Jump to content
BulForum.com

Need for Speed: Most Wanted

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

KyPo said:
Shte me swvetnish li po vaprosa malko trikove da mi kajesh da im izbiagam sled kato sam naprail veche neobxodimo bounty da moga da izbiagam..Che kato naprao ot roda 500-600xiliadi bounty i ne moa im izbiagam na siaka krachka sa...

Ами просто минаваш през червените триъгълници на минимапа и им чупиш колите. И вече като останат достатъчно малко коли почваш да им въртиш разни номера от сорта на минаване в насрещното (100% някой ще се изтряска), рязка смяна на посоките и т.н. и накрая се качваш на някоя магистрала, караш с 350 км/ч докато им избягаш и се бутваш в някой от сините кръгове с прекъсната линия, за да не могат да те намерят....туй е философията в общи линии...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
  Leper_Messiah said:
Ами просто минаваш през червените триъгълници на минимапа и им чупиш колите. И вече като останат достатъчно малко коли почваш да им въртиш разни номера от сорта на минаване в насрещното (100% някой ще се изтряска), рязка смяна на посоките и т.н. и накрая се качваш на някоя магистрала, караш с 350 км/ч докато им избягаш и се бутваш в някой от сините кръгове с прекъсната линия, за да не могат да те намерят....туй е философията в общи линии...

chat pat stava......taka prava ama v povecheto sluchei tva ne mi e na akula...

a inache shtiax da pokaja edno klipche ama ne moga da go nameria....

Kak da si kachish heat1 do heat4 pone dimek tva kolko poeche sha ta gonat.....

cialata raota e da praish pergel sas kolaata dimek vurtish e na 360° i ne spirash i to ti e pulni vednaga tva ..

Toia trick mnogo deistva za da praish mnogo bounty odeve bez da iskax go nauchix :)

А някой има ли същия проблем като мен с волана :confused Като тръгна да си го настройвам демек си права копчетата от опстионс на квото и да цъкна след няма и секунда ми става Z axis и само тва ми изкарва на каквото и да цъкна .... ?!? Явно воланът ми криви леко на някъде и като цъкна то само си го прави ... няма ли некво деахт зоне нещо такова , защото нимоа да играя иначе :cry От цонтрол оптионс си настройвах волана и пак същото .... Нещо да ми предложите ?!? И дривери за волана търсих та ръчно му сложа ДЕАТХ ЗОНЕ , но не намерих :( Тя пък играта как пък нема има баси :angry1

Имам проблем! Ок...с двд диск съм и правя си всичко, даймън тоолс,директ хикса ми е 9.c, инсталирам си нормално. Пускам я..... и така стои.... само с картинката.... и долу на тоолбара за картинката някакво прозорче такова и така си стои :( Помогнете!

Az sam na 37% ot igrata maina i sq sa super gadni teq kuki maina nemoa da im izbqgam we! : :angry1 Ima xelikopter i kato napravqt blokada tq e ot djipove ne e ot koli i imat shipove za pukane na gumi i postoqnno ma fashtat!!!Super mn sa nerva i nz kvo da pravqt!!!! :(

Не,не може , обаче то по някакъв начин си е тунинговано само с нитро!

Не можеш да го копуваш от никъде и както вече казах НЕ може да го тунинговаш!

Това важи и за BMW M3 GTR! :)

ToRmEnToR said:
Не,не може , обаче то по някакъв начин си е тунинговано само с нитро!

Не можеш да го копуваш от никъде и както вече казах НЕ може да го тунинговаш!

Това важи и за BMW M3 GTR! :)

А кой подред в листата трябва да победя за да ми се отключат тея коли и по-точно

камарото?

Камарото е "american muscle" и ти е отключено направо в Challenge Series - и по - точно в 68-я challenge,там може да играеш с него! В Carrier го няма,за твое съжаление! :unsure:

В My Cars колкото и да се потиш,няма да може по никакъв начин да го отключиш,има го само в подраздела Bonus! :)

A за GTR-a .... еми него ти го дава накрая след като победиш Razor,ама с него бягаш само от куките,които са МНОГО накрая... Е,дееба,как спойлвам не е истина! :woot

ToRmEnToR said:
Камарото е "american muscle" и ти е отключено направо в Challenge Series - и по - точно 68-я challenge,там може да играеш с него! В Carrier го няма,за твое съжаление! :unsure:

Да,това го знам.Даже съм играл с него.Не питам за кариера,а за в My Cars да ми се отключи.

