Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 9/12/2012 at 5:54 PM, RaptoR said:

Знаех си, че чакаш конференцията на Епъл и специално по този повод си се приготвил да празнуваш. Колкото и да отричаш, ние си знаем причината ;).

Наздраве, твойта кожа беглива. Аз ша дойда в Плд, ти ша ми смоташ в Шопландия. Па и в Шопско като идваш, се не обаждаш, дрът пезевенк такъв....

beerchug.gif

On 9/12/2012 at 5:53 PM, w00x said:

И на предната пресконференция беше така. Търсих ли търсих, но нямаше нищо. А преди си имаше...

Знаем, че си фен и следиш с интерес развитието им. Поне си призна най - накрая.

On 9/12/2012 at 5:43 PM, netrootbg said:

Кога е било това да не си изпипат продуктите.

Стъкления капак на четворките е доста далеч от идеята за "изпипване", но това не е толкова важно. По-сериозното за Епъл е недвусмисления факт след представянето на поредния айфон - за съжаление те вече не са водещи в напреварата с иновациите при мобилните телефони, а изпаднаха в ролята на догонващи. ;)

On 9/12/2012 at 5:59 PM, netrootbg said:

Знаем, че си фен и следиш с интерес развитието им. Поне си призна най - накрая.

Разбира се. С огромен интерес чаках пресконференцията на Епъл. Напълно сериозно това. Аз винаги съм бил напълно обективен. Ако iPhone-а, магически, стане по-хубав от Андроидските телефони, ще си хвърля (продам на някой невежа) One X-а и ще си купя iPhone (като му падне цената, че 1600лв за нов телефон е нереално високо. И друго приложение мога да им намеря на 1600лв.)

Ти обаче гледа ли Google I/O? :)

(На което бяха пуснали Live Streaming на пресконференцията и трите дни директно в YouTube)

On 9/12/2012 at 6:02 PM, w00x said:

Разбира се. С огромен интерес чаках пресконференцията на Епъл. Напълно сериозно това. Аз винаги съм бил напълно обективен. Ако iPhone-а, магически, стане по-хубав от Андроидските телефони, ще си хвърля (продам на някой невежа) One X-а и ще си купя iPhone (като му падне цената, че 1600лв за нов телефон е нереално високо. И друго приложение мога да им намеря на 1600лв.)

Ти обаче гледа ли Google I/O? :)

(На което бяха пуснали Live Streaming на пресконференцията и трите дни директно в YouTube)

950 лева е цената ;). На гугъл продуктите не ме интересуват. Имам техен и съм разочарован от него и от прехваленият им софтуер.

On 9/12/2012 at 5:55 PM, netrootbg said:

Знаех си, че чакаш конференцията на Епъл и специално по този повод си се приготвил да празнуваш. Колкото и да отричаш, ние си знаем причината ;).

Да бе! effemine2.gif

On 9/12/2012 at 5:56 PM, Grimjaur said:

Наздраве, твойта кожа беглива. Аз ша дойда в Плд, ти ша ми смоташ в Шопландия. Па и в Шопско като идваш, се не обаждаш, дрът пезевенк такъв....

beerchug.gif

Така се лее тоя Туборг.... Ще те каня в Банкя то се е видяло, тиквеник! Има няма три пъти в годината ходя и ти ще ме издебнеш да дойдеш тук! Диване! ninja.gif

Абе аз и в Банкя имам познати. На голямата щерка на попа даже разказ съм посветил...За другите няя ти разправям, че ма е срам.... laughing1.gif

On 9/12/2012 at 10:44 PM, DON_CHEFO said:

Кал...каааалллл...а аз отивам да го приспивам баси, че стана по първи петли :D

Що кал бре, Стефче, мед няма ли тая вечер? Да не избегА чалгата? laughing1.gif

Вчера в метрото си чета книжка и до мен се тръсва една огромна лелка, отваря някакъв вестник(при което почти изцяло закрива моята книга) и се зачита. Вежливо и културно я бутнах настрани(страницата) но не и преди в очите ми да се набие заглавие:"Ивана направи пачки от отпадни води". И си викам - брей, журналята взеха да наричат нещата с истинските им имена. Време беше да се каже в прав текст, че чалгата е помия. За кво иде реч обаче в статията, не знам - не се зачетох.

Добро утро.

On 9/12/2012 at 10:45 PM, RaptoR said:

Що кал бре, Стефче, мед няма ли тая вечер? Да не избегА чалгата? laughing1.gif

Нали има кавгЪ...начи ще трябва да има бой в кал по монокини....поне при мадамите е готино, за вас не знам :D :D :D

On 9/13/2012 at 6:20 AM, Antares said:

To да беше само жълтата преса...

Крайно време е според мен да си гарантираш правата върху собствените карикатури. Честно казано не знам какъв е реда и т.н., но в момента правиш сериозни подаръци на разни хора...

Видене, на тоя етап от "творчеството" ми нямам особени амбиции да ги комерсиализирам. В бъдеще мисля да си направя отделен сайт и просто в самата карикатура ще го има споменат. Може и да съм идеалист, но си мисля, че изкуството не трябва да е комерсиално. За комерс си имам работа.

А доколко това, което правя е изкуство е друг въпрос.

Аз далеч не ти говоря за комерс бре! Правиш нещо хубаво и е редно просто да имаш възможност да защитиш авторството си. Нищо повече. Пък ако решиш някой ден - може и на комерс да го обърнеш. Въпросът е да не те превари някой.

On 9/13/2012 at 9:52 AM, djadomraz said:

Одеве гледам във фейса една от неговите с коментар "неизвестен художник" та ги наритах че изобщо не е неизвестен...

Именно за това става въпрос, а не толкова за комерса. След като ще му разпространяват произведенията, най-малкото са длъжни да отдават необходимото на автора, поне като му споменават името.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...