Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 6/25/2012 at 2:32 PM, zweti_lettera said:

изтрополя репликата: "Обаче си сложи високи затворени обувки, че тук има два вида пепелянки. Но ти не се притеснявай, ние с мъжът ми ги различаваме." :) Е кво ме грее, аджеба, че ги различават. :) А иначе на екскурзиантите приятно прекарване! :)

Ти моме знаеш ли колко надалече бягат и се крият пепелянките като ни видят нас? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само от джибровите изпарения дават фира...

Елено, преди да ми отхапеш ръката, трябва да ти поникнат зъбки.

On 6/25/2012 at 3:37 PM, netrootbg said:

И да не забравите да се напарфюмирате с Рефан192. За непросветените и групата която ще ходи е специален поздрав:

http://www.youtube.com/watch?v=xz30NfuL7LA

Я оди са гръмни... Или не! Азис и нещото дет му е приятел/ка да та гушкат дано..., и да ти мъркат нежно на ушенце.

On 6/25/2012 at 6:36 PM, gado said:

Я оди са гръмни... Или не! Азис и нещото дет му е приятел/ка да та гушкат дано..., и да ти мъркат нежно на ушенце.

Баси, това и най-лошия си враг не бих го пожелал! :ghost

Иначе толкова работа ми се насъбра днес, че май с дедо ще посрещаме заедно изгрева :D и ПОЗДРАВ!

On 6/25/2012 at 2:38 PM, Killerincho said:

Смяташ, че ние, ветераните от толкова перверзни похождения из горите, не сме помислили за подсигуряването с бира, без значение къде се намираме, дали е ден или нощ, пияни, трезвени или махмурлии ?

Колкото и добра да е планировката, бирата винаги свършва в един момент и то не в най-подходящия обикновено. :) Обаче изобщо не ми е била идеята да споря с професионалисти в броденето и пиенето из пущинаци. Само споделих лаишкия си опит от миналата година. Тръгнахме с 40 бири и едно сирене (още нямам идея за какво беше това сирене) към вила, където вече имаше към още толкова бири. И в крайна сметка се наложи да се дозарежда.

А, Видене, аз не се и съмнявам, че вие гоните змиите отдалеч, чудех се аз дали ще мога да го направя. :)

Най-"дивото" място на което мога да се прежаля да ида е над хижа Здравец горе поляните на "преспите" и то само с джип щото със старото Поло един път ходих и съжалявах после.

Аз предпочитам да ида на Боровец, да си седна в някоя хубава градинка и току някоя сервитьорка да ми донесе нова студена биричка. Като ще мързелувам поне да е качествено, не ща да се хабя дори бирата да си отварям :)

По принцип и аз като теб си представям почивката, но вече ме пребориха да бродим по някакви еко-пътеки и из някакви пещери, макар че в пещера бих влязла само с професионалист, защото ме тресе яко клаустрофобия. Хубаво е да се пробват различни неща и да се трупат преживявания от всякакъв характер.

Ям вегетариански наденички :sick: Сам съм си ги купил сам ще си ги ям... ама като не гледам така ще е...

Едит: Ааааа не. Не мога да се прежаля. Това ми разваля бирата мамка му

On 6/25/2012 at 7:42 PM, zweti_lettera said:

Колкото и добра да е планировката, бирата винаги свършва в един момент и то не в най-подходящия обикновено. :)

А, Видене, аз не се и съмнявам, че вие гоните змиите отдалеч, чудех се аз дали ще мога да го направя. :)

Както сама си обяснила, аматьорска работа :) А змиите по принцип си бягат от хората, освен ако не са принудени по някакъв начин да се защитават.

On 6/25/2012 at 9:52 PM, djadomraz said:

Ям вегетариански наденички :sick: Сам съм си ги купил сам ще си ги ям... ама като не гледам така ще е...

Едит: Ааааа не. Не мога да се прежаля. Това ми разваля бирата мамка му

дедо, да ти имам проблемите :D

Усещам как са на път да осерат и класика като JUDGE DREDD... Някакво 3Д ще излиза, което като гледам трейлъра ще е резил...

On 6/26/2012 at 9:21 AM, chistacha said:

Каква ти е самооценката за сета?

Малко е хард в началото с 4-та и 5-та песен. И после електрото го вкарах малко рано, но като цяло не мисля, че е толкова зле. А ти?

Аз все още съм си на мнението, че не можеш да събреш публика с тоя интензивен транс. Нямаш контрасти, нямаш почивки и става еднообразно. На места имаш добри включвания, но се губят в еднообразието. Иначе добре ти се получава на freestyle, но не трябва да пиеш докато пускаш :lol: . Иначе виж с началото как добре се получи, просто перфектно. Експериментирай, вкарай вокали повечко и ще се получи още по-добре. Това е моето мнение, не го взимай зе миродавно. Добре ще е ако още някой коментира за да имаш повече представа за нещата, а не само от мойта гледна точка.

Ще го преслушам сета още веднъж за да мога да коментирам конкретни моменти.

On 6/26/2012 at 12:12 PM, chistacha said:

Аз все още съм си на мнението, че не можеш да събреш публика с тоя интензивен транс. Нямаш контрасти, нямаш почивки и става еднообразно. На места имаш добри включвания, но се губят в еднообразието. Иначе добре ти се получава на freestyle, но не трябва да пиеш докато пускаш :lol: . Иначе виж с началото как добре се получи, просто перфектно. Експериментирай, вкарай вокали повечко и ще се получи още по-добре. Това е моето мнение, не го взимай зе миродавно. Добре ще е ако още някой коментира за да имаш повече представа за нещата, а не само от мойта гледна точка.

Ще го преслушам сета още веднъж за да мога да коментирам конкретни моменти.

Мен човека преди мен ме бърка последните 2 пъти, защото гледам да се съобразявам с него. Предния път като имаше паузи, мрънкаха, че имало паузи.

On 6/26/2012 at 12:21 PM, w00x said:

Мен човека преди мен ме бърка последните 2 пъти, защото гледам да се съобразявам с него. Предния път като имаше паузи, мрънкаха, че имало паузи.

Както и тогава ти казах - пълна угодия няма. В крайна сметка ти преценяш по коментарите, които получаваш, дали си си свършил работата, на кое трябва да наблегнеш, кое да избягваш и т.н.

Колкото с това, че се съобразяваш с предишния - не виждам смисъл. В крайна сметка ти прекъсваш неговия сет и започваш твоя сесия, в която си имаш интро, развитие и всичко.

P.S. Tва електро харабия няма място на 15-тата минута...мноо рано за грубости. Тука вече почваш да губиш публика.

On 6/26/2012 at 12:33 PM, chistacha said:

P.S. Tва електро харабия няма място на 15-тата минута...мноо рано за грубости. Тука вече почваш да губиш публика.

Как 15 минута? Електро са 7-ма и 17-та песен.

My bad, нещо не съм гледал часовника как трябва. Че към 15-та минута избруталяваш си е така, но че електрото малко рязко ми влиза след Tears също си е вярно

On 6/26/2012 at 1:19 PM, chistacha said:

My bad, нещо не съм гледал часовника как трябва. Че към 15-та минута избруталяваш си е така, но че електрото малко рязко ми влиза след Tears също си е вярно

Към 15-та тези двете парчета по принцип ги пазя за края на сетовете, но тоя път ги пуснах заради предния, щото свърши с някво техно. Иначе винаги за края ги пазя и двете.

И DNA Extractor и 507.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...