Jump to content
BulForum.com

Форумни картинг състезания

zlobil

Recommended Posts

• Replies 796
  • Created
  • Last Reply

Надали ще намериш някой в последния момент....иначе в зависимост от няколко неща и ангажименти...и ако не завали, следобяда може и да ми се освободи малко време... ;)

zlobil said:
тва тоя филм дет ви сипнах на всичките да хапнете ли е ?

Да бе, онова същото...дето ме мина на прибиращата обиколка след като вече бяхме финиширали. :laughing:

djadomraz said:
...ако се постопли малко че какъвто е студ днес аз нямам никакво желание да си подавам носа навън освен ако не е абсолютно належащо...

Студено ли е било? Аз не съм излизал няколко дена от къщи и съм забравил какъв е климатът извън стаята ми, но ако наистина е клинч...ще си променя намеренията за каране, че миналата зима вече измръзнах веднъж на едно състезание... :sick

То в интерес на истината аз само в последния момент бих могъл да кажа дали идвам или не, но през седмицата просто няма шанс. Вижте уикенда ако се постопли малко че какъвто е студ днес аз нямам никакво желание да си подавам носа навън освен ако не е абсолютно належащо...

Midex said:
А на chistacha лично аз му разреших още преди няколко дена да пише само с главни букви, когато реши да споменава нещо, свързано с ЕК. :woot

Спокойно можеш да ми сложиш 20%, с тях, без тях. Просто после някой да не каже пак, че един е толериран, а друг го "е*ат" яко. За мен не никъв проблем, но може да си спестиш разправии с други хора.

Аз викам за събота да се направи нещо АКО времето позволява. Днес нямам как да мръдна от къщи. Иначе с удоволствие ще се включа, макар че имам много сериозни болки в дясното рамо. Пак бая дълга пауза се оформи и трябва да се вземат мерки по въпроса :laughing:

• 3 weeks later...

Нормално ли е разликата във времената ми с 200сс и 270сс да е 14 секунди :blink:? В завоите отпускате ли газта или винаги е натисната до долу?

аз не отпускам нито на 270 нито на 200 тежък съм те и без тва не вървят и като пусна газта и оставам някъде назад

zlobil said:
аз не отпускам нито на 270 нито на 200 тежък съм те и без тва не вървят и като пусна газта и оставам някъде назад

Ами уж и аз съм тежък, но доста занасят при по - рязък завой. Може би защото е студено и това оказва по - голямо влияние отколкото си мисля.

Да когато е студено поднасят доста повече от лятото примерно .

Аз тая зима така и не съм карал щото никой не ми се връзва на акъла да караме и на всеки му било студено ала бала :(

zlobil said:
Да когато е студено поднасят доста повече от лятото примерно .

Аз тая зима така и не съм карал щото никой не ми се връзва на акъла да караме и на всеки му било студено ала бала :(

Аз точно 2 дена съм карал тази зима. То това са ми и първите 2 дена в които карам картинг изобщо. Навъртях 54 обиколки за това време :bgrin:. Нямам лукса да си подбирам в какво време да карам.

zlobil said:

Не може да не отпускаш никъде защото ако занесе губиш повече време отколкото ако беше отпуснал или дори натиснал спирачката леко...

netrootbg said:
Нормално ли е разликата във времената ми с 200сс и 270сс да е 14 секунди :blink:? В завоите отпускате ли газта или винаги е натисната до долу?

При мен в началото със 270-ците вадех по-кофти време от това с малките, после успях да изкарам с около 5 сек по-добро време и дотам...

djadomraz said:
При мен в началото със 270-ците вадех по-кофти време от това с малките, после успях да изкарам с около 5 сек по-добро време и дотам...

Миналият път с 270сс направих 54 сек. като най - добро време. Карах картинг за първи ден :P. Този път за да съм равностоен с брат ми се качих на 200сс и под 1:09 мин. не успях да падна :blink:. Времето в събота беше доста топло, а тези 54 секунди ги правех на супер студено време в 9 вечерта. Не смятам повече да се качвам на 200сс.

netrootbg said:
Миналият път с 270сс направих 54 сек. като най - добро време. Карах картинг за първи ден :P. Този път за да съм равностоен с брат ми се качих на 200сс и под 1:09 мин. не успях да падна :blink:. Времето в събота беше доста топло, а тези 54 секунди ги правех на супер студено време в 9 вечерта. Не смятам повече да се качвам на 200сс.

