.... Другия път като решиш да се правиш на интересен, пробвай някой различен чалъм, щот дори и Виден ще спре да ти се връзва вече....

То няма никакво връзване, чудя се наистина защо ли му обръщам внимание, което си е ценна стока... 

Ти погледна ли си мейла?

Толкова напрегната седмица от бая време не съм имал. За последните 72 часа да имам 11 часа сън. Добре че приключи, че не знам. Видене, за какво си ме търсил :D

On 9/26/2015 at 12:43 PM, RaptoR said:

То няма никакво връзване, чудя се наистина защо ли му обръщам внимание, което си е ценна стока... 

Ти погледна ли си мейла?

Не, бе... Ич му се не връзваш :))

П.п. Даже ти и отговорих по ранина....

On 9/26/2015 at 12:46 PM, Sothbiss said:

Толкова напрегната седмица от бая време не съм имал. За последните 72 часа да имам 11 часа сън. Добре че приключи, че не знам. Видене, за какво си ме търсил :D

Оправихме се с ЕРА, че там онуй татуираното кудупче бе на косъм да го уцеля в главата - МНОГО просто момче, но това се оказа публична тайна... 

On 9/26/2015 at 12:51 PM, gado said:

Не, бе... Ич му се не връзваш :))

П.п. Даже ти и отговорих по ранина....

Добре си отговорил - отървавам се от тия машини - от Мотобойс са конфискувани за неплатени много хиляди пари. Горнооряховската е пълен боклук, но другите две като ги поразчистих, не са нашенски. Може би е добре да дойдеш да ги видиш - много табла има, които са ми неясни тотално. Опъна ли 5 бона от тия боклуци може и да стигна приблизителна фитка... 

Всъщност - не. Оказа се само слух затварянето на центъра заради концерта на Трифчо. Но народът явно е повярвал и всичко се е юрнало по обиколни пътища...Което все пак води до задръствания.

On 9/26/2015 at 12:57 PM, Grimjaur said:

Всъщност - не. Оказа се само слух затварянето на центъра заради концерта на Трифчо. Но народът явно е повярвал и всичко се е юрнало по обиколни пътища...Което все пак води до задръствания.

Добре бре, р-к Раков, с какъв акъл може да си помислиш, че заради тоя тъп шебек може магистрала да се затапи? Че кой изобщо остана да му обръща Фнимание? Няма толкова селяндуристи вече налични ... 

On 9/26/2015 at 12:57 PM, RaptoR said:

Оправихме се с ЕРА, че там онуй татуираното кудупче бе на косъм да го уцеля в главата - МНОГО просто момче, но това се оказа публична тайна... 

Добре си отговорил - отървавам се от тия машини - от Мотобойс са конфискувани за неплатени много хиляди пари. Горнооряховската е пълен боклук, но другите две като ги поразчистих, не са нашенски. Може би е добре да дойдеш да ги видиш - много табла има, които са ми неясни тотално. Опъна ли 5 бона от тия боклуци може и да стигна приблизителна фитка... 

Пет бона няма как да им вземеш от скрап.

Четири са пазарени, просто подскокнах. Има и неща, които не си видял още. За ташак има и един бордов мотор ХОНДА, поне 100 коня, него мисля баш за ташак да запазя (естествено е изкормен и в трагична кондиция), може да го закарам на Любо.

On 9/26/2015 at 12:34 PM, gado said:

Ангеле, скучен си ве, майна.... Другия път като решиш да се правиш на интересен, пробвай някой различен чалъм, щот дори и Виден ще спре да ти се връзва вече....

На мен ми стана скучно още след втория отговор, но реших да продължа, просто ей така.

On 9/26/2015 at 1:46 PM, w00x said:

На мен ми стана скучно още след втория отговор, но реших да продължа, просто ей така.

...да плуваш срещу течението в лайняната река... интересно решение... 

Аз па шапка свалям на творческия гений на хората сътворили рекламите на Феери (с оня олигофреноподобен, тлъст лайновоз на Гомпром, дет еякулира от кеф, щот има капка от верото) и на кво-още-беше-там, дет ти пазело ръцете, ама са нахакали в нея възможно най-кривогледата, кривозъба и скумриоподобна, отвратително грозна спрънджа....

Тоя свят на де върви..., не знам....

П.п. А,да... И след като взеха да лансират и идеята, че жените не знаели кво, аджеба се случва с вагините им, докато кучето им дъвчи пантофите, па малките келеши дистройват къщата... Спрете земята, искам да сляза и да се самоизчезна безкрайно!

On 9/26/2015 at 1:56 PM, RaptoR said:

...да плуваш срещу течението в лайняната река... интересно решение...

Е и? Какво лошо има в това? Исках малко предизвикателство - не го намерих. Пиша го частично успешен тоя опит и продължаваме напред.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...