Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

gadniqt said:
Prince-Most Beautiful Girl In The World.mp3 тая му е най-здравата. :)

Няма смисъл да пишете повече пича си намери песента и тя е Thieves In The Temple

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Интересувам се от две песни,които незнам как се казват.Едната я дават,често по сити,ама винаги не я запомням.Клипа е как едно момче обикаля с едно колело(в големите градове,минава през пустинята,среща различни хора и индианци и най-накрая се прибира,майка му го целува и го слага да заспи и така свършва песента.

А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време някъв миновач го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх

t_tunchev said:
Интересувам се от две песни,които незнам как се казват.Едната я дават,често по сити,ама винаги не я запомням.Клипа е как едно момче обикаля с едно колело(в големите градове,минава през пустинята,среща различни хора и индианци и най-накрая се прибира,майка му го целува и го слага да заспи и така свършва песента.

А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време един минуваш го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх

Първата песен веднага ти е казвам Bob Sinclair-Love Generation

а за другата някой друг ша ти помогне :)

t_tunchev said:
А другата е от новата реклама на КОКА-КОЛА.Онези,които седят в една кола,цялата покрита със сняг и изведнъж се отваря вратата и излиза някъв мъж,разрива снега и вади една кола и пак се прибира.И през тва време някъв миновач го гледа учудено,та песента,която я пускат много ме радва и ще съм много благодарен,ако някой каже как се казва.10ххххх
  Lame_0ne said:

:)

някой да го има този албум или да ми каже от каде мога да си го дръпна става дума за албума гръцки е и се казва My Greek #1`S

Благодарско!

abe moq problem e 4e znam kak se kazva pesenta samo 4e mi trqqq link ot kade da q svalq pesenta e na urembar kahn - yalabalagan stil GOA trance

mortal_dreams said:
abe moq problem e 4e znam kak se kazva pesenta samo 4e mi trqqq link ot kade da q svalq pesenta e na urembar kahn - yalabalagan stil GOA trance

Тогава решението на твоя проблем е в тази тема.

N00KiE said:
тази песен някой може ли да ми каже как се казва ? :love Тоест..изпълнителя или името на песента..

Lil' Kim - Time To Rock 'n' Roll

Skakauek said:
някой да го има този албум или да ми каже от каде мога да си го дръпна става дума за албума гръцки е и се казва My Greek #1`S

Благодарско!

Teмата е за да се търсят песни на които не знаеш името ;). За песни, албуми и т.н. на които ти е известно името си има друга тема ;).

My.Greek.N1s.(2005)

netrootbg said:
Teмата е за да се търсят песни на които не знаеш името ;). За песни, албуми и т.н. на които ти е известно името си има друга тема ;).

My.Greek.N1s.(2005)

ооооооооопс извинявам се много ! мерси за албума!

На Емилия е и се пее нещо от сорта на "За мене , за мене забрави ... тръгна си от мене ... по-красив ли беше , по-красив ли от преди ..." Някой да помага :wacko: .

Fibaman said:
На Емилия е и се пее нещо от сорта на "За мене , за мене забрави ... тръгна си от мене ... по-красив ли беше , по-красив ли от преди ..." Някой да помага :wacko: .

Емилия - за мен забрави :)

Nostradamos said:
Tursq 1 pesen :confused .Klipa i e kak xora sa oble4eni kato maimuni predi nqkolko godini mn q vartqxa po TMF :blink: I pravqt nqkvi takiva prostotii!!!HELP?? :confused

Bloodhound Gang - Siguren sum za grupata, pesenta mai e Discovery Channel.

Edit: Pesenta e: The Bad Touch (10x to Marto palen hal)

Fibaman said:

Emilia - Za men zabravi

P.P. sorry, za 6liokavicata, nov Winbowz :(

Някой да знае за нова песен на panjabi MC, Dance, нещо от сорта на windadaya.

Edit: @marto_palen_hal Ти май наистина си пълен хал. 1-во windadaya като име няма нищо общо с jogi. 2-ро Jogi е най-малко на година, ако за теб това е ново.....

Търся една песен но нз как се казва.Клипа е един пич обикаля с колелото(бегач)си в един град и кара нещо като доставки на адреси.

П.С.

10х предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...