Всъщност за да ти дадат да караш 270сс трябва първо да направиш обиколка с под 60сек на 200сс... Аз с 200сс май 0:56 направих а с 270сс към 0:52 (ама лятото)

djadomraz said:
Всъщност за да ти дадат да караш 270сс трябва първо да направиш обиколка с под 60сек на 200сс... Аз с 200сс май 0:56 направих а с 270сс към 0:52 (ама лятото)

Аз исках още с първото си качване 270сс. Момичето на касата каза, че трябва да направя няколко с 200сс и тогава. Най - доброто време което направих беше 1:07 мин. Дадоха ми 270сс и веднага на под минута отидох. До края на деня на 54 стигнах. Не съм никак лек и вероятно това оказва огромно влияние. В момента съм 93 килограма. 200сс идват недостатъчно мощни.

djadomraz said:
Не може да не отпускаш никъде защото ако занесе губиш повече време отколкото ако беше отпуснал или дори натиснал спирачката леко...

е хубу имам 400 обиколки знам много добре дали отпускам или не :lol:

djadomraz said:

тва също не е вярно по принцип трябва да паднеш под минута за да ти позволят да караш 270цц ама не е проблем и на 2 минути да караш да ти разрешат

netrootbg said:
Аз исках още с първото си качване 270сс. Момичето на касата каза, че трябва да направя няколко с 200сс и тогава. Най - доброто време което направих беше 1:07 мин. Дадоха ми 270сс и веднага на под минута отидох. До края на деня на 54 стигнах. Не съм никак лек и вероятно това оказва огромно влияние. В момента съм 93 килограма. 200сс идват недостатъчно мощни.

има нещо вярно , лятото карам с едни лапета , караха доста по зле от мене на завоите ги правих салата и като излезем на правата ме настигнат ..... 98-100кг съм

преди 2 седмици бях на пистата на хасково заедно с един приятел механик на едно лапе картингджия там карах професионални ЕБАХТИ ВЪРВЕЖА ....... чак ме беше шубе да настъпвам просто никва прилика с тия косачки ....... :punk

Те раптор и мидекса затва всеки път бият щото са 30 кила под мене ....... другият път минаваме кантар и ги късам всичките :lol:

Полсе пак ще разплача бат'Пламент на еърхокея и си отивам доволен :lol:

ПС : Дядото ако дойде може и да ни накаже всичките той е свикнал да кара бавно ...... все пак кара тойота :lol: :lol:

Не знам как са ви пуснали, на мен ми се правят на интересни всеки път като отида с приятел че не можело на големите без да дадеш време под минута на малките..

zlobil said:
ПС : Дядото ако дойде може и да ни накаже всичките той е свикнал да кара бавно ...... все пак кара тойота :lol: :lol:

Абе той и дедото е 85-90 килца тези дни тъй че и аз съм за 270-ките... за бавното - на пистата малко по-различно е отколкото в града - питай pazu - един път карах с него... 'щото ти нямам телефона можеше и на теб да звънна тогава :)

netrootbg said:
Представяш ли си ако pazu дойде и той :lol:?

Аха и ако някой вземе че му обясни как се кара а не просто да настъпи педала докрай и да дрифтва направо ще ни накъса както е 60кила напикан :)

netrootbg said:

Все си мисля, че имах време 55:00 на 200ЦЦ.....Май си попаднал на развален. А може и аз да съм в заблуда с 10 секунди(не съм много сигурен)

DON_CHEFO said:
Все си мисля, че имах време 55:00 на 200ЦЦ.....Май си попаднал на развален. А може и аз да съм в заблуда с 10 секунди(не съм много сигурен)

Не съм попаднал да развален. Карах 2 различни и на двата по 10 обиколки навъртях. Имах обиколки в които се лигавех и правех глупости, но имаше и такива в които си карах сериозно. Така или иначе най - ниското беше 1:10 или 1:09. Така или иначе е страшно много. Преди 2-3 седмици когато карах още на първото ми качване направих 1:07. Дано не са ги орязали допълнително :sick.

djadomraz said:
Не знам как са ви пуснали, на мен ми се правят на интересни всеки път като отида с приятел че не можело на големите без да дадеш време под минута на малките..

преценават ти възможностите и ги е страх да не се направиш нещо :lol: :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...