Jump to content
BulForum.com

Катастрофи

бат Ицо

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
http://www.bg.carsforall.net/index18.htm

Не са авторски ама ся яки ;)

Едит: линка не е директен, отстрани вляво има линк Катастрофи

Kакато сам каза темата е за авторски снимки или поне да бяха от БГ а те изобщо не са и от тук :)

http://www.bg.carsforall.net/index18.htm

Не са авторски ама ся яки ;)

Едит: линка не е директен, отстрани вляво има линк Катастрофи

Oле оле. сърцето ме заболя. вижте само за какви коли става въпрос в тия снимки. има 2 Ламборджинита.

Вече направо се хващам за главата.Как карат тея хора ми е необяснимо.Айде да си невнимателен-добре,но поне да се напъват като карат да не блеят като овци.Ето и вчера катастрофата в тунела под пощата-заради някакъв пикльо,който се е правил на Фитипалди,ква беля стана.

Много гадна работа, тея хора не внимават ли поне малко??? :confused

@Стар нет , браво за снимките , ти наистина слагаш най-много снимки в тази тема.

@Велвет ундърграунд, за оная катасртофа с моториста ли говориш?Аз чух че баш той оживял, а други 2-ма там на място умряли.

Вече направо се хващам за главата.Как карат тея хора ми е необяснимо.Айде да си невнимателен-добре,но поне да се напъват като карат да не блеят като овци.Ето и вчера катастрофата в тунела под пощата-заради някакъв пикльо,който се е правил на Фитипалди,ква беля стана.

Някои няма ли снимки от катастрофата?Щото бая хора снимаха с телефоните!

Аз даже незнам какво е станало. я разкажете...

Ами лека кола (мисля че БМВ) е катастрофирала с мотор и е станала много тежка катастрофа, дежурната болница е била Окръжна , ама са закарали и за хирургиите чак , щото в Окръжна има само ч екип.Не съм бил там ,ама ми разпраят.Някой който е бил да разкаже , плз. :bgrin:

Едит:

Сега гледах новините и положението стои по друг начин , значи двама младежи на по 19 години с ауди тт са се движили с около 150 км/ч и оттам катастрофира още един автомибил и моторист на 62 години.

И аз се чудя снощи защо е затворен доло пътя а то за какво било!! :sick Ако знаех че е за това можех да направя снимки !!

http://www.plovdiv24.com/news/8809.html

http://www.dir.bg/LISTS/DNESNEW_DIR_MIDDLE...news_718176.php

След като прочетох двата купа от журналистически помии, за 3-те изречения на двете статии възникнаха доста въпроси:

- на 19 или на 22 години е бил младежа

- със 150 или с 250 км/ч е карал

- пил ли е алкохол или само една биричка

- кръвна проба ли са правили, или е духал на път за болницата

- жената жива ли е или починала

- моториста починал ли е на път за болницата или в болницата

Но на кой му пука, това е бЪЛГАРИЯ! В Канада за каране със 70км/ч в жилищна зона с разрешено 50км/ч глобата е 250 долара + половината ти точки, тук е 5лв почерпка за бира в най-тежкия случай!

Да ви @ба катаджиите, управляващите, и не на последно място тъпите драскачи! :ph34r:

Вчера пък по новините казаха друго , че Ровера първо удря мотопедиста , след което излиза в другото платно и се удря челно в Аудито :confused :huh: :D Незнам кое е по-вярно ама ..... :punk :sayjin :D

Вчера пък по новините казаха друго , че Ровера първо удря мотопедиста , след което излиза в другото платно и се удря челно в Аудито  :confused   :huh:   :D  Незнам кое е по-вярно ама .....  :punk  :sayjin  :D

palni gluposti.""sastezatelq"" s audito e idval ot "sveta petka" i kato palen maloumnik vliza v tunela sas nad 100 i prosto izhvar4a v nasre6tnoto platno,ako ne e bil rovera 6tqha da go sabirat sas 6patola po nasre6tbata stena na tunela.

mini i vij,o6te si ima sledi ot udara

Жалкото е,че заради някакви малоумници,които си мислят,че шофирането е детска игра,си отиват и невинни хора.Преди час засякох още една катастрофа на Лаута-една кола се беше боднала в храстите на тротоара,но бързах много/кофти е да ти се пикае/ и нямаше как да спра да снимам.

Може вече да са я махнали,към 10/когато минах/ паякът вече беше там,за да я изкарва

palni gluposti.""sastezatelq"" s audito e idval ot "sveta petka" i kato palen maloumnik vliza v tunela sas nad 100 i prosto izhvar4a v nasre6tnoto platno,ako ne e bil rovera 6tqha da go sabirat sas 6patola po nasre6tbata stena na tunela.

Може незнам ..... не съм бил там .... просто така чух-разбрах :D

Жалкото е,че заради някакви малоумници,които си мислят,че шофирането е детска игра,си отиват и невинни хора.Преди час засякох още една катастрофа на Лаута-една кола се беше боднала в храстите на тротоара,но бързах много/кофти е да ти се пикае/ и нямаше как да спра да снимам.

хахаха, стига бе, аз там ходя да тичам :blink:

100% е карал с над 150кмч, щото аз съм го взимал със 100-тина тоя завой без проблеми :rolleyes: Явно аудито е имало проблеми с traction control-a B) Таксиджите вечерта няма да ви казвам как го секат тоя завой от дясно в ляво платно като карат някой от палмите към папараци :bgrin:

6te6e da mi pobelee kosata kogato gi vidqh.Pri4inata e qsna-Audito estestveno i "opitniq" 6ofior...Mene me blusnaha to4no edin 4as predi tova...i pri men be6e 19 godi6en "opiten" 6ofior...

Az redovno minavam prez 6ibaniq podlez i smeq da kaja,4e toi sam po sebe si e opasen-imenno tam,kadeto se sabirat dvete lenti,i kogato otsre6tniq 6ofior ikonomisva ot farovete e o6te po-kriminalno...markirovkata iz4ezna....a kolko katastrofi ima to4no zaradi toq zavoi :(

Po nqkakva slu4ainost bqh nablizo i po edno vreme se 4u mo6ten grum,kato ot bomba..doidoha 5 lineiki,i az kato mazohist sleznah da vidq kakvo stava i ostanah 6okirana...tupite lamarini se bqha spleskali totalno...pojarnikarite rqzaha Rovera okolo polovin 4as...vsi4ko okolo kolite be6e s kruv...vidqh samo kak iznasqha 19 godi6niq mai4in sin...doidoha ne4ii roditeli (na edin ot dvamata 19 god).Dori 4engetata se hvanaha za glavite-gnusna kartinka!

ZATOVA,KOLEGI 6OFIORI-SLAGAITE KOLAN4ETATA (ne se sramuvaite),PUSKAITE SVETLINITE (ne gi jalete,4e teq 6ibani tarataiki 6te ni nadjiveqt) i karaite bavni4ko i vnimatelno......................................................................

...............................

ZA6TOTO KARAIKI BURZO,6TE STIGNETE PO-BURZO EDINSTVENO DO GROBI6TATA!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...