Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Пускат по ради сити 1 много яка песничка. Само инструментал е. Доста я въртят в момента. Мерси предварително :thumbs-up:

Харабия ли никой не знае ?

Гледах скоро клип на едно парче, което няма текст, а "певеца" имитира различни стилове рап...така да се каже....без текст обаче, само с нечленоразделни звуци, пълна лигавня е и се разцепих от смях, само дето не видях кой е тоз гениален гамен, който пееше. В клипа естествено имаше някакви псевдо готини мацки, който се кълчеха коя как свари.

Гледах скоро клип на едно парче, което няма текст, а "певеца" имитира различни стилове рап...така да се каже....без текст обаче, само с нечленоразделни звуци, пълна лигавня е и се разцепих от смях, само дето не видях кой е тоз гениален гамен, който пееше. В клипа естествено имаше някакви псевдо готини мацки, който се кълчеха коя как свари.

Да не е El Chombo - Chacarron , страшна е тая песен :bgrin:

Не е тя :(

Ееее,надявах се,че все някой ще се сети за тази песен,но уви. Айде казвайте ако знаете! :unsure:

Песничката е много стара - стила е рок,а внея се пее нещо от сорта на : "Oo chili bop,bop,bop..."

:rolleyes: Дано някой се сети коя е песента.

Тази песен имах предвид.

Значи песента, която търся, я слушах по Z-Rock... пее се нещо такова: " 1 down, 1 to go just another bullet in the chamber ... 1 down, 1 to go... shoot to kill... pull the trigger..."

Песента звучеше, като че да е по-стара...

Значи песента, която търся, я слушах по Z-Rock... пее се нещо такова: " 1 down, 1 to go just another bullet in the chamber ... 1 down, 1 to go... shoot to kill... pull the trigger..."

Песента звучеше, като че да е по-стара...

Alice Cooper - "Love's a loaded gun"

Пускат по ради сити 1 много яка песничка. Само инструментал е. Доста я въртят в момента. Мерси предварително :thumbs-up:

За последен 3 път пробвам..дано някой се смили майна..погледнах в сайта ама си нямам и на представа коя може да е..

Spliff - мерси човече :)

За последен 3 път пробвам..дано някой се смили майна..погледнах в сайта ама си нямам и на представа коя може да е..

Carnival - Not Over Yet :confused

Tyrsq edna pesen pee6e se ne6to " Yoy lose me " ...

KOito q znaqe neka pi6e PM

1. Обяснявай по-подробно, стил, пее ли се, мъж жена етц.

2. Мисля че е тая - John_Creamer__Stephane_K_feat.Nadia_Ali__Rosko_-_Something_To_Lose_Starkillers_Remix.mp3

3. Много култов парцал, добре че ме подсети

Такааааааааа... да ви занимая и аз малко с моя проблем...Знам името на изпълнителя-Орлин Горанов. Българска е песничката-любовна.Изпя я едно момче в musik idol на 19.03.2007,но не знам как се казва нито мога да помогна с част от текста... :unsure: Намерих доста песни на Орлин,но точно тази я няма. Моля помагайте!

Преди два дни сутринта я пуснаха по Z-Rock.. ако си спомням правилно клонеше леко към алтърнатив. Мъж пееше и някъде около припева, може и самия припев да беше, се пее who are you to wave your finger at me?

Някой? :blink:

Преди два дни сутринта я пуснаха по Z-Rock.. ако си спомням правилно клонеше леко към алтърнатив. Мъж пееше и някъде около припева, може и самия припев да беше, се пее who are you to wave your finger at me?

Някой? :blink:

Tool - "The pot" :confused

• 3 weeks later...

Здравейте. Трябва ми името на една денс песничка ,която доста я въртяха по баровете на морето това лято. Жена пее: "The way you talk , the way you talking ... dirty cash want you, dirty cash need you more" или последното е нещо от сорта :) отвреме навреме някакво негро разнообразява песента с малко по-забързан ритъм и свежи рими.

Много я търсих ,но опитите ми удариха на камък. Мерси предварително на ентусиаста/ката ,който я намери :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...