Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И все пак... Чикатило и Килера са на различни мнения. Оверман? Дриймър? Любопитно ми е... Ако не е моя работа, спирам коментара по темата.

Curunir said:
Имам един свободен ден, днес, сиреч, и майка ми ще купи някакъв МАЛОУМЕН нов шкаф за стаята ми, който шкаф аз НЕ ИСКАМ, но тя така решила и това била нейната къща и ев9офиуиеваиофффф-0.Л"П0

Сега ще си прекарам целия ден в сглобяване, има около 100-ина елемента и 10 листа със схеми. Еб*л съм ти и шкафлъците! :angry1

Днес майката... утре жената... :P Затова не се задомявайте рано-рано деца :) Има си време за всичко :P

Ако това те успокоява аз със моята майка водя същия спор относно нови вътрешни щори вместо гадни дантелени пердета. Тъй като стаята ми има бяло-розов цвят (обичам си го... fuck haters! :D) дали според вас ще му паснат ето такива:

shtori.jpg

... супер яки виолетови щори :punk

P.S. Ако някой е започнал да се притеснява от глупости от сорта на това че едва ли не като поостарее малко и никой няма да го вземе щото бил/щял да стане по-грозен примерно... значи ... според мен човек трябва да помисли до колко възрастта има значение и до колко имаме нужда от хора които ни оценяват по това само как изглеждаме а не какви други положителни качества се крият във всеки от нас, отвъд "черупката". Коне с капаци не ни тряаат. Пътя, чантата и за хляб!

BlackGuardian said:
намерих си яко сайтче за сигове :lol:

За сигове над 100 пиксела височина! :ph34r:

Sugnature Nazi днес е благосклонен и дава първо предупеждение.

gal4enceto said:
Въпрос на навик. Всеки би могъл да си глади всички дрехи, включително бельото, но не е необходимо, според мен. За това, че сме чешити, даааааааа, вярно е.

Казах че сте мундари, не чешити...

KILLERINCHO said:
...но пък тинейджърите сте си мундари по дефолт.
Абе... от едно известно време вече не съм тийнейджър, от някоя-друга годинка си живея сам, но чистенето и подреждането хич не са ми сила... Доста по-рядко го правя, отколкото е добре. За готвене, пране и кърпене/шиене нямам проблеми, но за чистенето...

Така че не е до възрастта, не слагай всичките младежи под общ знаменател...

Аз съм щастлив! Отново съм велосипеден!

Antares said:
Абе... от едно известно време вече не съм тийнейджър, от някоя-друга годинка си живея сам, но чистенето и подреждането хич не са ми сила... Доста по-рядко го правя, отколкото е добре. За готвене, пране и кърпене/шиене нямам проблеми, но за чистенето...

Така че не е до възрастта, не слагай всичките младежи под общ знаменател...

Аз съм щастлив! Отново съм велосипеден!

То е ясно че не всички са мундари. Трябваше да сложа някакво ОГРОМНО СМАЙЛИ ли, за да се разбере че се ебавам. Ти да не мислиш че на мене в чистенето ми е силата...

KILLERINCHO said:
То е ясно че не всички са мундари. Трябваше да сложа някакво ОГРОМНО СМАЙЛИ ли, за да се разбере че се ебавам. Ти да не мислиш че на мене в чистенето ми е силата...
Touche!

Наистина помислих, че го казваш буквално.

Спи ми се!

Ред: Талибане, пише се поДкарам :Р Виж в megagames.com...

Ред2: Пффф.. а аз се заяждам за спам...

Може и да не вярвате, но Елтън Джон е правил доста хубава музика навремето. :music

Трябваше да като малък да се хвана да уча музика... Тоя Dance e-Jay ша ма сбърка.

Днес маика ми е рожденичка, а баба ми ми и двете ми братовчетки имат имен ден.

И се чудя и си мисля, на какво ще заприличам като мина през всички да им честитя и се прибера в къщи.

Със съгурност ще съм подпйнал, ама колко? :D

Не знам на какво ще приличаш , но има малка вероятност да не стигнеш до вас ако тръгнеш да честитиш на всеки ... това е изчислено или през повече от пет човека е невъзможно да се мине и прибирането да е успешно .

п.п. Пускам си музика и чакам да отвори първият магазин за да се телепортирам до там .

:laughing:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...