Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Търся една песен, диско хитче.

Пее се нещо от сорта на - I wanna rock with you tonight and love you till the morning light.

Някой сеща ли се :unsure: ?

Basto - Rock with you :punk :punk :punk

Някой сеща ли се за една хаус песничка с едни хавайски барабани? :blink: Много е известна и много я въртят по радиата ;)

Някой сеща ли се за една хаус песничка с едни хавайски барабани? :blink: Много е известна и много я въртят по радиата ;)

Не ми е много ясно к'во трябва да означават хавайски барабани, ама опитай с -

Jerry Ropero & Kathy Brown - Ocean Drums

А някой сеща ли се за хаус песничка в която има нещо като църковно пеене? Като от енигма

А някой сеща ли се за хаус песничка в която има нещо като църковно пеене? Като от енигма

imam 1 takava no e v edin set seta e unikalen VA - Fashion TV Club Session (Mixed By Ravin) (2006).mp3 4ui ot 9 do 16 min e taq 4ast za koqto ti gov

Сега въртят кавър на "Supertramp-Breakfast in America" постоянно по радиата...някой да знае как се казва или поне на кой е ? :)

Има една песничка :) Много е популярна на много филми я пускат :) пее се "...Check ou my fantasy..."друго незнам :) ако някой я знае да казва :)

Сега въртят кавър на "Supertramp-Breakfast in America" постоянно по радиата...някой да знае как се казва или поне на кой е ? :)
Gym Class Heroes featuring Patrick Stump - Cupid's Chokehold

Kak se kazva pesenta koqto izpulni Kremena v music idol dnes ( arabskata)

Amr Diab - Tamally Maak

не тарся песен,а тарся текста на песента на Dj Slon Brigada,никаде не мога да я намеря,нека който го има да пише,плсс

мерси

А някой да знае как се казва Песента на Преслава от Music Idol ( онази на иврит )

edit: Малко се поразрових и си я намерих. Който го интересува на Ishtar- Horchat hai caliptus.mp3

Ако някой може да ми помогне , да заповяда!!! Търся последната мелодия от "онова" (мисля ,че вече много известно) клипче от френския MusicIdol (BeatBox). Мисля ,че не си го е измислил , защото познах първите 2 мелодии. Благодаря ви предварително!!!!!!!

Моля ви, някой да помогне , че е много яко откъсчето. Мисля , че го има и в GTA3 , но не съм абсолютно сигурен (може в GTA да е нещо подобно)!!

Търся една песен - доста я въртят по радиото - не се пее нищо ами дрънкат някви барабани ама звучи - все едно некви тенджери - много е изнервяща песента - защото повтаря все едно и също, много е тъпа ама трябва да я намеря :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...