Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Преди хиляди години в Б52 или Амбасадор или не знам си кога :wacko: пускаха едно много здраво парче, в което се пееше нещо което звучи като Fuck Me, но всъщност през цялото време се повтаря "Funk me". Хаус беше май. :unsure:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Много моля някой ако знае или има предположение как секазва песента която пускат педи мачовете от Шампионската лига. Не песента на шампионската лига, а песента дето пускат като показват кои отбори ще играят и разникарини от предишен мач. пее се нещио от сорта "......... папапаоооооо па па пао " и е на испански май. Ако някой е знае направо ще почерпа:)

Търся една песен пускат я по БТВ "Студио шампионска лига" когато представят някой от отборите или футболист пее се нещо за МАТАДОР поне това ми се чува да повтарят постоянно Ако някой знае кой я изпълнява и как се казва ще съм му много благодарен да каже :punk

CrazyHorse said:
Много моля някой ако знае или има предположение как секазва песента която пускат педи мачовете от Шампионската лига. Не песента на шампионската лига, а песента дето пускат като показват кои отбори ще играят и разникарини от предишен мач. пее се нещио от сорта "......... папапаоооооо па па пао " и е на испански май. Ако някой е знае направо ще почерпа:)

ex-tc said:
Търся една песен пускат я по БТВ "Студио шампионска лига" когато представят някой от отборите или футболист пее се нещо за МАТАДОР поне това ми се чува да повтарят постоянно Ако някой знае кой я изпълнява и как се казва ще съм му много благодарен да каже  :punk

Питано е за тези песни хиляди пъти.. Вижте по назад в страниците, че сега ме мързи :)

Дочо said:
Преди хиляди години в Б52 или Амбасадор или не знам си кога :wacko:  пускаха едно много здраво парче, в което се пееше нещо което звучи като Fuck Me, но всъщност през цялото време се повтаря "Funk me". Хаус беше май. :unsure:

Да не е Masters Of Rhithm - La Coca (Fuck Me)

breakneck said:

Железен си. ;)

A едно време имаше една песен, много готино парче, денс. Само дето идея си нямам какво се пееше, но на клипа бяха 2 мадами, мулатки и ставаше въпрос за някаква пеперуда, зад която се появяваше златен прах. :wacko: Беше супер известна и Номер 1 навсякъде по европа, когато Ъпсурт издадоха Неделя сутринта.

CMexyBka said:
Какъв стил е?

Може да е Semisonic - Closing time случайно!

В началото на Шампионска Лига пускат едно латино - бърза, запомняща се мелодия...Що е то? :huh:

P.S. Сори, то сумати пъти е питано за тая песен :blush:

Преди време имах молба за една песен.Оказа се че тази песен е на Jean Michel Jarre - Popcorn.Преди няколко дни разбира се чух нейния вариант който пуснаха по радиото и който ме подсети а имнно Crazy Frog - Popcorn.Та някой ако търси оригинала на тази песен да знае че е на Жан Мишел Жар.Дано съм помогнал на някого :)

Не съм сигурен дали тук трябва да пиша но... Търся името на една мелодия от телефон Nokia 3210 ,тя върви с телефона още като си го купиш и е някъде след 30-тата поред. Мелодията е войнишка и май започваше нещо с "Т". Хайде който има все още такава антика да погледне името или някой друг ако се сеща да напише как се казваше .Благодаря предварително :bgrin:

jozo said:
Преди време имах молба за една песен.Оказа се че тази песен е на Jean Michel Jarre - Popcorn.Преди няколко дни разбира се чух нейния вариант който пуснаха по радиото и който ме подсети а имнно Crazy Frog - Popcorn.Та някой ако търси оригинала на тази песен да знае че е на Жан Мишел Жар.Дано съм помогнал на някого :)

Мерси пич :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...