Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  Thief said:
Песента от рекламата на загорка голд ? :)

I Monster - Daydream in Blue ;)

Аз търся една песен която я пускаха от време на време по дискотеките тя е между техно и денс в нея се пее на испански но незнам кво точно се пее аз чувам-Amorees de siempre mi amor и после продължава музиката и много ме кефи тая песен,набила ми се е в главата.Ако някои знае песента моля да ми я каже благодаря много.

fidelcastro said:
Аз търся една песен която я пускаха от време на време по дискотеките тя е между техно и денс в нея се пее на испански но незнам кво точно се пее аз чувам-Amorees de siempre mi amor и после продължава музиката и много ме кефи тая песен,набила ми се е в главата.Ако някои знае песента моля да ми я каже благодаря много.

David Vendetta feat. Akram - Unidos para la musica ........евентуално.

toti_barabata said:
Аз търся едно ретро парче, пееше се нещо come alone come alone with me come alone and you will see what is like to be free, но е възможно това да не са точните думи, но беше нещо такова

Titiyo - Come Along ;)

абе търся една стара гръцка песен,страшно известна мелодия,като закриваха олимпиадата в гърция я пееха няколко от от техните известни певци.доста забиваща се в главата мелодия има, също има и английска версия,която е кавър,и беше хит преди няколко години,даже и клип имаше. за клипа ако не се лъжа ,имаше едни моменти до някав басейн,ама може да се бъркам. та помогнете :) ако можете и заглавията на двете песни дайте

разбрах заглавието на гръцката версия - Ta Paidia tou Peiraia

остава и на английският кавър

айде ся..

днес към 14 ч си припомних една песен по радио мила голд

звучеше ми кат няква метъл балада

в текста се пееше провлачено in my heart in my soul

коя е песента? :)

намерих я, хе: Helloween - A Tale That Wasn't Right :P

LuDaTa_BaBy said:
a be ima edna pesen srabska deto q pee edno 7 godi6no hlape balada e mn qka nqkoi se6ta li se kak se kazva ? :confused

offtopic:

Туй кат го прочетох и се сетих за това...

Brujeria - Brujerizmo :punk :D

Здравейте , от много време търся песничката от рекламата на Koka Kola , но не мога да е намеря моляви дайте една ръка .................

LuDaTa_BaBy said:
a be ima edna pesen srabska deto q pee edno 7 godi6no hlape balada e mn qka nqkoi se6ta li se kak se kazva ? :confused

Malkiq 6aban - ...........

no ne se se6taaaaaaaaam kak se kazva6e pesni4kata .

До колкото разбрах тази песен се изпълнява от Obrafour, но почти никаква информация друга не намерих.Може песента да е правена специално за рекламата, но може и да не е така.

Joro Filipov said:
Благодаря за темата!

Как се казва и кой изпълнява песента от рекламата на Загорка Голд?

Ако се върнеш 1 страница назад нищо нямаше да ти струва нали? :) Ама все пак айде за последно I monster-Day Dream

"Господи не позволявай на майките ни да просят , майките светици са за нас", "просеше хорската любов"

Това са части от песен, който немога да намерия. Ако някой я знае, нака да каже. Благодаря ви предварително.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...