Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Зимата, в която с Жоро заживяхме заедно, беше -27 градуса.

Лятото, в което съм бременна, е +40 градуса.

Не съм ли късметлийка?!

Никъде не мога да мръдна, че ми става лошо от жегата.

On 7/24/2015 at 7:00 AM, gal4enceto said:

Не съм ли късметлийка?!

Идете някъде на планина. Преди 2 седмици като бяхме на Боровец вечерта ходехме с якета с дълги ръкави.

Миналата бяхме на Бяла Черква - горе температурата беше с 15 градуса по-ниска отколкото в Пловдив.

On 7/24/2015 at 4:24 AM, gado said:

Ба... Щял да се образова малко.... Той за толкова време не успя да се научи кое е бира и кое, не (че даже в невежеството си пие нЕкви гадости и им се кефи), ти за наука ще му говориш. Кауза пердута.

Когато си прав си прав. :lol:

On 7/24/2015 at 4:24 AM, gado said:

...даже в невежеството си пие нЕкви гадости и им се кефи...

On 7/24/2015 at 12:09 PM, djadomraz said:

Когато си прав си прав. :lol:

Казах го по-горе - доктор Радева вече е разрешила да се пие вода, а също и Пиринско...щото нямало много разлика... :laughing1:

On 7/24/2015 at 7:00 AM, gal4enceto said:

Не съм ли късметлийка?!

Любимият ти сезон кой е?

On 7/24/2015 at 12:48 PM, w00x said:

Любимият ти сезон кой е?

Всички останали НЕ бременни сезони emoticon-0133-wait.gif

Любимият ми сезон е есента. И зимата я обичам. Ама не и -27 градуса. Обичам всички сезони, в които максимално е 22 градуса. Казвала съм го неколкократно.

Има нещо общо с бременността тази непоносимост към жега. Преди едва я траех, сега е страшно.

Николай, много ми се ще да се чупя от града до термина, но има много причини, които не ми го позволяват. Не и за повече от 2-3 дни. Включително финансови причини, за жалост.

Не искам да се тълкува като постоянно оплакване това, което си говоря тук де. Просто мисли ми прехвърчат... Човек като е вкъщи, без особена работа, и си намира глупости да мисли.

Хаха, не съм. Никога не съм го отваряла тоя сайт. Нямам и намерение. Дано не ми се наложи.

On 7/24/2015 at 2:48 PM, w00x said:

На всички ни се е налагало да ровим там за информация. :)

То там сигурно има инфо и за направата на ядрени бомби, но тъй като скоро не съм правила такива, не съм влизала и в сайта.

Ангеле, ти какво дириш там! :)

Последно попаднах там като търсех информация за лепене на флис тапети, места за купуване на магнити за завеси и едни гъби за лице.

On 7/24/2015 at 3:04 PM, Midex said:

Гъби за лице?

Що...!?! Ти не си ли чувал?! Сигурно не си чувал и за сапунчетата за пишки, както и ония за мъди? А за столчетата с вентилация и грайферни гъзогъделичкачи, от ония, дето са слабост на Ники?

On 7/24/2015 at 3:04 PM, Midex said:

Гъби за лице?

Да. Кожата на лицето е по-нежна от тази на тялото и не може да я почистваш с гъбата за тяло, освен ако не искаш да се спаружиш на бързо. Може да я почистваш с препарат и голи ръце, но гъбата за лице почиства лицето без нужда от препарат (уж), което я прави доста по-натурален начин от това да се мажеш с химия.

А може и да се миеш с ръце, като много останали, без да ти пука. Виж, к*ра вече изисква по-специални грижи.

На мен там ми се е налагало да ровя само като искам да покажа на някой колко малоумни същества има, единствено тийнпроблем-а го бие по малоумие. Там лайнолечение да излезе вече ще има женки, които са го пробвали и имат какво да кажат...

On 7/24/2015 at 3:13 PM, gado said:

Що...!?! Ти не си ли чувал?!

Абе чувал съм, ама мислех, че най-вече се употребяват от другия пол. Не че нещо, ама съм на двойни години в сравнение с тия на Ангел и като си гледам лицето (дето цял живот най-много да съм го плискал с водичка), не виждам да ми е липсвала гъбичката за лице...дет' се вика - "нямам нито един кариес", ако се сещаш за какво говоря... ;)

Те фосилите нямат бръчки.

Ама аз си те обичам :)

On 7/24/2015 at 3:51 PM, Midex said:

Абе чувал съм, ама мислех, че най-вече се употребяват от другия пол. Не че нещо, ама съм на двойни години в сравнение с тия на Ангел и като си гледам лицето (дето цял живот най-много да съм го плискал с водичка), не виждам да ми е липсвала гъбичката за лице...дет' се вика - "нямам нито един кариес", ако се сещаш за какво говоря... ;)

Сещам се... А Ангел само шушумуши и дисциплиноразваля в строя. Ама те повечето днешни са така.

Там където обядвам всеки ден, идва една групичка лигльовци, дето като ги гледаш, мъже-скали, а като ги чуеш какви и как си ги приказват и ти иде да погледнеш дали през това време не се държат за ръчички :))

On 7/24/2015 at 3:44 PM, NEO_DDT said:

На мен там ми се е налагало да ровя само като искам да покажа на някой колко малоумни същества има, единствено тийнпроблем-а го бие по малоумие. Там лайнолечение да излезе вече ще има женки, които са го пробвали и имат какво да кажат...

Moже да се направи експеримент по въпроса, взима се статия за друго -лечение и се подменят ключовите думи. Убеден съм че още първия ден няколко десетки "читателки" ще се юрнат да пробват. Една от тях - жената на братовчед ми. В разгара на лятото не даваше на детето да пие вода защото в храната имало достатъчно течности и ако са в повече ще му нарушат баланса на не знам си какво.

По-леко с обобщенията, моля. Никога не съм се сблъсквал с този извор на неизчерпаема мъдрост. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...