Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

mi zna4i tarsq edna pesen s brazilski ritmi nqkva super melodi4na e i mislq 4e ne se pee v neq ni6to no e super iz4istena takava i nqkvi super qki instrumenti svirqt

(mnogo tapo obqsnenie ma pesenta e mnogo qka i ne znam kak da q namerq) 4uh q v na4aloto na lqtnata vakanciq ot edna minava6ta pokraimen kola zatova mislq 4e ne e mnogo stara

ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu mnogo mnogo mnogo blagodaren

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  Nino said:
mi zna4i tarsq edna pesen s brazilski ritmi nqkva super melodi4na e i mislq 4e ne se pee v neq ni6to no e super iz4istena takava i nqkvi super qki instrumenti svirqt

(mnogo tapo obqsnenie ma pesenta e mnogo qka i ne znam kak da q namerq) 4uh q v na4aloto na lqtnata vakanciq ot edna minava6ta pokraimen kola zatova mislq 4e ne e mnogo stara

ako nqkoi moje da pomogne 6te sam mu mnogo mnogo mnogo blagodaren

Пробвай със Tribal Crew - Miami beats или Tribal Crew - Tribal beats

BAH said:
tarsq taq pesen znam 4e e na ekstra nina v nee se pee tova:

jivakat ska4a rqzko ska4a vsedo e lqtno vreme...... izkarqme ti i az s temperatyra ot strast..... vseki pat ti hladen kato led hladen si....

Ekstra Nina - Температура. С нея участваше на Евровизия в предварителните кръгове.

Случайно някой да знае линк за всички песни от soundtrack-a на Dawson's Creek?

EDIT: Nino, ся освен аз да кажа... "абе слушах една супер яка песен, майна, чух я от един пич, дето си я подсвиркваше...аре ако може някой да ми даде направо линк да си я сваля! А, замалко да забравя мелодията е една такава - тата-рата-та-тара"

A тази песен на Ивана в мп3 ?

Аз търся една песен, в която се пее нещо:"Дърта курва". Само това съм запомнил. Много брутално маане е. Мисля, че е на Орк. Миш-маш, но не съм сигурен. Ако някой се сеща това дърта курва от къде е да пише.

N00KiE said:
Оркестър Миш-маш - Калугерско право хоро

He

Дочо said:
A тази песен на Ивана в мп3 ?

Аз търся една песен, в която се пее нещо:"Дърта курва". Само това съм запомнил. Много брутално маане е. Мисля, че е на Орк. Миш-маш, но не съм сигурен. Ако някой се сеща това дърта курва от къде е да пише.

Оркестър Миш-маш - Калугерско право хоро

Здравейте хора, в момвнта по ТМФ пускат една много яка песен с един един брадат и рапър в един бар с момичета и после рапара влиза в един асансьор с една и тая почва да му прави свирки.

Ако може да ми кажете как се казва тази песен и по възможност от каде да си я сваля.Дано да сте се сетили.

Благодаря ви предварително... :P

както винаги

@BAH не се обиждай ама Карамел мирише и колкото и ремонти да му правят си остава баня и както се пее в една гнусна песен и за жалост в случея добра за момента "... Ох! Баня. Ох! Кеф...Селската баня голям Кеф..."

биуууу..... :sick

Zna4i tarsq edna pesen 4yvase v edna reklama po ritmoto a i v karamel q pusnaha v sabota ne e na balgarski i malko na ku4ek otiva taq pesen kazaha mi 4e moje da e na sofi marinova no ne sam sigyren dali pesenta e neina

Onorin said:
Здрасти хора! Искам да питам дали знаете група, която прави подобна музика на тази на Уикеда?

Примерно "Обратен ефект".....

Pyro-maniac said:
Tursq si az edno par4e stil jazz... Ponqkoga go hva6tam po nqkoe i drugo radio take 4e mai e izvestno... Pripeva e edno povtarq6to se "In Harlem...In Harlem..."

Ako nqkoi se se6ta za kakvo govorq link ne mi trqbva...samo zaglavieto i izpulnitelq.

Песента се казва точно " In Harlem". Очаквай едит за изпълнителя, че ми изскочи в момента.....

E, леко ме изпревариха с отговора............ :punk :punk

Pyro-maniac said:
Tursq si az edno par4e stil jazz... Ponqkoga go hva6tam po nqkoe i drugo radio take 4e mai e izvestno... Pripeva e edno povtarq6to se "In Harlem...In Harlem..."

Ako nqkoi se se6ta za kakvo govorq link ne mi trqbva...samo zaglavieto i izpulnitelq.

Пробвай с Touch And Go - Tango In Harlem

sincity said:
Примерно "Обратен ефект".....

Песента се казва точно " In Harlem". Очаквай едит за изпълнителя, че ми изскочи в момента.....

Touch & Go - Tango In Harlem ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...