Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

tankis said:
Песента от "СПОКО"? Сигурен съм, че някой е питал, но няма да преглеждам 180 страници...

Propellerheads - SpyBreak

EDIT:Аз тарся новите чалга песни ако може и линкове кам тях ;)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

онзи ден чух една песен, дует. Единия беше май Тони Стораро, жената не знам коя беше. Много яка песен. Мисля че се пееше нещо от сорта "заклевам се и в живота свой....." някой може ли да каже изпълнителите и песента защото е мнооого яка :)

CrazyHorse said:
онзи ден чух една песен, дует. Единия беше май Тони Стораро, жената не знам коя беше. Много яка песен. Мисля че се пееше нещо от сорта "заклевам се и в живота свой....." някой може ли да каже изпълнителите и песента защото е мнооого яка :)

Тони Стораро и Деси - Заклевам те

Много Ви моля, кажете ми как се казва ТАЗИ песен. Записах малко от нея в телефона в една дискотека като я пуснаха! И не мога да си я намеря! Помагайте.

Метни го в друг формат, че тука повечето сигурно нямат :) Аз поне на тоя комп нямам :)

А кой пееше "...баклава....баклава... с шан фъстък и със боза...."

tankis said:
Метни го в друг формат, че тука повечето сигурно нямат :) Аз поне на тоя комп нямам :)

А кой пееше "...баклава....баклава... с шан фъстък и със боза...."

Мая - Баклава ;) :D

Rafaello said:
Много Ви моля, кажете ми как се казва ТАЗИ песен. Записах малко от нея в телефона в една дискотека като я пуснаха! И не мога да си я намеря! Помагайте.

тва е или Activ - Doar Cu Tine или Activ - Visez :bgrin:

vas90 said:
Търся една песен старичка пее я мъж и почваше нещо "What is love :? it anit no hurt me it aint no hurt me , no more ... " мерси B) .

Haddway - What is Love ;) Цук ;)

EDIT:Аз тарся някои да ми каже хитовите песни сега без чалга разбирасе ;) 10х предварително :)

EDIT2:vas90 Сваляи с 1 врьзка да не изядеш бан...Упнал сьм го в Плаи еврокома ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...