Jump to content
BulForum.com

За змиорките, бутането и изнервящите номера на пътя

jozo

Recommended Posts

Да ама на мен никой нямаше да ми съчуства, че съм натрошен, или че недай си боже някой е загинал или пък да поеме материалните загуби на 2-те лица, защото някой си мисли, че е хванал господ за шлифера като има Ауди.

Хей такава беше колата завинаги ще помня смотаните му светлини ....

audi_allroad_quattro_concept_2005_002.jpg

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Жоре,не е важно да му помниш стоповете.

Важното е ,че сте се разминали невредими.

Преди 2 години при подобна ситуация ни натресоха с татко,но тогава нямаше и изход.Нито навиване на кормилото,нито АБС помогна.И познай къф ни удари-турчин с Ауди.

С риск форумните светии да ме насметете , няма начин да не се похвяла как малко по-рано тази вечер щях да направя верижна катастрофа с минимум 4ри коли , по простата причина че не ми се разкарваше до гарата и поради липсата на насрещно движение реших да направя обратен тук . Та понеже говорих по телефона , малко понабих спирачки и 3-4 коли зад мен спряха на по една педя разтояние една от друга . Чуха се клаксони . Следващият път ще го направя без спирачка и мигач , за да ги изненадам и да няма ексцесии ... :ph34r:

Голфаджийската чест е защитена ! :lol:

jozo said:
Да ама на мен никой нямаше да ми съчуства, че съм натрошен, или че недай си боже някой е загинал или пък да поеме материалните загуби на 2-те лица, защото някой си мисли, че е хванал господ за шлифера като има Ауди.

Не се плаши при такава скорост освен смачкани ламарини нищо друго нямаше да стане. Не знам каско имаш ли но с него поне за такива случки не се притесняваш и при това положение като виждаш какво става можеше нарочно "да спреш" в аудито че да му стане хубаво и на него...

djadomraz said:
Не се плаши при такава скорост освен смачкани ламарини нищо друго нямаше да стане. Не знам каско имаш ли но с него поне за такива случки не се притесняваш и при това положение като виждаш какво става можеше нарочно "да спреш" в аудито че да му стане хубаво и на него...

Ми то хубаво ама аз като съм зад него мен ще ме изкарат виновен, че не съм спазвал дистанция.Това че той е сърфирал никой няма да го отчете.Друг е въпросът, че неговата задна врата сигурно струва колкото моята цяла кола и щеше много да го заболи :devil :lol:

pazu said:
Голфаджийската чест е защитена ! :lol:

Майна, търсиш си белята зорлен а нали знаеш че кой каквото търси намира... някой път някой няма да успее да спре или просто ще се окаже леко разсеян човъркайки радиото примерно и ще спре в теб без спирачен път. Нали се сещаш от твоя Голф какво ще остане ако някой те хакне странично с 40км/час?

jozo, страничен удар на човек пред теб си е чиста проба засичане. А ляв завой от дясна лента си е за взимане на книжка...

djadomraz said:
jozo, страничен удар на човек пред теб си е чиста проба засичане. А ляв завой от дясна лента си е за взимане на книжка...

Нямаше как да помисля, че пред мен ще изкочи с ряз някой, който е решил, че минава....Както казах по-напред поне след като подминах Аудито единствено, което мислих че се удрям.

Ами честно казано разправиите щяха да са много.Хич нямаше да се учудя както сме подкупни в нашата мила родина пак аз да излезна виновен...

П.П.Поне бях чист пред съвеста си, че не бях пил нищо.Както някой вика 1 бира нищо, ама после с 1 бира квото и да стане с 2-та крака виновен...

pazu said:
Ми да става ... да няма да седна да рева за ламарини я :)

Е много ясно.Само и да стане най-важно е всички да са живи и здрави.

pazu said:

Преди 20 години съм се удрял челно с 50 км/ч., а преди 10 г. друга кола ме удари странично пак с 50 км/ч., след което се наложи да изхвърля колата си на вторични суровини. И двата пъти бях без въздушни възглавници, както си и ти с голфа. Така че не ти го пожелавам това преживяване, защото си е почти на късмет как и в какво състояние (и дали изобщо) ще се измъкнеш от цялата ситуация. :ph34r:

pazu said:

Ламарините майната им,живота ти е скъп пич.Не се знае на Трабант или на Tuareg/Antara/X5 или квото и да било от тоя сорт ще попаднеш.

sek800 said:
Ламарините майната им,живота ти е скъп пич.Не се знае на Трабант или на Tuareg/Antara/X5 или квото и да било от тоя сорт ще попаднеш.

Дам , а колко от последните 3 изброени карат с по 50 км/ч ? Доста от тях спокойно си карат с по 70-80 из града . Да видим с такава скорост ако те хакнат каква песен ще запееш приятелю pazu .

Какво могат да ми сторят ако слезна от колата и нарежа 2 от гумите на някой мухльо ? Имам предвид като наказателна отговорност , защото за трошене на ръцете/главата има и странични фактори .

jozo от всички участници точно ти си с най-малка вина даже да те шибне оня който завива, пораженията няма как да са големи но ламарините наистина грозно ще се огънат докато вътре само ще ви раздруса и все пак няма да е приятно... между другото аз харесвам ауди ама ми лягаше дебело но всичко зависи от шофьора, на мен малко хора аудита са ми правили впечатление да карат кофти, в пъти повече са тези с BMW примерно и интересно обаче почти нито един човек с тойота не ми е правил впечатление да кара кофти :bgrin:

pazu, странично с 40-50км ако те шибнат при нулевата защита на голфа нито ще остане нещо от него нито на теб ще ти хареса повярвай ми..

UzITo said:
Какво могат да ми сторят ако слезна от колата и нарежа 2 от гумите на някой мухльо ? Имам предвид като наказателна отговорност , защото за трошене на ръцете/главата има и странични фактори .

