Veno Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Дайте снимки или опишете системките си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ем аз имам ето това ... много съм доволен ... закачил съм го за пц-то и бръмчи яко :П http://www.denon-bg.com/articledetails.php?ArticleID=168 твоя денон като го гледам бая издут ми се вижда ... и сега като го погледнах ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Аз имам руски усилвател и предусилвател Естония http://www.rw6ase.narod.ru/ej/estonija/esnonija010upum.html с тези двата радиатора дето ги гледате на лявате снимка може да блъска на макс ( даже и не криви на макс ) денонощно, стига да има кой да го изтърпи ... 4 по 50 вата реални е а за тези денони 75 вата на тези малки колонки ?! ... а усилвателя тежи близо 15 килограма смятайте ква сила е при това руска ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Кой кво Hi-Fi има вкъщи ? явно си търсиш ав ресивър с хдми, ма хармъна по спецификация има само нтсц. аз бих заложил на малко по евтин ресивър и по добро стерео (~7-35Hz ) и качествени задни колони (~50Hz) мисля си че калин не би ти отказал да пиете кафе ps: откривам известна прилика с аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 Ресийвър си взех вече, кой Калин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Creative Inspire T7900+Creative SoundBlaster X-Fi XtremeAudio Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Аз лично филми и музика слушам на компютъра, затова : Creative Gigaworks ProGamer G500 и Creative X-fi Extreme Music Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 http://www.jarcomputers.com/l_en/?m=7&i=1428 За момента с вградената саунд карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 използвам този SubWoofer, в комбинация със сателитите на по-малък Microlab и съм много доволен звуковата ми карта е C-Media , какво да се прави незнаех че са зле, но за сега дрънка добре, по натам ако падне може да го закича и с Creative-че , да видим какво ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Малко поостаряла техника, но все още върши превъзходна работа. Стига филма да е HD-рип с 1,5Мbps audio Общо взето торба с боклуци. пп Колоните са на 5 години. Едни от първите по модели, като изключим Креатив и Лоджитек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Лоджитек Х-540@Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 http://www.ozaki.com.tw/global/en/products...nment&pID=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 а бе, от бая време ме "тормози" въпроса - голяма ли е разликата между вграданата карта на дъното и да речем най-ниския клас на creative - Audigy SE ... винаги когато се реша да си взема отделна звукова карта, все нещо ме разубеждава иначе аз съм с logitech x-230 и съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Напоследък не залагам на десктоп аудиосистеми поради простата причина, че трябва да ги слушам само на слушалки. А колкото и да са перфектни, слушалките не могат да доставят пълно удоволствие. Затова се концентрирах върху аудиосистемата си в автомобила - 6CD/MP3 650W на Rockford Fosgate с 9 озвучителни тела, включително този събуфър в багажника: Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 PRIVILEG A-9501 5.1 Home Theatre Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Pioneer 2x90W + Jamo 2x100W Не ми се търсят снимки... Никога не съм разбирал хората, които слушат музика на 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 2 х Pioneer CS - 7070 1 x Jamo D 5 CEN + 2 колони от предната система които са ми неизвестни Всичкото това се връзва към едно много симпатично усилвателче SONY STR-DA1200ES и магията се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Бах мааму хора, какви пари сте давали за тия аудио системи! Аз слушам музика и играя на два Респрома. Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Бах мааму хора, какви пари сте давали за тия аудио системи! Аз слушам музика и играя на два Респрома. И аз съм така , но в скоро време очаквам ъпгрейд към нещо доста по-качествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Ми тук явно пишат повечето хората които слушат или с 5.1, или с нещо по-скъпо, останалите кво да се фалят.. Аз съм с Creative Live! 24 bit 5.1 и вграденото аудио SoundMax HD Audio, като второто е общо взето рядко се ползва за филми или когато креатива е зает с музика. И слушам или с слушалки, или с една уредба kenwood 2х100 bass-reflex, която яко дъни на ниските (63 и надолу са ми любимите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 С Creative SBS580 5.1 съм в момента и са към компа!Общо взето съм доволен!Друго хубаво им е ,че вадят добре ниските честоти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xriddikx Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 http://www.pcwarehouse.com.au/product_info...oducts_id/14936 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filiu Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 хора не еярваите на фалшивите ватове.Надали повечето от вас са чували дори 2x100 реални.Малките комп.системки имат не пожеяе от 5-10 вата на колонка и към 20-40 буфер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Това ми е уредбичката, 2х35 вата, захранва ми баса, двунамотков 12 инчов китаец, 40 вата. Малко ми липсват средите и високите, но пък тях ги компенсирам с това. Звуковата карта си ми е вградената, 5.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.