Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся едно малко старичко техно-пее се: And dance with the Devil :devil

D-Devils - 6th Gate :)

преди време по Fox Life въртяха реклама на Малкълм, дето звучеше една песен на ABBA ?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Ето откъс от песента Click - 44 Kb е откъса

Стила е като house/dance Пее се нещо като "I'vo got a name/pain in my life/heart/night for/before you" :)

май е по-добре да се чуе откъса!

Благодаря предварително !!! :)

Търся една песен дет се пее:Stop the run ,can't stop the runShake your paranoya или нещо такова:)10кс

Apollo 440 - Stop the rock :music

Tursq edna pesen-v na4aloto po4va s edin saksofon!Pesenta e retro i puskat po retro partita.Pee se ne6to ot sorta na -So happy........ ne6to si So easy!

Mai vi zatrudnqvam dosta ama e retro i e mnogo izvestna-Blagodarq predvaritelno! :unsure:

Tursq edna pesen-v na4aloto po4va s edin saksofon!Pesenta e retro i puskat po retro partita.Pee se ne6to ot sorta na -So happy........ ne6to si So easy!

Mai vi zatrudnqvam dosta ama e retro i e mnogo izvestna-Blagodarq predvaritelno! :unsure:

Може би е Tad Robbinson - Party Children

Undercover - Baker street ;)

Има една нова песен на sonique...Мисля,че я пускаха на рекламата на мин.вода Банкя.Та ако може да ми кажете как се казва.10x

Sonique-Sleezy мисля,че е тази ;)

Ето откъс от песента Click - 44 Kb е откъса

Стила е като house/dance Пее се нещо като "I'vo got a name/pain in my life/heart/night for/before you" :)

май е по-добре да се чуе откъса!

Благодаря предварително !!! :)

Тази песен е уникална! Постоянно я въртят по барове и дискотеки и много искам да я имам, затова вече сме двама тези които молим за помощ:)

Благодаря Ви предварително!

Има една нова песен на sonique...Мисля,че я пускаха на рекламата на мин.вода Банкя.Та ако може да ми кажете как се казва.10x

Sonique-Alive ;)

Тази песен е уникална! Постоянно я въртят по барове и дискотеки и много искам да я имам, затова вече сме двама тези които молим за помощ:)

до колкото чух от откъса мисля, че е Moth feat. Engeline - Jade. Песента наистина е уникална :punk B) :P

Това е твойто парче-имам го от 6 месеца :D DJ PACHO B & DJ LIGHT @ PLANET CLUB PLOVDIV - SUMMER SESSION track2 enjoy!

Значи песента е горе-долу на 6-7 месеца ,но я въртят по ситито и в Слънчев бряг по дискотеките лятото. В стил денс - техно ... стила е нещо от сорта на Outwork - Electro ... забързан е ритъма

Заглавието беше "..... man" и пее жена (може и да са няколко) на припева.

Много неясно обяснение,но нищо не им се разбира к'во пеят иначе щях да си я намеря сам :)

Помагайте :)

Търся една песен, засъжаление нз почти нищо за нея. Обаче е подобна на Dolly song, пак със някакви дестки ( трудно ми е да ги определя) гласчета. Слушал съм я по заведения и просто не мога да я намера.

Значи песента е горе-долу на 6-7 месеца ,но я въртят по ситито и в Слънчев бряг по дискотеките лятото. В стил денс - техно ... стила е нещо от сорта на Outwork - Electro ... забързан е ритъма

Заглавието беше "..... man" и пее жена (може и да са няколко) на припева.

Много неясно обяснение,но нищо не им се разбира к'во пеят иначе щях да си я намеря сам :)

Помагайте :)

Till West & Dj Delicious - Same Man (Original Mix) ? :rolleyes:

търся The Jungle Out there na Randy Newman ако може линк и песента с която излиза дегерацията Х за нея можете да ми кажете само как се кава

Rage Against The Machine - Degeneration X В локала е има.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...