Като минеш 68-мия челиндж и не само ще го караш а ще можеш да си го моднеш!Аз пробвам ама е доста трудно да избягаш от ченгелите иначе баунтито е лесно спокойно и до 3 000 000 може да стигнеш ама да се измъкнеш е трудно ;).Така става отключването и на М3 GTR

Да , това с Chevy-то!Защо питаш?

:confused

Има една цака,караш напред по тази основната магистрала дето те пуска на нея и караш само напред.докато не ти даде 500 000,аз го направих по тоя начин,ама вместо 500 000 взех че се поулях и направих 2 500 670,нямам скрийн за съжаление! :)

hosta said:
То аз до 3 213 000 съм стигал ама после не успявам да се укрия :(

Възползвайте се от факта че джиповете завиват адски трудно.Аз пък избягах доста лесно.И 68 челиндж ми е минат ама не ми се е отключило нищо.Да не би да трябва всички челинджи да мина?

И на мен тва ми мина през акъла,ама ме мързи да ги праскам сичките 67 оставащи! :(

Иначе , би трябвало да има няква благинка след като се минат сичките! :)

Ей,мамка му,тва последното ме мотивира....

ToRmEnToR said:
И на мен тва ми мина през акъла,ама ме мързи да ги праскам сичките 67 оставащи! :(

Иначе , би трябвало да има няква благинка след като се минат сичките! :)

Ей,мамка му,тва последното ме мотивира....

Сега погледнах в това Бонус карс(до сега ен знаех че има такова) и вътре имаше и ГТР-а и Камаро-то. :) Но немогат да се тунинговат.

Ари евеве :( Много ми са играе ! Някой няма ли да помогнеенене ?!?!?!?

Никой ли от вас не играе с волан ?!?

Тъъъ както обясних проблема с моя е , че криви съвсем лекичко на дясно ..... дотук дубре аз нямам проблем не криви толкова много ... Опитах се от Control Panel да го настроя колокто мога , но се пак криви лекичко ... тъъъ проблема ... влизам да си настроя Cotrols в самата игра и като цъкна на некое копче за да си го заменя с съответната команда от волана , поради причината , че криви леко на дясно то само веднага ссе настройва , което и да е копче да е надясно ... :( И демек немоа си настроя копчетата на волана демек ниту газта ниту завиването върху квото и да цъкна преди да съм посочил кое копче да е заради леко кривене на дясно то автоматично става надясно .... :huh: :( :cry Тааа или предложете как да го оправа (по default) не става ............ Или некой с волана ако ми даде SAVE - а си дали ще му се запазят contorelirite :confused И с копчета НЕ МИ СЕ ИГРАЕ КАТО ЗНАМ , че имам прашясал волан :(

bate_pesho said:
Ари евеве :( Много ми са играе ! Някой няма ли да помогнеенене ?!?!?!?

Никой ли от вас не играе с волан ?!?

Тъъъ както обясних проблема с моя е , че криви съвсем лекичко на дясно ..... дотук дубре аз нямам проблем не криви толкова много ... Опитах се от Control Panel да го настроя колокто мога , но се пак криви лекичко ... тъъъ проблема ... влизам да си настроя Cotrols в самата игра и като цъкна на некое копче за да си го заменя с съответната команда от волана , поради причината , че криви леко на дясно то само веднага ссе настройва , което и да е копче да е надясно ... :( И демек немоа си настроя копчетата на волана демек ниту газта ниту завиването върху квото и да цъкна преди да съм посочил кое копче да е заради леко кривене на дясно то автоматично става надясно .... :huh: :( :cry Тааа или предложете как да го оправа (по default) не става ............ Или некой с волана ако ми даде SAVE - а си дали ще му се запазят contorelirite :confused И с копчета НЕ МИ СЕ ИГРАЕ КАТО ЗНАМ , че имам прашясал волан :(

Ами като завива надясно ти го врътни наляво докато застане в неутрално положение и след тва настройвай колкото си искаш...

Аз искам да попитам за Corvette-a ... на мен ли ми се струва , че се управлява гадно или се бъркам ... вие имате ли мнение по въпроса ... ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...