Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 9/10/2015 at 1:17 PM, RaptoR said:

Какъв професионален потребител по-точно? 

Фотография и графичен дизайн предимно. Напълно замества по-евтините графични таблети. Също и за музиканти става.

Дисплея на iPad-овете е много чувствителен и прецизен, а операционната система не изисква драйвери, което намаля всякакво забавяне и прави Apple продуктите перфектни за тесен професионалист в някоя от по-горните две сфери.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз съм съгласен с Ангел. Със същия успех можеш да пратиш неврохирург да зида - смисъл има, ама файда няма. Доста познати картографи ги ползват, защото са им незаменими за работа.

Чек'са, за кво говорим? То и моят монитор е EIZO и не е като за вкъщи, ама нЪли.

Тоя таб на Епъл дали няма да се юрнат iзомбитата витрините да потрошат, че да го имат? Па ако ще за космически изследвания да е проектиран... Хм?

Видене, не харесвам Ейпъл, но за графичен дизайн, например, са незаменими. А зомбитата са зомбита - лайна да им брандираш с навапана ябълка, ше ги муат.

Докато си ровех из фото форума, попаднах на една интересна тема и реших да я споделя. Малко преди това бях отворил емаг и бях заплюл един такъв телевизор. След това, което прочетох излезна, че Филипс вече не правят телевизори....

Малко е дълго, но така по принцип трябва да се прави!

Reveal hidden contents

On 9/10/2015 at 9:08 AM, RaptoR said:

РОЗОВОТО, брат, РОЗОВОТООООО!!!!

Веднага патент!  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

....и току що откриха резистивния дисплей..... За което също ВЕДНАГА патент и съдене до дупка на всичките ония тъпаци, дето го слагаха на устройствата си до преди десетина години....

Нали не се опита да сравниш дисплея на 6S с жалкото подобие на тъч скрийн което примерно Нокиа предлагаха......  :bowdown:

On 9/10/2015 at 1:41 PM, Grimjaur said:

Аз съм съгласен с Ангел. Със същия успех можеш да пратиш неврохирург да зида - смисъл има, ама файда няма. Доста познати картографи ги ползват, защото са им незаменими за работа.

Ненужно е да се мъчите да ги обяснявате тия неща на Раптор-а, лек скрол през последните 2 страници и ясно се виждат “смислените” му мнения по темата  :bowdown:

Иначе очаквано точно след представянето мрежите са заляти от андроид сектата впрегнали всички сили с/у ябълките, поредният шит сторм..... 

Аз лично С моделите не ги разбирам, ненужни са ми....реално от 5S насам не виждам какво може повече да ми предложи телефона освен батерия караща няколко дни. Относно iPad неговата концепция също не е за мен, за пътуващи хора таблетите сигурно са незаменими но за мен винаги са били безмислени, имам iPad но единствено щото жената си цъка фейса на него, air-a ми е достатъчно компактен и в пъти по-удобен. AppleTV e с много добра концепция и съм сигурен че като продукт ще е доста  добър но също не ми трябва, виж обаче за доста хора в чужбина ще е полезен и подозирам че пак ще има чупене на рекорди. 

Васе, само не искам да се плашункаш и да се притесняваш... 

(@Стефчо)

ЕДИТ: Баш па падЪТ е единственото добро и смислено нещо, но и то е вързано в конюшнята... 

On 9/10/2015 at 4:40 PM, RaptoR said:

Който има Фейс ВЕДНАГА, ама ВЕДНАГА!!!!!!

Без въздух съм вече...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Оле, оле! Тва разцепи мрака! Ооооооооооооооооо!!!

On 9/10/2015 at 4:43 PM, RaptoR said:

Васе, само не искам да се плашункаш и да се притесняваш... 

(@Стефчо)

ЕДИТ: Баш па падЪТ е единственото добро и смислено нещо, но и то е вързано в конюшнята... 

Няма от какво да се плаша, смятам се за разумен потребител и ако нещо не ме кефи и не ми върши работа не го купувам само защото съм фен на марката, за съжаление както всяка друга група и нашата се дели на хора които си ценим устройствата и си ги избираме по ред други причини но не и както другата част от групата купуващи ябълки само защото са “скъпи” и модерни. 

пс : 

жената иначе ми подари applewatch..meеeh нося си г-шока  :punk

Факт е. Ама факта че можеш да правиш маса лев щото си на вълната а те са компания създадена за да печели МНОГО пари що па да не ? 

пс : самсунг съкс  :FU:

Така и не мога да разбера защо все споменаваш Самсунг.... Не че не ги пЕрат ония като маче у дувар, но туй не е тема за разискване... :)

Ти що сипваш по ябълките след като си имал досег с тях всичко на всичко няколко часа  :popcorn:

Онзи ден карах колело......за 10ти път откакто съм го купил, май ще е и за последен, всеки иска да те убие. А тия велоалеи са най-големият епик фейл по усвояване на средства.

Тая ябълкова телевизия не е ли Стара или аз някви други неща съм гледал.

Телефона си е нормалните около 700 долара(като всеки един нов). Ако намалят цената на половина - скачам, че и без това съм мераклия. 700 долара за телефон няма да дам дори за 1 час да ги вадя тия пари.

On 9/10/2015 at 5:57 PM, DON_CHEFO said:

Тая ябълкова телевизия не е ли Стара или аз някви други неща съм гледал.

Доста по-дървена изглежда старото поколение на фона на това което представиха снощи. 

Но ако не може да се джейлва.....ще трябва да се плаща, нещо което не бих направил за филм на фона на арената.

Не съм броил, честно, миличка - I JUST BANG!

================================

11921704_10153667806706940_1899057743254

БОКЛУКА СИ БОКЛУК!

=========================

Васе, заеби гнилите ябълки и не се вкарвай срещу течението на говняната река. Не пий урината на мексиканското магаре Корона, НАЗДРАВЕ

https://www.youtube.com/watch?v=2_SQ_7-8KjE

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...