Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся песента от този клип:

и също така да питам дали сте слушали една песен-дават я отскоро по Канал 1 във връзка със Световното-песента я пее една много хубава негърка и 4-ма мъже в костюми,които са излезли на стадиона и пеят в стил "опера" и клипа е с победителите в Световното (Аржентина,Бразилия,Франция и т.н.).Някой знае ли как се кзва песента,изпълнителя или линк за теглене?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
и също така да питам дали сте слушали една песен-дават я отскоро по Канал 1 във връзка със Световното-песента я пее една много хубава негърка и 4-ма мъже в костюми,които са излезли на стадиона и пеят в стил "опера" и клипа е с победителите в Световното (Аржентина,Бразилия,Франция и т.н.).Някой знае ли как се кзва песента,изпълнителя или линк за теглене?

Toni Braxton & Il Divo - The time of our lives :)

Търся една старичка испанска песен. Клипът й е в една пустиня. Пее я малко испанче. Пее се нещо от сорта на: "...bailamos abailar...". Доста често я пускат по Веселина ТВ, но понежа маного умни не изписват нито на кой е, нито как се казва...

Някой ако се сеща да свирка :D

Търся една старичка испанска песен. Клипът й е в една пустиня. Пее я малко испанче. Пее се нещо от сорта на: "...bailamos abailar...". Доста често я пускат по Веселина ТВ, но понежа маного умни не изписват нито на кой е, нито как се казва...

Някой ако се сеща да свирка :D

Patchai - Gitan :confused

Имам питане относно изпълниятея на една песен(от том и джери има един култов ипизод...is you or is you aint my baby-се казва песента)

та аз намерих песента от серията но ми трябва ОРИГИНАЛА9тя има мноог версий трябва ми най-известната или първата)

Значи тарса 1 песен и некаде не мога да я намера - 50 cent - Eeany Meany Miney Mo ( от филма на на 50 цента е )

pls help :wir

Търся новото парче на Лилана.В клипа изпълнителката се подвизава като зайче. :) За друго не се сещам.

Lilana - Shte plashtash ?

Някой да знае на кой е песента на рекламата на Pepsi с футболистите?Там дето 'даа даа дааа...' :)

Pesenta e na grypa Trio - Da da da

ako ne moje6 da ia namerish- pishi i shte q ka4a nqkude

Ретро песничка е , жена пее => "Baby i need you i want you ... please don't go .... " (или нещо подобно) ?

Ретро песничка е , жена пее => "Baby i need you i want you ... please don't go .... " (или нещо подобно) ?

Cool Cut - Please Let Me Know :confused

Търся новото парче на Лилана.В клипа изпълнителката се подвизава като зайче.

Също така едно транс парче.Част от вокала е - "I want to rock with you tonight".Поне на мен така ми звучи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...