А смяташ ли че той ще стои спокойно докато ти му ги режеш?

PS: chistacha, мен пък повече номера са ми правили разни шматки с Fiat Brava главно от женски пол не че голфаджиите са пропускали но първо ги виждам отдалече и съм подготвен и 2ро са предвидими какво може да свършат докато тези с Brava са тотално непредвидими и са правили какви ли не неадекватни неща вкл. такива лишени от смисъл просто защото и те не знаят какво искат още по-малко защо... иначе лоши шофьори има с всички марки и модели автомобили без изключение както и добри шофьори просто джигитите предпочитат няколко конкретни :)

Бързо, бързо ще те привикат в районното стига да е има очевидци( или ако си намери мними ) или ако те е заснела охранителна техника като си ги пукал.Инак...нищо ;)

Жоре, пали бате по една свещичка за всички шофьори дет се сетиш, че наистина по пътищата си е ебало майката... :ph34r:

Всеки шофьор с поне малко стаж е изпадал в такива ситуации. ;) Радвам се че сте останали невредими и двамата и че въобще не е имало други проблеми, освен шока.

И аз се кръстих преди 2 месеца и то от голфаджия, точно тарикат като pazu :sayjin щото мина на червено и в последствие на една педя от предната ми броня.

Преди седмица, ПАК :ghost голфаджия изпреварваше на моста на герджика БЕЗ никаква видимост, а аз спокойно си качвах наклона с 30 км/ч. Разминахме се на една педя. :sick:

И още много такива ситуации със скромния ми стаж от 1 година... :ghost :ghost

Кофтито е Жоре, че колкото и да си пожелаваме да не изпадаме в такива ситуации, просто всички знаем, че утре като излезем да караме, ще е същата битка... :wacko:

А колкото до pazu - нямам коментар, честно. И ако това е нещо с което да се хвалиш - евала. Следващият път, като правиш така, ако тоя зад теб и той говори по телефона, ела тогава да се хвалиш във форума... :pirate

chistacha said:
А колкото до pazu - нямам коментар, честно. И ако това е нещо с което да се хвалиш - евала. Следващият път, като правиш така, ако тоя зад теб и той да говори по телефона, ела тогава да се хвалиш във форума... :pirate

Все си мисля, че ако този зад него се случи да е стара ГАЗ-ка натоварена с три тона камъни (не, че го пожелавам) май няма да има възможност да се хвали във форума, ама той си знае. В нормалните държави на такива като пазу или им прибират книжките за неопределено време, или в най-добрия случай годишната застраховка за таралясник му става колкото дядомраз е платил за неговата тойота. :lol:

Godfather said:
или в най-добрия случай годишната застраховка за таралясник му става колкото дядомраз е платил за неговата тойота. :lol:

Нищо по-сериозно няма от това някой да ти бръкне в джоба и то по-надълбоко и от скромния си опит съм се убедил 1000% че хората единствено от това разбират. А законите се спазват само ако има кой да следи за това и раздава адекватни "награди" на печелившите а не да му оставиш 10-20лв да се почерпи и да минеш метър - както имам един познат с "фонд глоби" и приготвени 20тачки в единия джоб

Извинявам се, че в тази тема ще го пиша ама все пак е свързано...

Като имат проблем всички с "младите шофьори" защо просто не направят глобите за тях да са в 2-ен размер.Същото да важи и за всеки с повече от 3 провинения в една календарна година?!?!?!?Мен много логично ми се види.Като те налепят яко с двойни глобички и накрая парички за газ няма да имаш.Още повече, след 3-то провинение според мен - ако вече не са ти взели всички точки от талона -, то размера на глобата да ти е 3-ен или доброволно да се откажеш от книжката си за поне 3 месеца.

На мен това ми изглежда крайно добро решение.

pazu said:
Удивително е какво правите , човек само като ви хвърли въдицата :D

Пазу, още си малък да разбереш, че тези неща не са отправени към палячовските ти номера, а по-скоро към масата малоумни същества, с чието поведение се опитваш да си правиш нелепа гаргара. Време е да изпуснеш малко въздух. :lol:

DON_CHEFO said:
Аз па за пореден път се заблявам по мадама по съблекло майна. Еми не се издържа вече. Слаб ми е ангела :lol: :lol:

Ееее...че аз това го правя откак имам книжка.... :devil ....чакам кога ще се нацеля някъде, докато съм си обърнал главата в другата посока. :bgrin:

host said:
Извинявам се, че в тази тема ще го пиша ама все пак е свързано...

Като имат проблем всички с "младите шофьори" защо просто не направят глобите за тях да са в 2-ен размер.Същото да важи и за всеки с повече от 3 провинения в една календарна година?!?!?!?Мен много логично ми се види.Като те налепят яко с двойни глобички и накрая парички за газ няма да имаш.Още повече, след 3-то провинение според мен - ако вече не са ти взели всички точки от талона -, то размера на глобата да ти е 3-ен или доброволно да се откажеш от книжката си за поне 3 месеца.

На мен това ми изглежда крайно добро решение.

Възможно най-правилното решение което може да се направи за да се намалят и Птп -тата и тарикатите.В Англия с непоносимите глоби успяха да се справят донякъде с Нарушенията на пътя и Футболното хулиганство,ама при нас няма кой да се сети ;)

djadomraz said:
А смяташ ли че той ще стои спокойно докато ти му ги режеш?

Не но бягам бързо :lol: Много се дразня като трябва да заобикалям коли спрели на пешеходна пътека така , че и муха да не може да прелети направо откачам . Както и тези индивиди , които спират посредата на светофар . Има си обозначение , но това за тях не важи . Затова питах какво ще стане .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...