Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся си една песничка техно на някакав си Дарк ама dj ли е какав е и аз не знам по някое време на песента се чува пъшкане ако някой знаи някаква такава песен да свирка :P

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Май е това второто на Vanguarde , a aко не ставам нахален и едно линкче или да хода в рекуеста :)

Търся цяла група, но не знам как точно се пише и за това реших да питам тук. Значи групата е турска и май се казва "Ачо Тайфа" или нещо подобно. Всичките музиканти в групата са виртуози, а басиста е направо извънземен. Свирят в етно стил, но не някви мазни кючеци. Уникална музика! Някой ако знае къде мога да ги намеря да пише - ще съм му благодарен!

Никой ли не се сеща? Много спешно ми трябва! :(

Никой ли не се сеща? Много спешно ми трябва! :(

Съдейки по скромните ми познания по турски би трябвало да се пише Aco Tayfa. М/у другото "C"-то е от ония с малката опашчица. Много често се среща във френски и турски ;) Успех

Май е това второто на Vanguarde , a aко не ставам нахален и едно линкче или да хода в рекуеста :)

линк не мога да ти дам, но ако влизаш в дц++ драсни едно ЛС и ще ти я шерна ;)

Търся една песен....Мяза малко на mia mao minha gente на Electro bLues.Пее мадама някфа и се пее нещо от сорта "семпрееее" .Във въпросната песна се чува и пиано.Тенкс предварително

П.С. Неска я пуснаха в Party Place

П.с.2 Съжелявам за излишния пост.Прочетох няколко страници назад и я открих

Tърся едно парче, което започваше с фразата: "Check your body". Парчето е много известно и се играе брейк на него.

Freestylers - Shake your body

Това ли е?

He

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...